Despre mine

Justinian Cioroianu

Incerc sa-mi aduc o contributie la schimbarea actualei atitudini de nepasare fata de tot ce ne inconjoara si a mentalitatii umane total gresite de a p...

Blogs Home » Personal » Personale » EVADARE din MATRICE, Pasi spre Infinitul Absolut-Lumina Vie; de Justinian Cioroianu

EVADARE din MATRICE, Pasi spre Infinitul Absolut-Lumina Vie; de Justinian Cioroianu

Contine multe informatii interesante si utile din mai multe domenii de activitatea precum educatie, sociologie, psihologie, economie, energetica, ecologie si protejarea mediului inconjurator, sanatate, spiritualitate, arta, dar si propuneri de proiecte si solutii tehnico-organizatorice pentru o viata mai buna.
Prin acest blog militez activ online pentru pace in lume si cooperare buna intre popoare si pentru buna intelegere, iubire si ajutor reciproc intre oameni, pe el sunt toate articolele mele publicate in ultimii 10 ani pe internet cu recomandarea ca sa utilizam internetul ca si o platforma de informare, comunicare si mobilizare pentru ca sa ne cream conditii mai bune de viata.Articole Blog

01. OBIECTIVUL BLOGULUI - Jun 8, 2017 2:54:00 PM

 
 
Bine ai venit in spatiul meu virtual! 

Iti urez vizionare placuta si in acelasi timp iti recomand sa citesti cu atentie ca pe un roman captivant toate articolele publicate, cate putin in fiecare zi, incearca sa te cunosti pe tine insuti asa cum esti cu bune si cu rele, cu calitati si defecte, sa-ti corijezi defectele si sa te schimbi in bine; Citeste articolele publicate pe acest blog si iti garantez ca va fi un timp castigat si nu unul pierdut in zadar, deoarece sunt multe lucruri interesante, instructive si educative, iar apoi dupa ce termini de citit daca doresti sa traim bine cu totii si esti de acord cu ce am scris, iti sugerez sa te implici si sa distribui si rudelor si prietenilor tai cu "share". 
Prin blogul EVADARE din MATRICE mi-am propus sa fac o prezentare in toate aspectele ei, a vietii acesteia in care suntem captivi si robi de la nastere pana la moarte ai propriilor noastre ambitii, dorinte si pasiuni si sa dau cateva indrumari care pot sa ne ajute sa evadam cu totii impreuna din carcera patimilor noastre, din MATRICEA suferintei, umilintei si disperarii, deasemenea in articolele mele arat ca trebuie sa ne schimbam in mod radical stilul de viata, comportamentul si atitudinea pentru ca sa ne fie bine atat in viata aceasta efemera cat si in viata vesnica de apoi.
In aceasta inchisoare a lumii materiale ne ispasim o pedeapsa pentru greselile si pacatele noastre dintr-o viata anterioara sau chiar din viata asta, suferim pentru pacatele noastre si ale parintilor, ale mosilor si stramosilor nostri care sunt scrise in cartea vietii, in Karma care trebuie consumata-arsa prin trairea unor evenimente mai mult sau mai putin dureroase.
De multe ori suntem inchisi in MATRICE fara sa avem nici o vina ci doar ca sa traim niste evenimente dureroase si sa invatam niste lectii dure de la viata, sa ne instruim si sa ne intarim, sa stim cum sa le prevenim pe viitor si cum sa reactionam in situatii similare, toate aste sunt in mare pentru ca sa SPIRITUL nostru sa traiasca o experienta umana si sa EVOLUEZE.
Pe langa pedeapsa in sine, in final scopul vietii acesteia este experimentarea iar misiunea este DESAVARSIREA SUFLETEASCA, EVOLUTIA SPIRITUALA, INFRUMUSETAREA CARACTERULUI si DEZVOLTAREA PERSONALITATII.
Putem sa evadam din aceasta MATRICE si sa intrerupem lantul de reancarnari si de suferinte ciclice indurate in aceasta captivitate a lumii materiale doar daca ne DESAVARSIM SUFLETESTE, EVOLUAM SPIRITUAL, ne INFRUMUSETAM CARACTERUL si ne DEZVOLTAM PERSONALITATEA, ca sa ne ridicam frecventa proprie de vibratie, sa ne inaltam si sa rezonam cu vibratia holistica ca sa fim absorbiti definitiv de PLANUL SPIRITUAL SUPERIOR - DIVIN.

Se stie ca societatea este formata din oameni si ca atare ea este buna sau rea asemenea omului care sta la baza ei, o construieste si o defineste.
Asa ca societatea umana este la fel ca si oamenii care o constituie si daca dorim sa o schimbam in bine atunci se impune sa schimbam in bine calitatea factorului uman.

Prin articolele publicate pe blog eu miliez activ online pentru schimbarea calitatii factorului uman, pentru pace in lume, pentru cooperare buna intre popoare, pentru buna intelegere si ajutor intre oameni, pentru iubire, empatie, toleranta, calm, rabdare, stapanire de sine, cumpatare si smerenie,  pentru echilibru interior, pentru armonie cu toate cele ce sunt, pentru intaririrea CREDINTEI, pentru situarea omeniei, spiritului si credintei mai presus de bani si avere, pentru o lume mai buna, pentru conditii mai bune de munca si de trai, pentru promovarea surselor regenerabile de energie pentru protejarea mediului inconjurator, ca sa avem o planeta mai curata, mai frumoasa, mai primitoare si mai sanatoasa, in care sa traim bine cu totii, sa fim sanatosi, sa fim utili societatii si sa ne implinim aspiratiile cele mai inalte, pentru dezvoltare tehnica-industriala, prosperitate economica generala si progres social. 

Prezint si solutii tehnico-organizatorice si propuneri de proiecte pentru imbunatatirea calitatii vietii noastre a tuturor. 

Ca sa revii pe blogul de pornire inchide (close) aceasta pagina facand click pe "x-ul" situat in coltul ei din partea dreapta-sus, sau deschide linkul:

http://evadaredinmatricepasispreinfinit.blogspot.ro/


Blogul meu cu cele mai multe vizionari de 10.780 facute de 765 de utilizatori de internet, este
10780

Cheap Offers: http://bit.ly/gadgets_cheap10780

Cheap Offers: http://bit.ly/gadgets_cheap"Justinian Cioroianu", fa click pe titlul blogului sau deschide linkul:
http://justinian-cioroianu.blogspot.ro/

Motto-urile mele de intampinare sunt:
SAVE THE BLUE PLANET!
si
LIFE IS LOVE AND LOVE SAVES THE WORLD!

 

Hai sa traim cu totii bine, se poate trebuie doar sa vrem!


Notificare: proprietatea intelectuala este protejata, drepturile de autor © pentru publicarea online de articole, carte, de lucrari de Arta Grafica si de materale multimedia precum videoclipuri muzicale, filme, fotografii, denumiri, cat si textele scrise pe website-uri si bloguri, de catre Justinian Ion Cioroianu sunt rezervate de acesta. Informaţiile de pe Website-urile si Blogurile sale pot fi folosite şi copiate gratuit in scopuri necomerciale, cu condiţia ca sursa să fie indicată.
notificare: proprietatea intelectuala este protejata, drepturile de autor © pentru publicarea online de carte, de lucrari de Arta Grafica si de materale multimedia precum videoclipuri muzicale, filme,fotografii,denumiri,cat si textele scrise pe website-uri si bloguri, de catre Justinian Ion Cioroianu sunt rezervate de acesta. Informaţiile de pe Website-urile si Blogurile sale pot fi folosite şi copiate gratuit in scopuri necomerciale, cu condiţia ca sursa să fie indicată. Cheap Offers: http://bit.ly/gadgets_cheap

Cheap Offers: http://bit.ly/gadgets_cheap

Va multumesc pentru vizita si va astept sa mai reveniti!
Va urez sa aveti in continuare o zi minunata! 


PS: totul despre mine vezi aici:
https://evadaredinmatricepasispreinfinit.blogspot.ro/2017/06/blog-in-lucru-6.html

Webmaster: Justinian Ion Cioroianu Prezentul articol face parte din blogul "EVADARE DIN MATRICE, Pasi spre Infinitul Absolut-Lumina Vie; de Justinian Cioroianu//

evadaredinmatricepasispreinfinit.blogspot.ro Web analytics

c
02. TRAIRI SI CUGETARI! - Jun 7, 2017 8:51:00 PM
INTRE NASTERE SI MOARTE!

 

Intre nastere si moarte traim fiecare asa cum putem, cum stim, sau cum dorim, dar mai ales asa cum ni se impune.

Aici pe pamant este Valea Plangerii, venim aici ca sa suferim nu ca sa huzurim, venim ca sa experimentam atat bucuria dar mai ales durerea, sa traim intr-o suferinta pe care o descoperim in toate aspectele ei, ca sa ne obisnuim cu ea si sa invatam sa o ignoram sau sa o eliminam partial ori complet din vietile si sufletele noastre.

Venim pe lumea asta desculti si goi cu un mare strigat de durere avand proaspat in memorie karma cu vicisitudinile vietii pe care va trebui sa le infruntam, deja trasate, apoi uitam ca avem de parcurs un drum care a fost deja jalonat si presarat cu evenimentele ce vor urma, inca dinainte de a ne naste si de a ne izbi din plin pe parcursul vietii de zidul de netrecut din Valea Plangerii.


Ca sa vizitezi tot blogul, deschide linkul:
http://trairisicugetari.blogspot.ro/


Webmaster: Justinian Cioroianu


Prezentul articol face parte din blogul "EVADARE DIN MATRICE, Pasi spre Infinitul Absolut-Lumina Vie; de Justinian Cioroianu


03. UNIVERSUL UMAN - Jun 7, 2017 8:21:00 PM
CINE DORESTE SA FIE SANATOS SI FERICIT IN VIATA SA, TREBUIE DOAR SA SE CUNOASCA PE SINE, CA SA AFLE CINE ESTE. ABIA ATUNCI VA STI CE ESTE DE FACUT!

 
 
Nu este doar o simpla intamplare faptul ca pe frontispiciul oracolului de la Delfi este scris:
“Nosce te ipsum!” "CUNOASTE-TE PE TINE INSUTI"


Ca sa vizitezi tot blogul, deschide linkul:
http://universuluman.blogspot.ro/


Webmaster: Justinian Cioroianu


 

Prezentul articol face parte din blogul "EVADARE DIN MATRICE, Pasi spre Infinitul Absolut-Lumina Vie; de Justinian Cioroianu
04. SISTEMULUI POPULAR DE AJUTOR UMANITAR SI RECIPROC INTERUMAN - "DACIA PHOENIX" - Jun 7, 2017 7:04:00 PM
OMUL GOSPODAR SFINTESTE LOCUL!


 


FOARTE IMPORTANT, NU ESTE TZEAPA SAU FARSA! 

Citeste, implica-te si da mai departe ca sa ajuti si prietenii!  

DACA NU NE IMPLICAM ACUM, MAINE POATE SA FIE PREA TARZIU.


Citeste cu atentie si rabdare pana la ultimul rand atat tot materialul de pe pagina asta, cat si trimiterile, ca pe un roman interesant, ca sa intelegi ce si cum se doreste sa se faca si te asigur ca NU VA FI O PIERDERE INUTILA DE TIMP ci doar un CASTIG PE TOATE PLANURILE PENTRU NOI TOTI!  
Apoi daca agreezi ce am scris si vrei sa te implici in mod pasnic, dar activ ca sa traim cu totii mai bine aici la noi acasa inscrie-te liber-GRATIS cu un simplu "Like" in SISTEMUL POPULAR, apoi aplica cat mai repede cu putinta SOLUTIILE TEHNICE recomandate, macar ca mine trei din cele patru variante existente, si invita-ti prietenii sa procedeze si ei la fel ca tine.
 
Criza financiara este pe noi de ani de zile, este recesiune si multi oameni traiesc de pe o zi pe alta si de la un salariu la altul daca au un loc de munca, sau batranii de la o pensie la alta, iar acum in plus a inceput sa curga si sange.
Vezi si singur ce se intampla in toata lumea in ultimul timp atat din punct de vedere economic-financiar cat si social-politic si mai ales militar, asa ca o sa intelegi ca nu exagerez de loc cand afirm ca  

                           VINE PRAPADUL PESTE NOI! 


