Despre mine

lid interiorstore

Blogs Home » Blog Shop » Blog Shop » Perdele si draperii moderne

Perdele si draperii moderne

Despre perdele si draperii

Stim cat de importanta este accesorizarea, fie ca ne referim la o tinuta vestimentara sau ca ne referim la camera pe care vrem sa o imbracam frumos, iar niciodata nu suntem siguri ca am facut alegerea buna. De aceea, o alegerea inspirata a acestor accesorii poate schimba semnificativ atmosfera unei incaperi.

De exemplu, materialele potrivite pot face ca o camera sa para mai luminoasa, mai inalta sau mai calda. Cum? Simplu. Materialul pentru perdele trebuie sa fie subtire si vaporos, iar pentru draperii mai groas si mai plin, important este de cum “cade” si se aseaza materialul.

De asemenea, culorile alese trebuie sa se asorteze cu conceptual tematic si cromatic al incaperii. Sistemul de prindere este la fel de important, iar la noi va puteti alege accesoriile potrivite http://www.perdelesidraperii-magazin.ro/accesorii-perdele-si-draperii/.

 

Despre www.perdelesidraperii-magazin.ro

Cu peste o mie de modele de perdele, draperii si materiale textile naturale, in culori fie versatile, fie puternice si iesite din comun, in combinatii care mai de care, cu imprimeuri sofisticate sau simple, ai de unde alege cele mai potrivite material pentru casa sau camera ta.

Nume foarte cunoscute in industrie ca Prestigious, Unlad, Jab, Albani, Kobe, Gardenia va pun la dispozitie o gama larga de perdele si draperii cu texturi, modele, culori diferite si de o calitate superioara. Perdelele si draperiile imbraca frumos ramele ferestrelor, lasand razele de soare sa patrunda intr-o incapere doar atat cat este nevoie, asigura intimitatea, dar au si un scop decorativ. Daca iti doresti o schimbare vizibila, rapida si spectaculoasa in casa, pe magazinul nostru online www.perdelesidraperii-magazin.ro vei gasi ceea ce-ti doresti,  iar daca vii in showroomul nostru din Bucuresti, strada Stirbei Voda, nr. 4 vei putea vedea si mostrele de care dispunem cat si cataloage de prezentare a materialelor textile.