Despre mine

Lungu Catalina

Blogs Home » Personal » Personale » Visez, deci exist!

Visez, deci exist!

Visez, deci exist!Articole Blog

01. SuperBlog 2019 - Oct 28, 2019 9:44:48 AM

Deși am zis că nu mai particip la SuperBlog, pentru că această competiție e pe bune și strânsă și e nevoie de multă muncă. Iar eu nu prea am timp să mai scriu articole așa cum o făceam cândva, și uneori cred că nici nu prea mă ridic la nivelul așteptărilor celor de la superblog, … Continuă lectura „SuperBlog 2019”

Articolul SuperBlog 2019 apare prima dată în Jurnal de vărsător.


02. Secrete și speranțe-Carolyn Brown - Oct 28, 2019 8:00:15 AM

„Secrete și speranțe” sau în engleză- „The lady*s room” este o carte delicios de ironică și cu umor de calitate, scrisă de Carolyn Brown. Personajul principal, o femeie de 40 de ani află chiar în toaleta doamnelor un secret ce îi va schimba viața radical. Soțul ei a înșelat-o pe toată durata căsniciei. Trudy este … Continuă lectura „Secrete și speranțe-Carolyn Brown”

Articolul Secrete și speranțe-Carolyn Brown apare prima dată în Jurnal de vărsător.


03. Toamnă cu aromă de miere Apidava - Oct 22, 2019 7:31:34 PM

Toamna…anotimpul depresiei, a anxietății, a despărțirilor,a  melancoliei, și tristeței. Toamna, anotimpul mâinilor și picioarelor reci, a păturilor groase și a hainelor multe. Anotimpul ceții și a ploilor… Categoric, toamna rămâne printre preferatele mele, urmată de primăvară. Pe lângă toate cele rele pe care le aduce toamna în coșul său, mie îmi place pentru că este … Continuă lectura „Toamnă cu aromă de miere Apidava”

Articolul Toamnă cu aromă de miere Apidava apare prima dată în Jurnal de vărsător.


04. Favoritele verii 2019 - Sep 16, 2019 4:00:14 PM

Iaca, s-a mai dus o vară! Suntem deja la mijloc de septembrie, și nu mă plâng, mie îmi place toamna, dar simt o nostalgie când mă gândesc la vara ce tocmai a trecut. Așa că vreau să vă arăt câteva produse, articole vestimentare sau pur și simplu lucruri ce îmi amintesc de vara lui 2019. … Continuă lectura „Favoritele verii 2019”

Articolul Favoritele verii 2019 apare prima dată în Jurnal de vărsător.


05. Meniuri noi la KFC - Sep 15, 2019 6:29:30 PM

Am fost aleasă de către BuzzStore să testez cele trei noi meniuri de la KFC, și anume: Summer Twister, Holiday Burger și Crispy Box! Dacă doriți să vă înscrieți la campanii de testare o puteți face accesând acest  link. Eu nu prea mănânc de la fast food, iar la KFC am mai gustat de câteva … Continuă lectura „Meniuri noi la KFC”

Articolul Meniuri noi la KFC apare prima dată în Jurnal de vărsător.


06. Ferestrele de mansardă VELUX-sufletul casei - Sep 1, 2019 1:43:46 PM

Pentru o casă, ferestrele sunt inima și sufletul acesteia. Locul prin care camera, casa își ia lumina, căldura, emoția, visele, trăirile, viața toată. Pentru o casă, ferestrele sunt un punct strategic important, atât din punct de vedere tehnic, cât și estetic. Aduc lumina naturală, atât de neînlocuit, indiferent de cât de multe becuri ai folosi, … Continuă lectura „Ferestrele de mansardă VELUX-sufletul casei”

Articolul Ferestrele de mansardă VELUX-sufletul casei apare prima dată în Jurnal de vărsător.


07. Îngrijirea pielii cu Apidava - Aug 17, 2019 7:00:23 AM

Vara, pielea noastră suferă. Pentru că este soare, cald, uneori avem tendința de a ne usca pielea corpului de la atâtea geluri de duș. Chiar dacă este cald, tot este nevoie să ne hidratăm pielea. Dacă pe corp mai aplicăm din când în când cremă hidratantă, unele dintre voi zilnic, și bine faceți, se pare … Continuă lectura „Îngrijirea pielii cu Apidava”

Articolul Îngrijirea pielii cu Apidava apare prima dată în Jurnal de vărsător.


08. „Anotimpul ploilor”-recenzia mea - Aug 11, 2019 7:00:01 AM

„Anotimpul ploilor” de Tatiana de Rosnay este ca o lungă plimbare prin Paris alături de un ghid care cunoaște orașul ca pe propriile buzunare. Scriitoarea s-a născut în suburbiile Parisului și, după mine, această carte este ca declarație de admirație față de capitala Franței. Remarci ușori plăcerea scriitoarei de a povesti, de a relata întâmplări … Continuă lectura „„Anotimpul ploilor”-recenzia mea”

Articolul „Anotimpul ploilor”-recenzia mea apare prima dată în Jurnal de vărsător.


09. Parfumul Perceive Sunshine cu aromă de vară - Aug 5, 2019 12:10:50 PM

Când spun parfum de vară mă gândesc la un parfum cu aromă de flori, citrice, fructe. Un parfum dulceag, dar fresh, un parfum care să dea bine pe pielea înfierbântată, un parfum care își intensifică aroma pe măsură ce trec orele. Așadar, despre Perceive Sunshine este vorba. Perceive Sunshine face parte din familia parfumului bine-cunoscut … Continuă lectura „Parfumul Perceive Sunshine cu aromă de vară”

Articolul Parfumul Perceive Sunshine cu aromă de vară apare prima dată în Jurnal de vărsător.


10. Când nu ai destule poșete, ia-ți una, dar bună - Aug 2, 2019 7:00:21 AM

Poșete…delicatul subiect al zilelor noastre. De ce? Pentru că bărbații noștri nu ne înțeleg, iar prietenele noastre ne invidiază. Poșete…pentru că niciodată nu sunt suficiente, destule încât să ne satisfacă setea de potrivire impecabilă cu restul ținutei. Poșete…pentru că femeile își schimbă ținutele după starea de spirit, evenimentul la care merge, stilul personal. Își accesorizează … Continuă lectura „Când nu ai destule poșete, ia-ți una, dar bună”

Articolul Când nu ai destule poșete, ia-ți una, dar bună apare prima dată în Jurnal de vărsător.