Pentru informatii utile, deschide linkul:
http://sistemulpopulardaciaphoenix.blogspot.ro/2015/12/informatii-utile.html 

Ca sa vizitezi tot blogul deschide linkul:
http://sistemulpopulardaciaphoenix.blogspot.ro/


Webmaster: Justinian Cioroianu 


Prezentul articol face parte din blogul "EVADARE DIN MATRICE, Pasi spre Infinitul Absolut-Lumina Vie; de Justinian Cioroianu05. ARTICOLE POSTATE PE BLOGURI PE MYSPACE SI TEHNORATI - Jun 7, 2017 6:43:00 PM
 Justinian Ion CioroianuI-Prezint in cele ce urmeaza 3 articole postate pe Blog pe MySpace:

                  

1-SALVATI PLANETA ALBASTRA!
DOAR CREDINTA SI IUBIREA MAI POT SALVA CIVILIZATIA NOASTRA ACTUALA DE LA AUTODISTRUGERE!
-Salvati planeta albastra luptand permanent pentru eliminarea tehnologiilor poluante,dar in mod special contribuind la promovarea de tehnologii nepoluante pentru protejarea fragilului mediu inconjurator,pentru o planeta curata si pentru sanatatea oamenilor. -Salvati planeta albastra contribuind la schimbarea mentalitatii umane.
-Salvati planeta albastra asistand fiinta umana sa-si gaseasca demnitatea sa.
Stimate cititorule, eu sunt doar un om mic in lumea aceasta atat de mare, insa mi-ar place sa aduc si eu o contributie modesta la salvarea lumii noastre de la un dezastru planetar.Sunt inginer de profesie si am o bogata experienta practica de munca in domeniul energetic,cat si al motoarelor cu combustie interna si desfasor de cca. 25 de ani o activitate de cercetare pentru promovarea de tehnologii ecologice nepoluante.
Ma numesc Justinian Cioroianu, traiesc in Uniunea Europeana, in Romania si iubesc: viata, lumea si natura,muzica, familia mea, prietenii si munca mea.
Dumnezeu a facut o lume minunata, insa oamenii distrug mediul inconjurator si lumea sa.
Divinitatea este in toate si toate sunt in Divinitate.
Iubesc pe Dumnezeu deasemenea!, El este dragoste, viata, muzica, lumina si imagini.
Viata este iubire, iar moartea este ura din sufletele noastre.
Am un studio dotat cu aparatura necesara pentru audiovizual si lucrez zilnic foarte mult doar in scopul de a transmite lumii intregi urmatorul mesaj:
-CREDINTA SI DRAGOSTEA SALVEAZA LUMEA!
Noi stim cu totii realitatea si anume ca lumea noastra e plina de nebuni care nu-l iubesc pe Dumnezeu, care nu-i iubesc pe semenii lor, deoarece ei iubesc doar banii, deoarece doresc doar bogatie si sa adune cat mai multa avere doar pentru ei si familiile lor.                                                                                                       Am studiat natura si societatea umana si am descoperit urmatorii flageli sociali -patologici generati de absenta iubirii si a credintei:
-hotia, minciuna, lacomia, necredinta, somajul, coruptia si birocratia, saracia, drogurile, alcoolismul, prostitutia si proxenetismul, violenta, criminalitatea crescuta, terorismul, insecuritatea personala, slaba instruire, insolenta si neascultarea tinerilor de parintii lor, bolile, numarul mare de avorturi, abandonarea batranilor, precum si asistenta sociala si medicala                203
necorespunzatoare.
Am descoperit deasemenea si faptul ca in prezent omenirea traverseaza cea mai mare criza tehnologica din istoria ei, deoarece oamenii distrug planeta prin poluarea mediului inconjurator,cauzata de tehnologiile utilizate si doresc sa-mi aduc si eu un modest aport pentru promovarea de tehnologii nepoluante.
Eu vreau sa incerc deasemenea prin intermediul muzicii si al muncii mele sa schimb mentalitatea umana cu intentia de a schimba in final lumea noastra in bine, insa pentru a obtine acest deziderat eu stiu ca este necesar sa incep cu mine si sa ma schimb pe mine insumi in bine si abia dupa aceea eu imi voi putea permite sa recomand si celorlalti din jurul meu sa-mi urmeze exemplul, deoarece stim cu totii ca exemplul personal este acceptat mai usor decat consultanta gratuita oferita cu de-a sila, adica sfaturile.
Omul care doreste sa fie mai bogat sau doreste sa schimbe lumea in avantajul sau personal este necesar sa se schimbe doar pe el insusi, sa-l iubeasca pe Dumnezeu si lumea sa.
Aceasta batalie este prea mare pentru un singur om, insa impreuna cu totii , noi vom avea un real succes la construirea unei lumi noi :
-fara terorism, fara razboaie, fara goana dupa bogatii si dupa agonisirea de avere,caci aceasta atitudine egoista distruge natura si lumea noastra.
Aici pe planeta Terra este o scoala a iubirii, unde spiritul traieste o experienta umana si se intelpteste
.Noi toti ar trebui sa fim preocupati doar de:
-desavarsirea sufleteasca,
-evolutia spirituala,
-infrumusetarea caracterului
si sa ne intrecem intre noi ca sa facem cat mai multe fapte bune,deoarece atunci cand parasim aceasta lume nu luam cu noi decat o singura bogatie si anume energia faptelor noastre bune.
Toate legile actuale se rezuma de fapt doar la trei legi:
1-iubeste-l pe Dumnezeu,
2-iubeste-ti semenii,
3-ce tie nu-ti place altuia nu-i face!
caci DACA DRAGOSTE NU E NIMIC NU E!
-Toti oamenii din lume se pot stradui sa schimbe impreuna mentalitatea umana actuala in scopul de a crea o fiinta umana mai buna cat si o lume mai buna in care sa traim cu totii o viata decenta.
-Toti oamenii din lume pot sa conlucreze intre ei deasemenea , pentru un mediu inconjurator curat.                                                                  204
-Resursele umane sunt cele mai importante din lume, iar aptitudinile acestora trebuie descoperite, dezvoltate si valorificate pentru dezvoltare, prosperitate si progres social.
-Resursele umane nu trebuie ucise in razboaie pentru acapararea de resurse naturale sau pentru ocuparea unor zone de influenta.
-Aspiratiile umane trebuie sa aibe un bun suport legal si financiar pentru aplicarea lor rapida in practica,
deoarece visele sunt cele care dezolta si infrumuseteaza sociatatea umana.
-Domnul sa ne aiba in paza!
viziteaza:
HYPERLINK "http://prezentareactivitatejustiniancioro.blogspot.com/" http://prezentareactivitatejustiniancioro.blogspot.com/
Justinian Cioroianu
  2-Un adevar socant,nu suntem singuri pe Terra
Category: Life
CE-I DE FACUT?


EXTRATERESTII SI OAMENII CONVIETUIESC DE MILENII IMPREUNA PE TERRA.

UN ADEVAR SOCANT SI UN REMEDIU PENTRU SITUATIA EXISTENTA.

Stiu ca este foarte greu ca sa fiu crezut in cele ce voi afirma, insa imi asum toate riscurile,cat si responsabilitatea, iar ca atare va voi spune totul pe sleau,fara ocolisuri.

Tin sa precizez ca in cele ce voi scrie mai jos nu voi avea drept scop sa jignesc sau sa critic pe cineva, ci doar sa-mi aduc si eu un aport modest pentru trezirea romanilor la realitate, pentru schimbarea actualei mentalitati umane in sensul ca sa se constientizeze odata pentru totdeauna ca sunt imperios necesare educarea si instruirea polulatiei pentru  a se obtine o cat mai buna comunicare              205
si conlucrare intre oameni, cat si mai ales un comportament uman civilizat si adecvat dezvoltarii industriale a Romaniei, pentru prosperitate economica generala nu doar a unora si pentru progres social.

Subliniez deasemenea faptul de loc de neglijat si anume intrucat femeia este stalpul societatii trebuie ca emanciparea femeii sa devina alaturi de educarea si instruirea populatiei o politica importanta de stat.

Rog sa se retina un adevar de necontestat si anume faptul ca in situatia in care femeia este negativa, needucata corespunzator si neemancipata, societatea  in care traim va deveni decadenta si corupta!

-De ce?

-pentru ca femeia da nastere la copii si tot ea ii educa dupa mentalitatea ei.

Precizez ca toti oamenii sunt buni prin definitie insa doar dracul este rau pentru ca le sufla la ureche ca sa faca toate matrapaslacurile pe care le vedem zilnic,iar femeia care a fost facuta din coasta de drac a lui Adam de abia asteapta ca sa aibe cate o idee traznita si sa o puna apoi imediat in aplicare.

Barbatul este cruce intreaga prin faptul ca el rezista mai bine la stimulii externi negativi si aduce in societate cat de cat un echilibru,caci altfel nu s-ar mai gasi in magazine cercei, margele, cristale swarosvki, zorzoane bune de impodobit lustrele din casa,sau pomul de Craciun,cat si multe alte bazaconii inutile si bune doar pentru fudulie.

Snobismul este cultivat in vremurile noastre si ridicat la rang de virtute, iar saraca modestie rugineste pe undeva prin colturi. 

Se spune ca prostul daca nu-i fudul parca nu e prost destul,sau tara arde si baba se piaptana!, asa ca barbatul este cel care discerne esentialul in viata spre deosebire de femeie careia ii ia dracul mintile mai usor prin stimulii electrici negativi pe care-i induce                   206
pe scoarta  cerebrala a acesteia care apoi casuna, tabara fara zabava pe saracul barbat ca sa-i puna imediat aspiratiile fierbinti in aplicare.

Ce am scris pana acum este doar un preludiu,incalzirea pentru ceea ce va urma, asa ca asezati-va bine in scaun ca avem ceva de lucru,iar persoanelor care sufera de incontinenta urinara le recomand sa mearga mai intai la baie pentru pi-pi.

Prin acest proiect imi propun doar sa dau o mana de ajutor la schimbarea "omului nou" creat de sistemul comunist-ceausist,"om nou" care este hot,mincinos, lacom,parsiv si fara frica de Dumnezeu,  pentru ca doar schimband acest om,adica calitatea sa umana vom schimba actuala societate, caci o sociatate progresista se bazeaza pe valorile sale umane si nu pe cele materiale. 

In alta ordine de idei,eu respect si apreciez orice comentariu, insa pe toate persoanele care vor dori sa se repeada ca sa ma spulbere si sa ma faca praf cu contraargumente, le rog doar sa se documenteze mai intai bine si abia dupa aceea sa purceada la atac si mai ales le rog insistent sa atace ideea si nu persoana!

 Asa ca hai sa nu mai pierdem timpul, gata cu introducerea si sa ma apuc de treaba caci "time is money!" 
                                              +++
Stiut fiind faptul ca nimeni nu stapaneste la data prezentei aici pe pamant adevarul absolut, nici eu nu am pretentia asta si de aceea in ceea ce voi prezenta mai jos va fi doar un punct de vedere, cat si un crez personal.

Trebuie sa precizez insa faptul ca nu sunt singurul om care  are acest punct de vedere vis-a-vis de tematica respectiva si ca exista biblioteci intregi pline cu carti care sustin sub diferite forme exact acelasi lucru.

Din istoria noastra cunoastem cu totii foarte bine ca in epocile istorice anterioare, inceputul sfarsitului unui imperiu sau epoci a fost marcat de transformarea unei sociatati bine organizate si prospere intr-o societate decadenta, haotica si caracterizata de recesiunea economica, cat si mai ales de coruptie, in care dezbinarea, minciuna, intrigile, locomia, talhariile si jaful la drumul mare au                     207
fost singurele reguli sociale stabile si care se aplicau in practica de zi cu zi.

Am sa va aduc aminte de o anecdota veche,dar buna:

"-Un cetatean se plimba pe strada cu o punga in mana,pe care o agita periodic.

Un alt trecator l-a urmarit un timp curios,iar apoi s-a apropiat de acesta mirat si l-a intrebat:

-domnule nu te supara,ai un tic nervos,de ce tot agiti punga aceea din mana?

iar persoana cu punga i-a replicat:

-nu domnule,nu este un tic nervos ci doar un interes personal ca sa ajung cu ea intacta la serviciu.

-pai !!!!

-Vezi dumneata in punga am soricei si daca ii agit se iau la bataie intre ei si uite asa eu sunt linistit si am sanse mari sa ajung cu ei la laborator,caci in caz contrar,daca nu agit punga atunci soriceii care nu sunt prosti de loc,se vor intelege repede intre ei,vor roade punga si vor evada,iar eu ii voi pierde din gestiune".

