Despre mine

Neculai Fantanaru

Blogs Home » Edu » Dezvoltare personala » Neculai Fantanaru Leadership

Neculai Fantanaru Leadership

Un Site personal numai au articole despre Leadership.Articole Blog

01. Măna lui Dumnezeu -
Planul nemărginirii divine este o formă generală a termenului Altoriesthru îndreptat în favoarea unirii Creatorului cu Natura într-un singur criteriu: cel al sufletului zămislit în alt suflet.
02. Dimensiunea morală a leadershipului -
Găseşte-ţi jumătatea de spirit care te completează în peisajul frământat al evenimentelor, prin prisma experienţei “nu e nimic şi totuşi e” care te educă şi te face să fi om.
03. Memory -
Fii prelungirea unei imagini care nu-şi pierde niciodată semnificaţia şi calitatea, în demersul de dezvăluire a intimităţii actului artistic văzuta ca un garant al recuperării trecutului în interesul strict al înţelegerii prezentului.
04. Un excelsior al căutării divinului în Creaţie -
Fii la înălţimea creaţiei pe care o proiectezi în atingerea idealului alterităţii, acordând prioritate valorii enciclopedice a unei imagini față de măiestria ei artistică revelată în natură.
05. Arta alchimiei în viziunea artistică -
Un artist cu dorinţă de nemurire ştie să găsească potriviri cu viaţa sa in pildele spiritului naturii.
06. Divano -
Trăsăturile stilistice ale unei arte originale poartă promisiunea unei vieţi din altă viaţă.
07. Unde esti -
Un artist veritabil îşi asumă unicitatea marcată de explorarea unui colţ viu din natură, dar cu pecetea pe care providenţa o pune asupra unei imagini simbolice.
08. Imaginea derulată încet a trandafirului de toamnă -
Trandafirul este pecetea unei singure taine, formându-se prin simpla adăugare a unui amănunt subtil într-o formulă artistică inimitabilă.
09. Les valses de vienne -
Învaţă să spiritualizezi tot ce poate să impresioneze sufletul, în sensul ingeniozităţii execuţiei unei opere de artă care poate fi transpusa într-o poveste fascinantă de viaţă.