Despre mine

Tanase Sorin

Blogs Home » Life » Culinar » Reţete începători

Reţete începători

Învaţă aici primii paşi în bucătărie, cu Reţete începători.

Articole Blog

01. Servirea ceaiului - Nov 18, 2019 6:51:54 AM
Ceaiul este o băutură simplă, obținută prin infuzarea frunzelor uscate ale plantei. Servirea ceaiului este la fel de simplă şi în general banală, insă atunci când acorzi o atenţie deosebită decorului, […]
02. Prăjitură cu vişine şi caise - Nov 3, 2019 12:43:25 PM
Această prăjitură se face repede şi o recomand a fi făcută mai ales în lunile iunie şi iulie când se coc vişinele şi caisele. La fel de bine însă, prăjitura […]
03. Clătite - Oct 20, 2019 5:49:55 AM
Când avem poftă de ceva foarte dulce, clătitele sunt probabil primul lucru la care ne gândim. Deşi sunt migăloase de făcut şi ne cam afumă casa la prăjire, pentru gustul […]
04. Mămăligă cu brânză şi smântână - Sep 28, 2019 10:37:50 AM
Ştiu că mămăliga pe cât este de banală nu iese mereu bine la toată lumea, dar credeţi-mă dacă veţi respecta cantităţile nu veţi da greş niciodată. La început şi eu […]
05. În obiectiv: Fructele! - Aug 30, 2019 6:56:11 AM
Când vezi asemenea fructe delicioase parcă le simţi deja gustul, nu? Inspiră-te de aici şi surprinde-ţi invitaţii! Ornament, parfum, culoare şi gust – Poftă bună!
06. Gogoşi - Aug 3, 2019 6:03:37 AM
Gogoaşa, desertul binecunoscut pe glob, pare să nu se demodeze niciodată. Se prepară migălos prin prăjirea aluatului de făină, în diverse forme după bunul plac (inele, sfere, discuri, împletituri etc.) […]
07. Cremă de zahăr ars - Jul 6, 2019 5:34:14 AM
Crema de zahăr ars a fost şi rămâne desertul care se face repede şi satisface pe toată lumea, din toată lumea! Reţeta cunoscută încă din 1691 sub denumirea de Crème brûlée […]
08. Fasole cu coastă afumată şi tarhon - Jun 15, 2019 7:41:31 AM
Fasolea cu coastă afumată şi tarhon este o altă reţetă învăţată de la soacra mea. Ingrediente – 2 căni fasole – 1 cartof – 1 ceapă – 1 morcov – […]
09. Ciuperci cu maioneză - May 24, 2019 5:40:42 AM
Salata de ciuperci cu maioneză este un aperitiv uşor, care se face repede şi se consumă la fel de repede, mai ales atunci când este rece, tocmai scoasă din frigider! […]
10. Cozonac cu nuci, stafide sau rahat - Apr 26, 2019 11:52:53 AM
Cozonacul cu nuci, stafide sau rahat, este un preparat de patiserie care necesită multă atenţie, dar efortul şi rezultatul vor fi pe măsură. Ştiu, probabil vă sperie deja dacă sunteţi […]