La fel suntem si noi oamenii ca acesti soricei,cineva de undeva ne monitorizeaza permanent si ne agita periodic,ne dezbina si ne incaiera intre noi pentru ca sa poata sa-si vada linistit de interesele sale,care contravin dezvoltarii tehnologice a omenirii si mai ales armoniei si bunei intelegeri intre oameni..., sau poate ca asa arata programa scolara in care suntem incadrati cu totii aici pe Terra, caci in definitiv Terra nu este nimic altceva decat o scoala dura in care spiritul din noi care este de natura extraterestra,deoarece apartine altei dimensiuni si anume "Planului Spiritual Superior Divin", traieste o experienta umana aici pe Terra in dimensiunea materiala si evolueaza ciclic prin trairi succesive si repetate dar si simultane, in cele doua dimensiuni,vizibila si invizibila,materiala si spirituala.     208

Cu tot respectul si consideratia pe care le port cititorilor mei, trebuie sa le fac o dezvaluire socanta si anume ca dupa umila mea parere noi oamenii nu suntem singuri aici pe planeta Terra si in afara noastra a oamenilor mai sunt si altii care nu au sentimente si cu atat mai mult nu au sub nici o forma iubire, pentru ca sunt entitati nonumane, adica doar niste simpli executanti la care primeaza doar obiectivul si interesul.

Cine sunt ei?

-ei sunt ceilalti, le putem spune: ingeri cazuti, atlanti, zei, entitatile din Shambala-Regatul Inteleptilor, zmei, draci sau extraterestri, caci tot una sunt.

Atat noi cat si ei suntem creatia Divinitatii Absolute din Planul Spiritual Superior, Stapanul Universului Unic.

Ei sunt aici din vremurile stravechi si au ca sarcina reformarea fiintei umane,ei sunt profesorii nostri care prin lectiile dure de viata si prin suferintele provocate ne determina sa gandim si sa evoluam.Este stiut ca drumul Golgotei,al suferintei este calea spre intelepciune!

Este posibil ca pe langa aceasta sarcina sa mai existe si niste interese obscure drept pentru care ne-au dezbinat pe noi oamenii pe tot parcursul istoriei noastre,ca sa ne poata domina si tine-n frau pentru ca sa nu ne bagam nasul acolo unde nu ne fierbe oala,ori din alte motive lesne de inteles daca ne gandim putin si la urmatorul aspect si anume la acela ca nu este de loc de neglijat faptul ca dupa unii autori  ingerii cazuti au fost incarcerati sub pamant doar pentru 70 de generatii si nu mai este mult pana vor iesi de acolo la lumina zilei,iar in acel moment dupa umila mea parere nu vor fi deloc incantati sa gaseasca aici la suprafata o civilizatie umana supra dezvoltata din punct de vedere tehnic si industrial sau mult evoluata din punct de vedere spiritual, asa ca nu trebuie sa ne miram de ce evolutia si dezvoltarea omenirii a fost mult incetinita de episoade gen inchizitia spaniola,crize economice,crize politice,sau calamnitati asa zise naturale,etc,caci toate au avut doar un scop foarte  clar si precis:- incetinirea dezvoltarii si evolutiei noastre.

-Cum este posibil?                                                                          209

-Telepatic!,

caci inspiratia,impulsurile si ideile care ne vin, de fapt nu sunt ale noastre, pentru ca ele nu ne apartin noua ci lor, noua ne apartine doar decizia.

-In ce au constat dezbinarile pe parcursul timpului?

-in urmatoarele:

1-negativarea femeii,care astfel negativa fiind sa-i tulbure linistea barbatului si sa-l manipuleaze ca sa faca toate rele din lume pentru ca sa-i satisfaca ei toate poftele, de regula ffff. multe, costisitoare si cat mai traznite,

In spatele a mai toate conflictele, de la bloc pana la Parlament, NATO sau ONU, sta de regula o femeie negativa.

Asa ca in linii mari cam tot raul in lumea asta pleaca de la rautatea,egoismul,lacomia si ambitiile exagerate ale femeilor negative, care ii aduc pe barbati la disperare si ii pun sa fure sau chiar sa ucida, chipurile pentru familie si copii.

Mentiune: nu toate femeile sunt negative doar unele...,negativismul lor este dictat de slabiciunea lor de a nu se putea opune tentatiilor,caci nu degeaba sunt numite sexul slab in pofida faptului ca multe dintre ele sunt cu mult mai puternice si mai bine echilibrate din punct de vedere psihic decat multi barbati care se dau super bazati. Sunt si femei de nota 10, foarte inteligente si unele dintre ele deosebit de frumoase pe deasupra, acestea sperie de regula barbatii care insa au noroc cu carul deoarece sub forma aceasta de manifestare femeile sunt pe cale de disparitie si ar trebui sa fie declarate monumente ale naturii si ocrotite prin lege!

Femeia il ridica pe barbat si tot ea il coboara,dupa cum este aceasta, pozitiva sau negativa!

luam o scurta pauza pentru o noua anecdota.                                210

"Bula il intreba pe tatal sau:

-tata de ce sunt femeile atat de frumoase?

acesta ii raspunde:

-pentru ca sa le iubim noi barbatii!

Bula intreaba iar

-bine,bine dar de ce sunt atunci atat de proaste?

raspuns:

-ca sa ne iubeasca pe noi!

Nota: persoanele cu un coeficient mic de inteligenta sar intotdeauna la scandal pentru ca nu au argumente logice cu care sa combata o idee care nu le convine, asa ca nu sariti la scandal, pentru ca normal sunt si exceptii!...

As ruga femeile care citesc aceste randuri pe care unele le vor cataloga ca fiind fara de respect si pline de necuviinta, sa nu ma considere un misogin,un dispretuitor al femeilor,caci nu este de loc asa, deoarece mama mea care mi-a dat viata este femeie,tovarasa de viata la fel si pe deasupra mai am si doua fete si doua nepoate, am trait toata viata mea intre femei si pot sa spun ca le respect si le iubesc pe toate femeile din lume,pentru ca doar ele sunt cele care dau viata,cresc si educa copiii, insa acest lucru nu le poate face pe unele dintre ele mai pozitive decat sunt de la mama natura.

Si apoi tare mult le rog pe cele care se simt ofensate sa gandeasca acum pe loc la rece si sa recunoasca in sinea lor cam de cate ori au zis pline de naduf:

-"mamaaaa ce proasta am fost, oare unde mi-a fost capul cand m-am lasat imbrobodita si m-am incurcat cu animalul de XXL, (Giorgica,Mitica,Aurica,etc...),...e sigur ca am fost in saptamana oarba !"
                                                                                                        211
Gata cu recreatia, a sunat clopotelul...,hai sa continuam:

2-ambitia si perseverenta  multor barbati infatuati si slabi la minte, dar cu functii mari de conducere in diferite state si asta in diferite perioade ale istoriei noastre, de a asigura pacea lumii prin razboi!  Acestia au dorit sa aseze fericirea lumii pe suferinta, pe o balta imensa de sange si pe o gramada de morminte pline cu oseminte... ,acesta este marele paradox istoric!,....pentru ca bunul simt spune ca o pace durabila se asigura prin dialog si prin corectitudinea deciziilor luate!

3-aparitia raselor umane diferite,diferentiate prin culoare si a discriminarilor si conflictelor rasiale, incepute cu mult inainte de Martin Luther King si orice s-ar spune neterminate nici la venirea lui Barack Husein Obama,

4-incurcarea limbilor la Turnul lui Babel, aparitia etniilor si a nationalitatilor diferite si a conflictelor intre ele; de multe ori e greu sa comunici si sa te intelegi in limba ta materna,darmite atunci cand trebuie sa o dai pe limbi straine!!!...

5-dezbinarea intre bogati si saraci si lupta pentru hrana; cum a fost odinioara stim unii din cartea de istorie, insa cum este azi vedem cu totii zilnic la televizor cum se incaiera intre ei multi domni cu burta plina si sa ne imaginam cum decurg lucrurile pe burta goala!,..."PARTIEEE ca vine CRIZAAAA!"...

6-aparitia neincrederii,mandriei,intrigilor, minciunii, lacomiei,hotiei si a disputelor intre membrii apartinand unei aceleasi comunitati sau grupari sociale; din comuna primitiva si pana azi batalia pentru ciolanul gras a fost acerba!

7-aparitia formatiunilor statale si a natiunilor diferite si a luptelor intre ele dictate de interesele de stat,adica tot materiale; inca de la inceputuri statul a dorit sa ia de la toti si sa nu dea nimic la nimeni !

8-aparitia banului ca moneda de schimb si a luptei disperate pentru a acumula cat mai multa avere; in toata viata mea am gasit doar o singura persoana fericita,care spunea mereu razand „ce-i in lada si pe mine!”(se referea la saraca lada de zestre),iar in carti             212
am citit ca a mai existat si unul Seneca, mare intelept care spunea "Omnia mea,mecum porto!" (tot ce-i al meu port cu mine!....adica in cap),asa ca daca ai avere multa ai si bataie de cap si griji multe, insa ceea ce ai in cap se fura mai greu pentru ca proprietatea intelectuala mai este  inca protejata de legea drepturilor de autor.

-Oare cum o fi mai bine?,

"-sarac si curat?!"... la buzunar sau la minte? , caci "fericiti sunt cei saraci cu duhul!"...de unde concluzia ca banii nu aduc fericirea ci doar numarul lor!...oare?...

9-aparitia mai multor confesiuni religioase si a luptelor intre membrii acestora; vezi Cruciadele si razboaiele purtate in numele credintei ,dar care aveau de fapt un scop de pradare a bogatiilor din tarile musulmane, episodul Belfast din Irlanda de Nord, actiunile criminale teroriste ale fanaticilor religiosi musulmani,etc.Toate au insa un scop si o cauza,...BANUL!

10-dezbinarea intre oraseni si sateni,agravata de prapastia creata de conditiile grele de munca si de trai,atat la tara cat si la oras,

11-aparitia partidelor politice si luptelor intre politicieni; inca de la aparitia partidelor politice din trecutul indepartat, comunitatile sociale au fost pe loc dezbinate si zdruncinate de dese confruntari sangeroase,mai ales in perioada campaniilor electorale si a alegerilor,

12-negativarea copiilor,care au devenit neascultatori, nerespectosi; se tavalesc pe jos ca sa li se faca toate poftele, iar ei in schimb fac numai rele, caci cine a mai vazut baba frumoasa si copil cuminte?

pauza pentru o anecdota:

"un drac a umblat peste tot prin toata lumea si pe unde ajungea facea numai rele de-i incaiera si-i innebunea pe toti de cap si uite asa se face ca intr-o zi a ajuns impielitatul la o manastire unde si-a pus pe loc in cap sa-i duca pe toti calugarii in ispita,sa-i zminteasca si sa-si bata astfel joc de ei,cand a pasit insa pe poarta manastirii a zarit in curte un copilas dragalas care se juca si cum l-a vazut                213
s-a si pus pe ras, a intors spatele si a plecat spunand;

-daca esti tu aici eu nu mai am ce sa fac,caci o sa faci tu toata treba in locul meu!..."

mergem mai departe:

13-dezbinarea si lupta pentru aur si pietre pretioase, sa ne amintim ca pentru a jefui de aur lumea noua a Indiilor (America de sud) conquistadorii spanioli condusi de Hernando Cortes pe anii 1520 in numele credintei si pentru a crestina chipurile bastinasii din aceasta lume nou descoperita, au exterminat populatia de amerindieni a unui continent intreg distrugand imperiul aztec al imparatului Montezuma. Toate marile imperii au cucerit teritorii si au ucis multi oameni din populatia autohtona a patru continente in goana dupa inavutire,aur si pietre pretioase,iar lupta continua si azi,
14-dezbinarea si lupta pentru petrol,gaze naturale si zone de influenta militara si politica,al doilea razboi mondial s-a dezlantuit si desfasurat pentru rezervele petroliere ale lumii si pentru impartirea teritoriilor bogate in zacaminte de petrol. Astfel Germania nazista  a atacat URSS din dorinta de a ajunge cat mai repede printr-un razboi planificat sa se desfasoare ultra-rapid, la campurile petroliere de la Baku,pentru a pune stapanire pe  acestea si intrucat  situatia din teren nu a fast in concordanta cu strategia militara elaborata in  Cancelaria Generala al celui de-al treilea Reich, Hitler a pierdut mai intai batalia pentru Africa din lipsa de carburant la Panzerele(tancurile) feldmaresalului Rommel si apoi razboiul. Care este astazi situatia nu este cazul sa mai spun ceva noutati, pentru ca voi toti cunoasteti la fel de bine ca si mine acest lucru,

15-lipsa credintei=dezbinarea intre om si Dumnezeu;In lumea noastra sunt multi oameni care l-au uitat pe Dumnezeu si se inchina la idoli,adica la bani. Acestia pun banul mai presus de spirit si asa se face ca a aparut un fenomen social general,care ne determina sa asistam neputinciosi la „dezumanizarea individului in goana dupa inavutirea cu orice pret,chiar si cu acela de a calca peste cadavre!”. Banul este insa ochiul dracului, si astfel se face ca din banii munciti jumatate ii ia diavolul, iar pe cei nemunciti ii ia pe toti! . Cunoastem cu totii multe situatii in care cel ce face bani peste noapte, tot peste noapte ii si pierde!                                                                         214

16-dezbinarea intre simpatizantii diferitelor echipe de fotbal;adevarate razboaie intre microbisti,

-oare care sa fie cauza?

-caci suporterii sunt poate vecini,sa nu zic prieteni,rude,sau membrii ai aceleasi familii care tin cu echipe diferite; fotbalul este doar o confruntare sportiva pe teren si nu trebuie sa genereze violente in tribune sau in afara stadioanelor si in definitiv daca ne gandim noi bine, fotbalul de astazi nici nu mai este un sport ci o afacere din care atat jucatorii cat si conducerile cluburilor castiga bani fara numar din incasarile pe biletele vandute,din vanzarea catre un canal de televiziune a drepturilor  de a transmite in exclusivitate meciurile, din vanzarea de jucatori,sau din publicitate,blaturi,etc.

Spectatorii dau bani pe bilete si nu castiga nici un ban oricare ar fi rezultatul meciului,asa ca nu vad de ce ar trebui sa se mai si bata cu atat de multa furie cand multe meciuri sunt trucate,

raspuns:-doar daca nu si-a bagat cumva dracul coada!...,

asa ca pana una alta teoria mea cu dezbinarea sta fff. bine in picioare si la capitolul asta,

17-dezbinarea intre parinti si copii,oare cate violente, batai si chiar crime nu s-au produs intre acestia,de ce?

18-dezbinarea intre frati si surori, no comment!...

19-dezbinarea intre toti oamenii.....,cam asta ar trebui sa fie Apocalipsa! si daca ne uitam bine la ce se intampla in jurul nostru cred ca traim deja vremurile apocaliptice de cca. 19 ani.

Cineva spunea candva-undeva ca in anul 2000 nu va fi sfarsitul lumii,ci doar al omeniei si sanatatii mintale,caci vom fi cu totii nebuni de legat la noi acasa!...

Pe vremuri cand facea cineva o fapta rea toti cunoscutii spuneau:
                                                                                                         215
-era om bun dar i-a luat dracul mintile!

Dracul acesta, adica impulsul si energia negativa,sau altfel spus ispita poate veni sub infatisarea lacomiei, a intrigilor, a curviei, a minciunii, a barfei, a hotiei, a violentei, a dusmaniei, a omuciderii, a bauturii, a drogurilor, etc.

Hai sa continuam, sa vedem cu ce ne confruntam noi aici si sa concluzionam:

Noi oamenii trebuie sa acceptam acest adevar ca impartim planeta cu o civilizatie extraterestra superioara noua atat din punct de vedere tehnologic, cat si din multe alte puncte de vedere si  ca atare sa incercam sa ne desavarsim sufleteste, sa evoluam spiritual cat mai repede, sa ne infrumusetam caracterul, sa ne dezvoltam gandirea, sa cream, sa progresam din punct de vedere al cunoasterii si din punct de vedere social, sa fim mai buni, mai iubitori, sa ne ajutam intre noi, adica sa ne facem bine temele si sa promovam cat mai repede cursurile pe care am venit sa le absolvim aici pe Terra si care altfel ar necesita ca sa le absolvim o perioada indelungata de timp pe parcursul a mai multe vieti. Pentru a ne fi mai usor drumul trebuie sa fim uniti si solidari,caci drumul e greu dar nu suntem niciodata singuri,avem oameni dragi langa noi,de regula familia si prietenii,cat si mai ales avem pe Duhul Sfant in inimile noastre, insa sub nici o forma nu trebuie sa avem o atitudine dusmanoasa sau cu caracter militar ofensiva impotriva celorlalti, caci putem sa fim eliminati oricand din aceasta dimensiune a universului.Trebuie sa fim echilibrati si in armonie cu toate cele ce sunt create de Divinitatea Suprema.

Noi avem insa un singur atu fata de ceilalti inaintea Divinitatii Supreme, atu care este cel mai important si cel mai valoros, singurul care le lipseste celorlalti, fapt pentru care noi suntem mai iubiti in fata lui Dumnezeu decat ei si anume SENTIMENTELE POZITIVE SI IN MOD SPECIAL IUBIREA CU TOATE TRAIRILE SI EMOTIILE EI !

Iubirea se refera la Agapa si nu la Eros. Noi prin sentimentele noastre suntem calzi sau chiar fierbinti, iar ei sunt reci ca si gheata!

Trebuie sa retinem insa un lucru si anume ca nu este prost cine cere, ci acela care da!                                                                            216

Asa ca noi cunoscand  acest ADEVAR si anume ca nu suntem singuri pe Terra, cat si stiind faptul ca instrumentul dominatiei este Dezbinarea, trebuie sa nu ne mai lasam MANIPULATI si DEZBINATI si sa intelegem odata pentru totdeauna ca Divinitatea Suprema asteapta de la noi sa ne demonstram clasa si superioritatea prin IUBIRE ! ...caci daca Dragoste nu e nimic nu e!....,iar Iubirea este singura noastra arma de aparare a Planetei Albastre.

"Viata este Iubire si doar Iubirea mai poate sa Salveze Civilizatia noastra actuala de la un dezastru global!"

Hai sa cream prin IUBIRE un spirit unic-solidar al comunitatii noastre sociale si atunci vom avea  sanse reale sa ne depasim actuala conditie umana jalnica.

Cine are ochi sa vada si urechi sa auda !

Pacea, Iubirea si Lumina Divina sa se manifeste in Viata noastra a tuturor!

                                                               Justinian Cioroianu

PS: -sunt absolut convins ca vor fi fff. multe voci care vor spune astazi ca sunt UN RETARDAT MINTAL, SARIT DE PE FIX SI DUS RAU CU PLUTA!

- ramane de vazut, de confirmat sau infirmat in viitor, cine va mai fi si va mai auzi!....

in conjunctura actuala sociala interna,internationala si mai ales galactica apreciez  in baza unor supozitii avansate de cativa cercetatori renumiti in domeniu, ca avem o sansa dintr-o mie sa depasim anul 2012, in conditiile in care facem parte dintr-o societate plina de energii si manifestari negative,pentru ca atunci cand sistemul nostru solar va incepe sa traverseze centurile fotonice ale galaxiei (in anul 2012), energiile acestor centuri vor distruge tot ce este negativ si rau pe Terra. Parerea mea este ca indiferent ce va fi si daca va fi cu centurile acelea fotonice, sau cu acel asteroid care sta sa pice peste noi    217
tot in anul de gratie 2012, dupa alti autori la fel de renumiti,
noi oricum stam pe un mare butoi de pulbere pentru ca ura, rautatea, lacomia si dezbinarea au pus stapanire pe noi toti oamenii si ca atare daca dorim sa asiguram continuitatea civilizatiei noastre umane trebuie sa nu ne lasam,sa ne schimbam mentalitatea si comportamentul social, sa ne determinam  astfel existenta pe mai departe cat si viitorul manifestand un atasament mental pozitiv, sa emanam prin toti porii fiintei noastre iubire si sa traim in prezent cu iubire de semeni, dar mai ales sa practicam determinismul existential prin credinta lucrativa-demonstrata Divinitatii prin faptele noastre bune pe care nu trebuie sa uitam sa le facem chiar azi, pe ascuns  si nu spre lauda si fala noastra in fata vecinilor, rudelor si prietenilor, sa ne iubim si sa ne ajutam intre noi si tot asa sa ii  educam si pe urmasii nostri sa faca, caci doar prin ei vom avea continuitate pe pamant!

Ne diferentiem de animale prin faptul ca suntem fiinte rationale superioare,dar avem si puterea de a iubi, asa ca totul depinde doar de noi si de capacitatea noastra de a manifesta sentimente puternice,fierbinti de iubire.

Suntem spirit dar suntem si duh-suflet si trebuie sa ne pazim inima cu mintea si amandoua deopotriva (=trezvia din mistica isihasta) si sa ne coboram mintea in inima unde este icoana sacra,chipul,tiparul-matricea Divina din noi,...treaba asta nu este pentru toti ci doar pentru cei chemati,ma depaseste si pe mine, insa subiectul acesta il putem dezbate alta data daca va prezenta interes.

                                                +++

Cam asta a fost,a fost greu,a fost usor?

Trebuie sa recunosc ca teoria e mai usoara, practica insa este intotdeauna mult mai grea,

va urez succes si sa auzim numai de bine,cu multa dragoste!
                                                                                   tot eu.            218


comentarii la Blog:

bogardo's way

Cand am citit primu subiect de blog am crezut ca o sa am parte de o ora de dirigentzie de pe vremuri ce frumos, ce romantic o sa fiu iar copilu care se tavaleshte pe jos ca sa alung totzi dracii dar dupa subiectu asta nu pot sa zik domnului profesor decat ...Frate romane!!! te iubesc, genial, sunt surprins intr-un mod peste placut... si no zik ca sa nu par prost sau femeie dintralea negativiste! te iubesc si ma solidarizez cu tine pana la apocalipsa de fapt mai mult ca e deja apocalipsa si abia ashtept urmatoru subiect

Posted by bogardo's way on Tuesday, January 27, 2009 - 3:57 AM
[Reply to this]
    


CLUBUL SOLIDARITATEA -Justinian Cioroianu

Clubul Solidaritatea

    
Dragul meu prieten ,
multumesc pentru comentariu si trebuie sa-ti marturisesc ca mi-a placut sclipirea plina de inteligenta si de umor din primul tau comentariu, chiar m-a amuzat teribil, pentru ca aveai multa drepate din unele puncte de vedere. In rest am fost convins ca nu ai citit textul cu suficienta bagare de seama.
Al doilea comentariu al tau m-a facut de-a dreptul fericit,tocmai pentru ca venea din partea unei persoane f. inteligente si cu un simt deosebit al umorului si la ora asta tarzie din noapte tinand cont de faptul ca sunt gata rapus de cat am tras azi la saiba-tastatura de mi-am incins rau creierii incat miroase in toata casa a creier pane,chiar m-am temut ca s-ar putea sa nu fi fost inteles sau mai rau agreat pentru ceea ce am scris noaptea trecuta,mai ales ca am postat blogul in viteza fara sa-l mai corectez. Vezi ca acum l-am terminat de corectat si completat si il prezint in starea finala.
Eu scriu,eu corectez si doar cu mine ma sfatuiesc si stii cum este cand tu pui intrebarea si tot tu razpunzi ,s-ar putea sa dai              219
un raspuns care sa fie doar pe placul tau si nu si al celorlalti...
Comentariul tau a venit ca o confirmare-verificare a mintii mele si ca o dovada ca nu am luat-o razna rau de tot!
Iti multumesc din suflet pentru faptul ca existi si sunt bucuros pentru faptul ca mai sunt si alti oameni care-mi impartasesc ideile.
Recent o persoana apropiata mie mi-a spus sa renunt la acest proiect al meu de schimbare a mentalitatii umane,cu finalizare in schimbarea social-economica a Romaniei,deoarece romanii in afara de bani,hrana,bautura,sex si masina,nu mai sunt interesati de nimic altceva.
Sa auzim numai de bine!
ma opresc aici caci nu mai vad sa scriu....
Justinian Cioroianu
PS daca vrei sa afli mai multe despre mine fa un click pe numele Justinian din lista prieteni din pagina Clubului Solidaritatea
bye!

Posted by CLUBUL SOLIDARITATEA -Justinian Cioroianu on Wednesday, January 28, 2009 - 3:01 AM
[Reply to this] 


                     
3-Romania sau Dacia.
MESAJUL E CAM LUNG, DAR MERITA CITIT!
  Eu consider ca in mod normal fiecare om trebuie sa-si iubeasca tinuturile natale, precum tara in care s-a nascut si in care s-a format ca OM,ori in care munceste si traieste si in pamantul careia isi are ingropati mosii si stramosii sai.Insa sunt si multe exceptii de la normalitate si pentru aceia care s-au nascut aici si cu toate acestea nu pot sa iubeasca tara asta, subliniez faptul ca toti aceia care traiesc printre noi si muncesc aici pe aceste meleaguri, chiar daca au nemultumiri personale legate de anumite guvernari, de anumite partide politice, de modul in care lucreaza justitia pe la noi, ori alte autoritati ale statului, sau nu au agreat anumiti conducatori de stat, ori au nemultumiri bine justificate de situatia lor sociala,profesionala si materiala                  220  necorespunzatoare aspiratiilor lor, sau au nemultumiri legate de lipsa oportunitatilor de munca sau a perspectivelor pentru viitor, pentru toti acestia afirm ca doar pentru simplul motiv ca aceasta tara creaza un cadru istoric, geografic, economic si spiritual in care sa se poata dezvolta comunitatea sociala din care fac parte si ei, sau pentru motivele ca aici isi au radacinile si traditiile culturale, pentru ca Romania ii hraneste din bucatele ei, pentru ca respira aerul acestei tari, pentru ca beau apa din izvoarele ei, personal consider ca este realmente o problema elementara de bun simt ca sa respecte Romania ca tara si chiar mai mult in situatia in care sunt cu totul si cu totul nemultumiti de ceea ce le ofera viata pe aceste plaiuri, cu atat mai mult trebuie sa se straduiasca sa schimbe actuala mentalitate umana care situeaza banul deasupra spiritului,iar resursele solului si ale subsolului deasupra resurselor umane, conducand astfel la dezumanizarea individului in goana sa dupa imbogatirea cu orice pret,chiar si cu acela de a calca peste cadavre,cat si mai ales la ura,dusmanie si la dezbinarea intre oameni. Consider deasemenea ca fiecare dintre noi trebuie sa-si aduca aportul personal pentru crearea unor conditii mai bune de munca si de viata. Doar impreuna cu totii putem sa schimbam situatia actuala si sa cream un cadru social,legal si financiar care sa fie in sprijinul fiecarui cetatean roman pentru ca sa-l educe, sa-l instruiasca si sa-l pregateasca din punct de vedere profesional corespunzator cu aptitudinile sale, sa-i dezvolte aptitudinile si personalitatea si sa-i utilizeze capacitatea de munca la un nivel superior, pentru ca astfel sa-si realizeze toate aspiratiile sale, cat si mai ales pentru ca sa aibe un trai decent aici la noi acasa!
-Hai sa fim SOLIDARI si sa cantam impreuna imnul nostru national,poate ii intelegem pana la urma mesajul:
"DESTEAPTA-TE ROMANE!"
 si sa traim bine,insa cu totii nu doar unii!

 Nota: ROMANIA SAU DACIA?
 -eu personal sunt foarte nemultumit de faptul ca aceasta tara se numeste Romania, luandu-si numele de la Roma, cand de fapt ea a fost,este si va fi intotdeauna Dacia, pentru ca populatia ei este majoritar formata din urmasii dacilor si nu ai romanilor. Un lucru este foarte clar si anume acela ca imperiul roman nu a exterminat populatiile autohtone in nici un colt al imperiului roman si ca atare nici in Dacia si asta din motive economice, politice si militare, caci aveau nevoie de oameni vii care sa munceasca pentru Roma, cat si de soldati pentru legiunile romane. Un alt aspect de loc de neglijat este acela ca, daca este stiut faptul ca romanii nu au ocupat toata Dacia ci doar sudul-estul si centrul ei,adica doar in proportie de 14%,      221
atunci cum se explica faptul ca intotdeauna pe teritoriul acestei tari, deci si in nord si in vest s-a vorbit mereu aceeasi limba de origine latina? Legiunile romane care au stationat in provincia romana Dacia,erau formate din soldati care nu erau vorbitori de limba latina pentru motivul ca erau adusi din toate colturile imperiului roman si atunci se pune intrebarea fireasca:-cum a fost posibil ca acesti soldati sa invete si sa forteze atat pe dacii ocupati,cat si pe dacii liberi in doar 165 de ani de ocupatie,de la anul 106 si pana la anul 271,sa vorbeasca limba latina? Concluzia este ca dacii vorbeau o limba asemanatoare sau chiar inrudita cu limba latina, iar daca noi suntem un popor latin doar pentru ca vorbim o limba latina, asta nu inseamna ca suntem urmasii Romei. Noi am fost si suntem daci! Sunt convins ca nu mai este mult timp pana cand se va repara aceasta mare eroare de catalogare etnica a noastra,a populatiei autohtone, etnic majoritara, vorbitoare de limba latina de pe teritoriul Daciei. Din motive politice lesne de inteles,din anumite cercuri straine noua,care au avut si inca mai au mari interese economice pe aceste tinuturi ale noastre,cineva-candva a profitat de naivitatea,mandria si astfel de placerea unor personalitati politice locale si a unor cercuri sus puse din spatiul dunareano-carpatin,de a se da mari si li s-a inoculat treptat ideea ca acest popor de la Roma se trage si uite asa s-a cladit o tara pe o minciuna! Asa ca Romania si poporul roman stau pe o minciuna gogonata fabricata cu rea intentie la adresa noastra ca tara si ca natiune si pe un mare neadevar istoric, pentru ca acest popor nu a descalecat de la Roma,ci a fost aici dintotdeauna.Tot ceea ce se cladeste pe minciuna se transforma in fum.Nu trebuie sa ne fie rusine cu stramosii nostri daci,ci din contra trebuie sa ne mandrim cu ei,iar cine nu ma crede sa le studieze istoria si spiritualitatea,sau sa viziteze complexul Babele si Sfinxul din Bucegi,locas spiritual de necontestat, care se pare ca reprezinta leaganul civilizatiei europene! In continuare fac o supozitie:-Este posibil ca locuitorii din vechime ai acestor meleaguri, cand erau intrebati:-de unde sunteti voi? sa fi raspuns: -"DA'CI" DINTOTDEAUNA si astfel au fost numiti daci! Fata de aceasta precizare a pozitiei mele vis-a-vis de nationalitatea romana, nu ma poate invinui nimeni ca sunt un NATIONALIST ROMAN!

In incheiere vreau sa remarc urmatoarele aspecte:
 -Atat in afara cat si in interiorul granitelor tarii exista o miscare tot mai puternica impotriva noastra ca popor,de denigrare a noastra si de minimalizare a realizarilor si valorilor noastre nationale.
Astfel vedem zilnic la televizor cum sunt invinuiti in strainatate atat romanii din afara ca fiind hoti, cersetori,violatori si criminali,cat si cei din tara ca fiind handicapati,hoti,cersetori si copii ai strazii,precum si cum               222
sunt laudate realizarile strainilor,dintre care  cele cu adevarat mari sunt numite MEGASTRUCTURI,iar despre CASA POPORULUI din BUCURESTI care este a doua ca marime in lume dupa Pentagon, se afirma ca este MEGALOMANIE!!!
-Despre marele nostru poet Mihai Eminescu ni s-a spus ca ar fi murit de sifilis!!
Insa nu ne spune nimeni adevarul si anume ca de fapt gazda lui Eminescu, care era de o alta etnie decat  a noastra, i-a inoculat lui Titu Maiorescu ideea ca poetul este rau bolnav si periculos, iar Maiorescu fara sa stea pe ganduri
l-a internat fortat si in mod abuziv la balamuc cu diagnosticul de sifilis in ultima faza.
-Din interiorul tarii am fost mereu si suntem in continuare blocati de aceleasi forte obscure pentru ca sa nu putem sa ne dezvoltam din punct de vedere economic si ca sa ajungem astfel sa cersim la porti straine,iar in acest scop s-a facut tot posibilul ca sa fim incapabili sa ne descoperim si sa ne promovam valorile autentice  nationale. Si uite asa prezentam astazi unei lumi intregi valori ca "sexi Braileanca", sau "piticul porno" si suntem cunoscuti peste tot in lume ca hoti, violatori, criminali si ca un popor de handicapati.
-Aceasta miscare nu este recenta ci din contra, pot sa afirm ca cele mai multe dintre marile noastre valori nationale nu s-au afirmat pe teritoriul Romaniei, ci in afara granitelor ei.
Iar noi toti facem haz de necaz,ne complacem in aceasta situatie si ne zicem in sinea noastra ca suntem bazati si superdotati si destepti de nu ne mai incapem in piele si nu bagam de seama ca de fapt incet-incet nu mai avem dupa ce bea apa!
-Unii au acumulat averi mari, sunt fericiti si nu baga de seama la cum a sfarsit Erbasu, Anghelescu regele tutunului sau altii si cred in naivitatea lor ca nu le va veni si lor randul intr-o zi. Bogatilor nu le pasa de tara sau de cei saraci,ci doar de propria lor punga,insa averea stransa pe suferinta semenilor lor se va risipi in vant!  Cei care au azi puterea politica si economica sunt atat de orbiti incat cred ca vor trai vesnic, sau ca vor lua averi cu ei cand vor pleca de aici in lumea cealalta,sau altceva decat energia faptelor lor,bune sau rele!
Decat sa fii bogat in tara suferintei este de preferat sa fii om de rand in tara fericirii.
-Am pierdut cu totii 19 ani din viata noastra,din decembrie 1989 incoace,iar mai nou vom fi datori vanduti la FMI in urma imprumutului pe care urmeaza sa-l primim si nu vom putea sa aratam nici o alta realizare a noastra in afara de uraciunea pustiirii, precum se scrie in profetiile apocaliptice ale lui Ion.
-Tot in 19 ani dar intre anii 1965 si 1984 poporul acesta prin                  223 munca,sacrificiile si suferintele sale a creat o mare industrie,o agricultura care dadea productii record,un turism eficient si un comert exterior, care astazi nu mai sunt,dar care au adus atunci cu toate la un loc foarte multa valuta in tara. Una peste alta s-au platit toate datoriile externe si s-au acumulat in plus 4 miliarde de $ pana in 1990 si alte miliarde in plus care au intrat in tara dupa 1990 pentru livrarile la export efectuate in baza contractelor economice pe care le avea perfectate Romania la vremea respectiva. Erau locuri de munca si nu somaj,se construiau locuinte intr-un ritm infernal,toata tara era un santier,asistenta medicala era gratuita,toata lumea mergea in concedii la munte si la mare,aveam cu totii bani nu erau restantieri la intretinere si nu existau droguri,violuri si crime la tot pasul, siguranta cetateanului era garantata, nu aveam libertatea de exprimare si de miscare; acum am obtinut-o,dar cu ce pret!
Putem sa renastem precum pasarea Phoenix din propria cenusa, dar trebuie sa si vrem!
Tara are nevoie de legi pentru dezvoltarea economica si de oameni bine pregatiti profesional,muncitori, modesti,cinstiti,care sa respecte legile statului si ale moralei cetatenesti,patrioti si mai ales gospodari,are nevoie de oameni valorosi,care trebuie sa-i descoperim impreuna si sa-i promovam daca dorim cu adevarat sa avem pace,liniste si un trai decent aici la noi acasa.
Atat am avut de spus si va multumesc pentru faptul ca ati citit cu rabdare mesajul meu!
Hai sa auzim numai de  bine!                     
                                                   Justinian Cioroianu
HYPERLINK "http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=58985193" http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=58985193
HYPERLINK "http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=58985193" comentarii la Blog:
HYPERLINK "http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=58985193"  
HYPERLINK "http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=58985193" bogardo's way
probabil dacii erau si ei in limba dupa alte civilizatzii ca si urmasii lor, au invatzat limba de placere, probabil ca istoria se repeta, cre ca nu a fost niciun razboi intre daci si romani sau a fost da doar ca sa-i dea afara pe daci din roma ca le violau feciarele prin temple si furau mana de lucru a sclavilor de pe to' mapamondu', nu doar foarte probabil ca dacii sa-i fi invatzat pe romanii venitzi aici latina cre cacand au venit roamnii aici aveam totzi tricouri cu fortza italia si probabil numele il schimbasem tot inainte sa vina ei nu doar ca sa fim primitori ci din pasiune pentru noul trend care         224
in sfarshit a ajuns si pe meleagurile noastre, probabil ca ar fi mai bine sa ne dezvoltam pasiunea asta si sa ne schimbam iar numele pentru ca am ramas cu cateva sezoane in urma si oamenii incep sa devina nemultzumitzi de situatzia de aici.
Posted by  HYPERLINK "http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=58985193" bogardo's way  on Wednesday, April 22, 2009 - 3:00 PM
  


  HYPERLINK "http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=415890160" violeta

Nu pot spune decat ca va felicit pt blog cat si pt. initiativa de a crea acest site.
Solidarizez cu  HYPERLINK "http://www.msplinks.com/MDFodHRwOi8vZHZzLkRl" dvs. De  fapt...multi solidarizam unii cu altii pt.''desteptarea''acestei HYPERLINK "http://www.msplinks.com/MDFodHRwOi8vbmF0aXVuaS5BdQ==" natiuni. Au  mai ramas patrioti,au mai ramas oameni care si-ar dori sa faca,ceva sa mai iesim din mocirla,sa ne mai curatam un pic de noroi.Problema mare e ca nu stim unii de  HYPERLINK "http://www.msplinks.com/MDFodHRwOi8vYWx0aWkuQW0=" altii. Am  observat ca multi sufera de sindromul''ce sa fac dom'le singur?''Daca am aduna toti acesti'' singuri'' am strange cateva milioane,dar...S-ar putea sa fie prea dur daca numesc acest''sindrom''-lasitate.
Foarte interesant ce spuneti despre  HYPERLINK "http://www.msplinks.com/MDFodHRwOi8vRGFjaWEuSW4=" Dacia. In  fine...legat de etnogeneza poporului roman sunt atatea teorii,incat subiectul devine inepuizabil.Revoltator este faptul ca in programa de bacalaureat este teoria absurda a lui Carol Robert De  HYPERLINK "http://www.msplinks.com/MDFodHRwOi8vQW5qb3UuQ3U=" Anjou. Cu  toate ca n-ar trebui sa ma mire ,fiindca acest popor a avut mereu un ''virus troian' care ne-a devorat din interior.Asta ar fi lacomia si josnicia  HYPERLINK "http://www.msplinks.com/MDFodHRwOi8vdW5vcmEuRGU=" unora. De  aici ni s-au tras toate si pe plan politic si economic cat si cultural.N-am stiut sa fim demni,sa ne promovam valorile si oamenii ,sa-i sprijinim sa ne mandrim cu ei,nici macar sa-i pastram.
Indiferant de polemici si teorii legate de formarea  HYPERLINK "http://www.msplinks.com/MDFodHRwOi8vbm9hc3RyYS51bg==" noastra. Un  lucru ramane cert,un lucru extraordinar:poporul dac a fost unul dintre cele mai evoluate spiritual.Poate a fost primul popor monoteist.Recent au venit un grup de cercetatori,care au ramas profund impresionati  de ''mostenirea noastra ancestrala ''cat si de meleagurile astea pline de ''urme''istorice.S-au descoperit 2 statuete dacice ,avand desenate pe ele cele 7 chakre.Uimitor pt un popor de acum 2000 de ani sa aiba cunostinte despre lucruri descoperite de ''omul modern''               225
abia prin secolul 20!
De aceea cred ca asa cum mizeria ni se trage de la''virusul'' numit lacomie, tot asa,curatenia,demnitatea si frumusetea  spirituala o avem mostenire de la daci, ascunsa bine in ADN-ul  HYPERLINK "http://www.msplinks.com/MDFodHRwOi8vbm9zdHJ1LlNp" nostru.  
Si  nu mai conteaza daca ne numim romani sau altfel,daca solidarizam unii cu altii pt.aceste meleaguri .pt.promovarea valorilor  culturale si traditionale.Poate treptat,treptat,ne vom ''destepta''si vom renunta la sarbatori comerciale,importate de la altii( popor cu 300 de ani de istorie)Valentine's Day ,Halloween,etc. si le vom sarbatori si invia pe ale noastre.
                       Mult succes in tot ce v-ati propus!


Posted by  HYPERLINK "http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=415890160" violeta  on Friday, June 12, 2009 - 2:39 PM

II-Prezint acum articolele postate pe Blog Tehnorati:

Din culisele istoriei si politicii romanesti. Bloguri
 Justinian Ion Cioroianu

Publicat la Technorati Romania (http://www.technorati.ro )


Dezvaluiri socante din culisele istoriei - Contributia Romaniei la existenta actualei democratii in lume
De Justinian Cioroianu
Creat 14 Oct 2009 - 16:37
Drept multumire si recunostinta pentru sacrificiile si jertfele umane facute de o tara mica precum Romania pentru ca astazi lumea sa fie libera si democrata, fara comunisti si fara nazisti, astazi Romania se afla intr-o situatie economica jalnica, iar nivelul de trai al populatiei este scazut si pentru foarte multe familii de romani el se situeza sub pragul de subzistenta.
Contributia Romaniei la existenta actualei democratii in lume. (dezvaluiri socante din culisele istoriei, secrete bine ascunse si pastrate)
Noi romanii avem un mare dezavantaj pentru faptul ca ne-am nascut pe aceste meleaguri care sunt frumoase, au munti, dealuri si campii intinse, marea Neagra si delta Dunarii, cu bogatii in subsol, cu un pamant roditor si oameni muncitori si gospodari, pentru ca acest teritoriu a fost ravnit de multi dintre bogatii si mai marii lumii din cele mai vechi timpuri.
In cele ce urmaza mi-am propus sa va impartasesc si voua punctul meu de vedere vis-a-vis de ce s-a intamplat cu Romania intre 1941 si 1945 si anume sa va descriu cate putin din ce imi amintesc de la orele de istorie, din ce am mai citit ulterior prin carti sau am auzit direct de la cativa veterani de razboi cu care am discutat pe aceasta tema pasionat fiind de istoria noastra a romanilor, asa ca am sa incerc sa va povestesc acum despre cum s-au petrect anumite evenimente istorice care au avut darul sa schimbe in mod negativ viata noastra a tuturor romanilor si care au consecinte negative chiar si azi in anul 2009 asupra tarii noastre.
Prin ceea ce voi relata nu doresc sa invinovatesc pe cineva anume sau sa lezez imaginea ori autoritatea cuiva, nu doresc sa provoc ura si dusmanie intre popoare ci din contra vreau sa dau o mana de ajutor pentru o reconciliere intre natiuni bazata pe respect si ajutor reciproc. Nu este nimeni obligat sa creada ce va citi, eu voi fi foarte multumit daca acest referat al meu va starni curiozitatea multora dintre cititori si ii va determina sa se documenteze serios asupra acestui subiect si apoi sa ia o atitudine adecvata fata de ceea ce s-ar putea numi nedreptatea la care au fost supusi romanii in ultimele 7 decenii, ori fata de relele tratamente la care mai sunt inca supusi si la data actuala, pentru ca sa fie si acestia respectati si sprijiniti ca sa-si regaseasca spiritualitatea, echilibrul economic si demnitatea nationala.
In situatia in care ca om stii ca ai fost pagubit, folosit si abandonat de unii, luat apoi de odihnit de altii si exploatat si asta in pofida faptului ca ai fost cinstit si corect si nu ai ravnit la bunul altuia, ci din contra altii au ravnit mereu la bunul tau, in aceasta situatie este normal sa stai si te intrebi oare cu ce si unde am gresit, cum de a fost posibil sa ajungem de rasul unei intregi Europe, care pe undeva ne datoreaza noua romanilor ceva mai mult respect pentru ceea ce am facut noi ca popor pentru vechiul continent, in mod constant incepand de la Mircea, sau Stefan cel Mare si pana in zilele noastre, ori pentru faptul ca ne numaram printre primele popoare crestinate din Europa si nu in ultimul rand pentru faptul ca aici la noi in muntii Bucegi dupa unii autori se afla leaganul civilizatiei europene, sau pentru ca suntem urmasii unui popor dac care era monoteist in urma cu peste 2000 de ani si format din oameni harnici, curajosi si viteji, ca sa nu mai vorbim despre faptul ca in tehnica, medicina, arta, sau sport avem nume romanesti care s-au situat pe locuri fruntase in lume.
Situatia actuala din Romania, atat din punct de vedere social, cat si economic este o consecinta a intrunirii la nivel de sefi de state de la YALTA din 4-11 februarie 1945 intre Churchill, Stalin si Roosvelt si a intalnirii secrete dintre Bush si Gorbaciov la MALTA in vara anului 1989. MALTA rimeza perfect cu YALTA si au conotatii similare pentru faptul ca amandoua au adus multe nenorociri in viata noastra a tuturor romanilor.
La YALTA a fost distrus viitorul Romaniei cand i s-a ciuntit trupul sfant al tarii si i s-au luat Basarabia, Bucovina de nord, tinutul Hertei si insula Serpilor si cand a fost abandonat in sfera de influenta sovietica de sefii statelor aliate impotriva lui Adolf Hitler furherul Germaniei naziste, un popor de oameni gospodari, corecti, cinstiti, curajosi si viteji, care isi adusese o contributie importanta materiala, militara si umana prin jertfirea a cca. 1 milion de ostasi pe campiile Europei luptand impotriva comunismului si a fascismului, dusmanii cei mai aprigi ai actualei democratii. Pierderile umane suferite pe teatrele de operatiuni militare in cel de al doilea razboi mondial, situeaza Romania pe locul 3 in randul tarilor beligerante, dupa URSS si Germania.
Romania si-a adus o contributie deosebit de valoroasa pentru existenta actualei democratii in lume, insa in loc sa i se recunoasca meritele si sa fie tratata ca atare ea fost tradata de marile puteri invingatoare, abandonata in bratele sovieticilor care au impus cu forta un sistem socialist aici la noi in tara si culmea, ulterior au aparut voci si chiar si astazi sunt multe voci care ne incrimineaza ca am fost comunisti!...
La YALTA Romania a fost dupa cum am mentionat mai sus abandonata in sfera de influenta sovietica ceea ce a avut drept consecinta distrugerea spiritualitatii romanesti, a demnitatii, a cinstei si a onoarei unui popor care s-a implicat in lupta pentru apararea principiilor democratice atat prin oameni de valoare precum Nicolae Titulaescu si Nicolae Iorga, dar mai ales pe campurile de lupta si a suferit enorm in urma atrocitatilor celui de-al doilea razboi mondial. Daca la YALTA s-au ciuntit granitele Romaniei si s-au distrus democratia si spiritul national romanesc, dupa cca. 44 de ani la MALTA s-a distrus economia Romaniei, am fost aserviti intereselor straine si tindem sa devenim sclavi muritori de foame aci la noi acasa.
Romanii si-au varsat sangele pe campiile Europei luptand de la vest la est si de est la vest, de la Prut la Volga si de la Volga la Elba si din dorinta legitima de a ne intregi tara si neamul, armata romana a luptat atat impotriva comunistilor cat si a nazistilor, am ajutat astfel multe tari si popoare ca sa fie astazi libere si democratice, insa pe noi ne-au pus la zid, ne-au incalcat granitele si ne-au micsorat teritoriul, ne-au jefuit si au dorit sa ne ocupe si teritoriile actuale restranse; nu ne respecta si nu ne ajuta nimeni pentru meritele noastre de a fi fost aici in centrul Europei dintotdeauna un bastion de aparare al crestinatatii, sau de stabilitate intr-o zona in care situandu-ne la intersectia drumurilor dinspre sud spre nord si dinspre est spre vest nu am permis sa se treaca peste noi, aparandu-ne granitele si astfel protejand in mod fortuit vecinii nostrii, unii de atacurile celorlalti sau din partea marilor imperii ale vremii.
Pe noi nu ne sustine nimeni, toti profita doar de noi si de bogatiile tarii noastre si ca atare ne-au lasat prada saraciei si disperarii, intr-o lume care se doreste civilizata, democrata si profund umana.
Multe tari ar trebui sa ne fie recunoscatoare pentru maniera in care un popor mic a reusit prin sacrificii umane si materiale sa aduca omenirii servicii atat de mari si anume:
I)-Rusia si statele ex-sovietice ar trebui sa ne respecte, daca nu cumva chiar sa ne iubeasca, pentru faptul ca trupele romane conduse de Maresalul Ion Antonescu care au intrat in razboi fortate de imprejurari au luptat incepand cu anul 1941 la intregul lor potentialul combativ doar atat cat a fost necesar ca sa ne recuperam teritoriul sfant al tarii furat de URSS ca o consecinta a pactului Ribbentrop-Molotov in anul 1940 si apoi l-au sabotat in mod permanent pe Hitler. Evenimentele s-au petrecut asa cum se relateaza mai jos:
La 12 iunie 1941 Ion Antonescu a fost invitat la Berlin unde a discutat direct cu furherul Germaniei naziste Adolf Hitler, iar Hitler i-a cerut sa intre in razboi alaturi de Germania nazista, insa Antonescu ca si multi politicieni romani dorea ca tara sa ramana neutra, dar Hitler l-a santajat pe comandantul armatei romane care era si seful statului pentru ca in Romania era dictatura militara in acea perioada, spunandu-i ca daca nu implica tara imediat in razboi alaturi de Germania nazista, atunci Romania tot va fi bagata in acest razboi de altcineva si i l-a aratat pe Horia Sima care in acel moment a intrat pe usa in cabinetul in care avea loc discutia intre cei doi.
Antonescu in aceasta situatie pentru ca sa evite fascizarea tarii a cedat si a spus ca armata romana va lupta doar pana la Nistru, situatie cu care Hitler nu a fost de acord.
Romania a intrat in razboi alaturi de Puterile Axei la data de 22 iunie 1941 si romanii au luptat cu indarjire pentru ca sa-si elibereze de sub ocupatia sovietica fratii de dincolo de Prut, asa ca la Nistru s-a ajuns destul de repede in cca. 30 de zile, insa dupa aceea atat Ion Antonescu in calitate de sef al armatei romane si al statului, cat si Prim-Ministrul Guvernului, Iuliu Maniu au sabotat in mod permanent masina de razboi germana.
Mai mult autoritatile de la Bucuresti au intrat in contact cu Anglia si USA in scopul de a iesi din acest razboi in care lupta alaturi de Germania fascista si de a lupta alaturi de Aliati pentru redobandirea Transilvaniei de nord luata Romaniei in urma dictatului de la Viena.
Englezii ne-au cerut la o intalnire secreta avuta la Istanbul cu Primul-Ministru al Romaniei Iuliu Maniu sa sabotam masina de razboi germana si i-au promis Primului-Ministru ca vor avea grije ca Romania sa iasa cu bine din razboi si cu granitele intregi, iar ca atare romanii punandu-si speranta in promisiunile englezilor au actionat in consecinta, au fost foarte eficienti in actiunile lor de sabotare a lui Hitler si mai mult au protejat si nu au predat aliatilor germani pe aviatorii americani si englezi care cadeau prizonieri la romani, iar pe toata durata prizonieratului acestia au avut parte de un tratament foarte bun din partea autoritatilor romane.
Oficiali englezi si americanii ne-au sugerat totodata sa contactam Moscova, pe care am contactat-o, insa Stalin ne cerea capitularea neconditionata si nu era de acord cu un armistitiu separat cu noi, iar in plus ne cerea sa renuntam la Basarabia si Bucovina de nord.
In aceste conditii si constransi de atitudinea ostila a lui Stalin fata de noi, Romania a continuat campania militara impotriva URSS-ului alaturi de Germania, insa l-a sabotat in mod continuu pe Hitler si masina de razboi nazista cu speranta ca pana la urma aceast important ajutor dat Aliatilor si implicit URSS-ului va conta in fata lui Stalin.
Asa ca Romania se va dovedi in final un aliat incomod pentru Puterile Axei, cat si mai ales si un inamic periculos pentru Hitler pentru ca a contribuit la victoria aliatilor impotriva lui in 4 etape:
1-Romania a sabotat in mod continuu si sub diverse forme masina de razboi nazista si anume dupa ce a trecut Nistrul armata romana nu a mai avut voit aceeasi capacitate ofensiva, deasemenea Romania a contribuit si la slabirea fortei combative a trupelor Axei, astfel:
1.1-Antonescu a slabit prin multe ordine personale forta ofensiva a armatei romane , astfel incat distanta intre cuiburile de mitraliera a ajuns sa fie chiar si de 4 km., a retras de pe front militari si ofiteri, a inlocuit generali, etc.
1.2-Maresalul Ion Antonescu a taraganat in mod repetat satisfacerea unor cerinte formulate de Hitler privitoare la intarirea frontului de est cu trupe romanesti si a franat inaintarea armatei germane spre campurile petroliere de la Bacu care era obiectivul primordial lui Hitler pentru a intra in posesia zacamintelor petroliere si astfel sa obtina carburantul necesar panzerelor germane.
1.3-In tara s-au format in secret la ordin dat de cercuri politice si militare inalte, din lucratori ai ministerului de interne sub acoperire si muncitori de la CFR grupe de asa zisi partizani care aruncau in aer garniturile de tren germane care transportau materiale militare de lupta si provizii alimentare, cat si mai ales cisternele cu benzina. Aceste grupe operative de pe teritoriul Romaniei dispuneau de informatii precise precum cand, pe unde si ce va trece pe calea ferata, cat si de materiale explozive pentru a-si desfasura activitatea in mod eficient.
Daca masina de razboi nazista nu ar fi fost sabotata de Romania atat pe front cat si in spatele lui, fara armata romana ca aliata Hitler ar fi ajuns la campurile petroliere de la Bacu, iar apoi cu rezervoarele panzerelor pline cu benzina feldmaresalul Rommel nu ar mai fi pierdut batalia pentru Africa, unde din lipsa de carburant teribilele tancuri germane nu s-au putut misca si au fost utilizate pe post de tunuri semiingropate in nisip.
Daca Rommel cucerea Africa, ar fi oferit lui Hitler posibiliatea sa mareasca potentialul combativ al armatelor germane de pe frontul de est prin intarirea lor cu „Afrika Korps” , adica trupele din Africa ale lui Rommel, ceea ce ar fi insemnat incheierea cu succes a campaniei militare a PuterilorAxei purtate impotriva URSS-ului. Asa ca fara ajutorul dat de Romania, URSS-ul ar fi avut sanse mari sa fi fost desfiintata chiar din toamna anului 1942 iar consecintele pe plan mondial care ar fi decurs din aceasta situatie ar fi fost dramatice pentru aliati.
2-La Stalingrad flancurile armatei germane erau asigurate de armata romana, italiana si maghiara, insa armata romana avea efectivele reduse din ordinul lui Antonescu si fusese adusa la o capacitate combativa atat de slaba de parca i-ar fi invitat pe sovietici sa treaca peste ele si cu toate ca ofiterii au cerut insistent intariri pentru ca vedeau efectiv din miscarile de trupe de la sovietici ca se pregareste o mare ofensiva pe directia pozitiilor ocupate de armata romana si mai mult sovieticii isi si creasera deja capuri de pod pe care militarii romani aflati in dificultate numerica si din punct de vedere al materialelor de lupta detinute, nu au putut sa le elimine, Antonescu nu a dispus intarirea fronului romanesc si a dat astfel un ajutor tacit urias sovieticilor ca sa strapunga flancurile frontului Axei trecand peste pozitiile romanesti si sa incercuiasca astfel o armata de cca. 200.000 de germani si aliati ai lor in interiorul orasului Stalingrad, trupe din care au ramas in viata si s-au predat dupa aceea cca. 90.000 de soldati si ofiteri, printre care si un maresal de camp Friderich von Paulus proaspat numit in functie de Hitler, caz unic in istorie cand un maresal german se preda inamicului.
Dupa umila mea parere la Stalingrad Maresalul Ion Antonescu a facut cadou sovieticilor cea mai mare victorie din istoria lor, ceea ce a insemnat de fapt inceputul unui lant de victorii ale sovieticilor impotriva trupelor Axei, l-a facut celebru pe Stalin al carui nume il purta orasul si a creat reputatia de invincibilitate pentru armata rosie.
Sovieticii au avut insa nevoie de cca. un an de zile ca sa impinga inapoi trupele Axei pana la granita Romaniei si sa recucereasca un teritoriu de cca. 1250 Km.
Am facut aceasta precizare pentru ca sa se poata aprecia la adevarata valoare importanta actului insurectiei armate din Romania de la 23 august 1944, in urma caruia s-a produs o inaintare a sovieticilor fara lupta cu germanii in adancime intr-un teritoriu de cca. 700 Km. in numai doua luni de zile.
3-Insurectia armata de la 23 august 1944 a constat un alt ajutor major dat sovieticilor de Romania, cand aceasta a intors armele impotriva lui Hitler, iar ca o prima consecinta a acestui fapt a fost curatarea rapida a teritoriului romanesc de trupele hitleriste si hortiste, de catre armata romana, astfel incat armata rosie a inaintat fara opozitie din partea inamicului si frontul s-a mutat in doua luni cu cca. 700 km. spre vest, cea ce a insemnat pentru Hitler prabusirea definitiva a frontului de est si un dezastru la nivelul intregului front, pentru ca Hitler pierzand pozitia geo-militar strategica conferita de arcul Carpatilor si sustinerea armatei romane, cat si a intregii Romanii care din aliat a devenit inamic, a fost nevoit sa retraga si trupele din nord ca sa nu fie incercuite de sovietici, in plus fata de toate acestea Hitler a pierdut si petrolul si proviziile romanesti, fapt care a slabit in mod ireparabil capacitatea de aparare a Axei pe acest front si a scurtat considerabil razboiul. In situatia in care in Romania nu s-ar fi produs aceasta lovitura de teatru deosebit de avantajoasa pentru aliati si s-ar fi stabilit o linie de aparare pe arcul muntilor Carpati sfarsitul razboiului s-ar fi intarziat cu cel putin 6 luni, termen de care Hitler avea nevoie pentru ca in laboratoarele secrete de cercetare din Germania sa se finalizeze si sa se dea in dotarea aviatiei germane o arma noua, bomba atomica, arma care ar fi pus capat razboiului daca nazistii ar fi bombardat USA si URSS-ul, iar astazi lumea intreaga ar fi fost nazista.
4-De la 23 august 1944 si pana la 9 mai 1945 armata romana a luptat impotriva trupelor Axei a fortat cele mai grele treceri si cele mai bine aparate puncte de fortificatie germane, a cucerit multe localitati din Ungaria, Cehoslovacia si Austria si a mers mereu inaintea armatei rosii care sustinea cu artileria sa atacurile armatei romane, pana aproape de Elba unde a cedat locul fruntas armatei rosii care trebuia sa faca jonctiunea cu trupele aliate.
Prin forta sa combativa pe tot acest traseu european armata romana si-a adus inca o contrbutie la scurtarea razboiului.
Tinand cont de faptul ca:
4.1- armata romana era bine instruita, antrenata, disciplinata, experimentata, curajoasa si capabila de multe acte de eroism, iar datorita acestor calitati a avut forta combativa si capacitatea sa infranga rezistenta masinii de razboi naziste pe teritoriile mai multor tari si pe un traseu de cca. 2000 de Km. intr-un timp relativ scurt de cca. 8 luni, de la 23 august 1944 pana la inceputul lunii mai 1945, o masina de razboi nazista care avea trupe bine antrenate, disciplinate, cu multe unitati fasciste-fanatice (unitatile SS), experimentate si cu o dotare tehnica superioara armatei romane, cat si de faptul ca
4.2- la Stalingrad sovieticii erau departe de a avea o armata disciplinata si bine antrenata pentru faptul ca nu avea ofiteri de cariera deoarece acestia fusesera executati la ordinul lui Stalin, ( multi veterani de razboi mi-au povestit ca trupele sovietice porneau la atac ca oile si ca atare alergau in picioare tot timpul, nu stiau ce inseamna ca o companie intrega sa porneasca un atac in mod disciplinat si cu o unitate de actiune din pozitia culcat cu foc de acoperire, apoi salt inainte, iar culcat, foc de acoperire si alt salt inainte, etc, pentru ca nu erau nici instruiti, nici antrenati, nici disciplinati si asta se intampla deoarece nu au avut ofiteri sa-i invete si sa-i antreneze sa lupte; soldatii soviatici plecau saracii de ei la lupta ametiti bine de vodca, iar in spatele lor merge un politruc care de regula era femeie si care ii impusca pe cei care se opreau sau vroiau sa se intoarca inapoi de frica, din acest motiv al lipsei de instruire au avut si pierderi umane atat de mari), asa ca tinand cont de cele prezentate mai sus putem sa ne dam repede seama ca, armata rosie nu ar fi putut sa treca peste liniile romanesti care asigurau flancurile Axei si sa incercuiasca acolo o armata intreaga, daca acest lucru nu ar fi fost facilitat de conducerea armatei romane si de stat din Romania.
Mentionez ca din surse demne de crezare noua arma soviatica, Katiusa nu era o arma capabila sa execute un foc precis asupra unei tinte, ci o arma care arunca imprastiat intr-un teritoriu larg un numar mare de rachete, astfel incat dupa terminarea asaltului locul arata ca un teren lunar plin de gropi, insa ea era mai mult o arma psihologica prin zgomotul care-l facea, decat o arma cu tragere eficienta asupra unei fortificatii sau asupra unui cuib de mitraliera.
Asa ca aceasta arma era eficienta in focul executat asupra unor mari unitati de infanterie sau de cavalerie care atacau in campie pe un front deschis, nu si in zone montane sau fortificate.
Tancul T34 era o arma buna, dupa unii autori era cel mai bun tanc din cel de al doilea razboi mondial, o arma excelenta pentru luptele disputate in campie, insa la luptele de tancuri mai mult conteaza experienta echipajului si mai putin tancul, iar tanchistii sovietici nu erau asa de experimentati ca si cei germani de pe panzere si in luptele montane tancurile erau greoaie si vulnerabile.
Asa ca cinste lor bravilor ostasi romani care au deschis toate drumurile montane, care au fortat trecerea mai multor rauri si au dus astfel armata rosie in excursie pentru intalnirea de pe Elba.
Acum va rog sa cititi cu mare atentie cele ce urmeaza.
La 23 august Maresalul Ion Antonescu a fost arestat din ordinul Regelui Mihai, a fost intemnitat si ulterior transferat rusilor, care l-au trimis inapoi in Romania.
Stalin era cunoscut ca un om foarte rau si necrutator, un conducator care a ordonat executia a mii de rusi, iar pentru inamici avea un tratament special, vezi masacrul de la Katyn in care au fost executati fara mila din ordinul lui Stalin cca. 22.500 de ofiteri si intelectuali polonezi potrivit cercetatorului rus Victor Zaslavsky si astfel fata de cruzimea sa arhicunoscuta este logic sa ne punem intrebarile:
-oare de ce nu a ordonat Stalin executia Maresalului Ion Antonescu cand l-a avut in mana la Moscova, ca fiind un dusman important al popoarelor sovietice?
-oare nu cumva Ion Antonescu a avut niste intelegeri secrete cu Stalin?, pentru ca din multe ordine ale lui Ion Antonescu se poate vedea clar ca a actionat in sensul sabotarii in mod permanent a masinii de razboi naziste, deoarece i-a avantajat pe sovietici in mod tacit, iar la Stalingrad apropape i-a invitat pe sovietici sa strapunga flancurile armatelor Axei, adica pe la romani si sa incercuiasca acolo trupele Axei aflate in interiorul orasului, la Stalingrad frontul de est s-a spart si s-a prabusit, iar trupele Axei nu au mai avut apoi capacitatea sa revina pe pozitiile initiale.
Hitler a pierdut razboiul la Stalingrad, restul luptelor au fost doar incercari disperate de a prelungi deznodamantul final!
-Sitatia ar mai fi putut sa fie salvata daca nu ar fi existat insurectia armata din Romania si s-ar fi construit o aparare fortificata in Carpati pana cand nazistii ar fi obtinut arma nucleara!
Asa ca Maresalul Ion Antonescu in mod deliberat la Stalingrad si apoi Regele Mihai la 23 august 1944 au dat pe rand doua lovituri mortale masinii de razboi naziste, asta este istoria, restul in afara doar de debarcarea si ofensiva aliatilor din Normandia prin care s-a creat cel de al doilea front in vestul Europei, este doar maculatura fara de valoare, ….parerea mea.
Doi romani, doi oameni de stat, care au dat un ajutor de nepretuit sovieticilor ca sa castige razboiul, animati de speranta ca Stalin ne va fi recunoscator noua romanilor pentru ajutorul, sacrificiile si eforturile facute si ne va ajuta sa ne reintregim tara, au fost apoi rasplatiti unul prin executie si celalalt prin expulzarea din Romania la ordinul lui Stalin.
Stalin nu s-a implicat direct ci indirect in aceasta chestiune, el a dat la vremea respectiva doar ordin acolitilor lui de la Bucuresti ca sa-i elimine pe cei doi si acestia s-au conformat.
Ion Antonescu a fost executat la Jilava la data de 1 iunie 1946, iar Regele Mihai a fost expulzat din Romania la 3 ianuarie 1948 si asa la o diferenta de doar un an si jumatate au fost terminati amandoi lasand loc liber unei administratii noi la Bucuresti care va deschide calea spre dictatura comunista in Romania.
Traditiile culturale rusesti sunt apreciate in intreaga lume si eu ascult cu placere Dansul Lebedelor de Piotr Ilici Ceaikovski, am citit poezii si opere literare scrise de Aleksandr Sergheievici Puşkin ca Boris Godunov si Evghenii Oneghin, ori de Lev Nicolaievici Tolstoi ca Razboi si Pace sau Anna Karenina, etc, insa Rusia trebuie sa inteleaga ca maretia unei tari si nivelul ridicat de trai al populatiei sale nu sunt asigurate de intinderea teritoriilor sale si nici de resursele subsolului, ci de calitatea resurselor sale umane, caci doar omul este cel care creaza valorile si bunurile materiale, iar ca drept dovada ca spun adevarul a se vedea cam ce nivel de trai asigura populatiei sale Elvetia ori Austria care sunt tari mici si care nu dispun de resurse mari ale subsolului, dar care au resurse umane de o calitate foarte buna.
Asa ca acum eu, un roman dau un mare ajutor Rusiei sugerandu-i sa investeasca in om, in cetateanul rus si rezultatele pozitive nu se vor lasa mult timp asteptate.
II)-Anglia, ar fi cazut imediat dupa URSS, pentru ca germanii ar fi debarcat pe insula dupa inchiderea frontului de rasarit.
III)-USA ar fi suferit pierderi umane si materiale foarte mari, pentru ca dupa eliminarea din lupta a URSS-ului si a Angliei, Germania nazista si-ar fi concentrat atentia si eforturile militare asupra Americii si nu este de loc o fantezie daca afirm ca Washingtonul si New Yorkul ar fi putut sa fie tinta a doua atacuri nucleare in locul a deja celebrelor prin drama suferita in urma bombardamentului nuclear din august 1945, Hiroshima si Nagasaki.
In Romania dupa 1944 populatia privea cu mare speranta spre USA si astepta sa vina americanii ca sa ne scape de jub jugul sovietic, iar cand au venit dupa caderea lui Ceausescu in loc sa ne salveze ne-au distrus.
Personal consider ca inca nu este timpul pierdut pentru ca USA, Anglia si alte state democrate sa ajute Romania sa-si ocupe pozitia pe care o merita in randul statelor dezvoltate ca o consecinta a aportului insemnat pe care aceasta l-a adus pentru ca lumea de azi sa fie democratica si nu fascista.
IV)-Israelul, ar trebui sa ne iubeasca ca si pe fratii lor, pentru ca noi am sacrificat 500.000 de vieti omenesti pentru ca Hitler sa fie infrant, caci daca nazistii ar fi castigat razboiul astazi lumea ar fi fost nazista si fara nici un evreu, pentru ca ar fi fost cu totii gazati la Auschwitz. Romania nu a avut niciodata o atitudine antisemita, la Iasi au fost executati pe timp de razboi doar niste spioni care furnizau informatii cu caracter militar armatei rosii, spre regretul nostru al tuturor ca a trebuit sa se ia o asemenea masura radicala, intamplarea a facut ca acestia sa fie evrei, caci puteau sa fie la fel de bine rusi sau tatari, ori chiar romani, caci tot soarta aceea ar fi avut-o ca spioni prinsi in timp de razboi si nu este de loc un lucru nou daca se afirma ca multi evrei cu vederi chiar progresiste au fost in avangarda miscarii comuniste internationale ( vezi pe Moses Hess si pe Karl Marx) iar altii au fost initiatori ai comunismului sovietic, dupa unele surse revolutia bolsevica din Rusia a fost facuta de evrei, unde in Consiliul Comisarilor Poporului din 151 de comisari ( ministri) ai Rusiei bolsevice 129 erau evrei.
Din ordinul lui Antonescu au fost evacuati multi evrei din Basarabia si din nordul Bucovinei in Transnistria, dupa intrarea armatei romane si germane in aceste tinuturi, doar pentru ai proteja de nazisti care i-ar fi trimis la Auschwitz, cat si de populatia locala care se pare ca avusese de suferit de pe urma unor evrei in anul 1940 in perioada in care oficialitatile romanesti se retrageau din Basarabia si Bucovina de nord la solicitarea Uniunii Sovietice de a elibera aceste teritorii si a ultimatului dat de sovietici in acest sens.
Romania a cerut scuze poporului evreu pentru aceste evenimente triste petrecute pe teritoriul romanesc si in care au fost implicati etnici evrei si foarte multi romani printre care ma numar si eu privim in urma cu tristete la ceea ce a fost Holocaustul poporului evreu declansat de Hitler.
V)-Franta. Cu francezii suntem chit, pentru ca in primul razboi ne-au scapat ei de sub ocupatia germana, iar in al doilea i-am ajutat noi pe ei ca sa scape de sub ocupatia germana.
VI)- Germania, mai ales poporul german trebuie sa ne iubeasca pentru ca am dat o mana de ajutor ca sa-i scapam de Hitler si de fascisti, caci altfel astazi intr-o lume nazista modul de viata al poporului german ar fi fost de compatimit, pentru ca de la varsta frageda a adolescentei ar fi fost toti germanii antrenati, inregimentati si trimisi sa lupte si sa se jertfeasca in numele celui de-al treilea Reich, pe diverse teatre de operatiuni militare fara de sfarsit, pentru a face ordine si pentru a inabusi revoltele popoarelor ocupate de statul nazist german.
Astazi nemtii nu s-ar mai fi plimbat prin lume cu Mercedesul sau cu Volkswagenul ci cu Panzerele, iar intreg poporul german ar fi fost obligat sa munceasca zi lumina si sa faca sacrifii si economii pentru aprovizionarea armatelor naziste, sub deviza "totul pentru front!". Insa nu a fost sa fie asa pentru ca pe langa sacrificiile facute de trupele Aliate a jertfit si Romania cca. 500.000 de vieti omenesti in lupta pentru infrangerea lui Hitler.
Multi oameni si eu personal apreciem Germania pentru ceea ce este ea astazi si pentru faptul ca sacrificiile poporului german nu au fost facute in zadar, ci pentru niste rezultate concrete vizibile azi in intreaga lume.
In incheierea acestui capitol am sa arat ce a insemnat pentru noi romanii marele tupeu si nesimtirea lui Stalin, care in loc sa aduca multumiri Romaniei pentru salvarea URSS-ului la Stalingrad si prin insurectia armata de la 23 august, a mai cerut si despagubiri de razboi pe deasupra dupa ce ne-a furat din nou Basarabia, Bucovina de nord si colac peste pupaza fara a fi fost stipulate in vre-un tratat tinutul Hertei si insula Serpilor cu bazinul marii Negre aferent, bogat in zacaminte de petrol si gaze naturale.
Ulterior profitand de faptul ca avea trupe de ocupatie in Romania, URSS ne-a jefuit tara si a luat mult mai mult decat aceasta trebuia sa dea ca datorii de razboi, ca de exemplu a luat atat de mult petrol incat nu mai avea unde sa-l stocheze si atunci umplea cu el grotele si solul nisipos al Rusiei, pana cand dupa retragerea trupelor sovietice Ghe. Ghe. Dej si-a pierdut rabdarea si a batut cu pantoful in masa la o consfatuire "frateasca" de la Moscova si a spus " gata pana aici a fost, va tai conducta de petrol".
Pe langa acestea URSS in timpul lui Stalin a mai pagubit tara noastra si prin faptul ca si-a insusit tezaurul Romaniei ( 40 de vagoane pline cu aur, printre care si closca cu puii de aur) si arhivele statului Roman, trimise spre pastrare Rusiei tariste in perioada primului razboi mondial cand administratia romaneasca s-a retras in Moldova din fata inaintarii inamicului german.
Lacomia si cruzimea lui Stalin nu a avut limite!
Stalin si Hitler au fost doi oameni cu probleme de sanatate mintala, doua minti criminale, care in nebunia lor au ucis milioane de oameni nevinovati in intreaga lume.
Ei au fost doi crimninali de razboi si nimic mai mult, deoarece ei au declansat cel de al doile razboi mondial prin invadarea Poloniei, confruntare militara in care au murit milioane de oameni nevinovati soldati si civili, femei si copii, pentru a satisface pofta si vanitatea lor bolnavicioasa si ce este si mai grav este faptul ca au trimis la moarte enorm de multi concetateni de ai lor!
In spatele lor au mai fost si altii la fel de bolnavi si de pungasi ca si acestia, care din interese financiare au creat premisele dezlantuirii celor doua razboaie mondiale, asa ca intrega omenire trebuie sa fie atenta la astfel de personaje paranoice, pline de cruzime si de lacomie si sa nu le permita in viitor reeditarea unor astfel de evenimente dezastruase pentru omenire, care in zilele noastre tinind cont de arsenalui nuclear al unor state puternic inarmate, pot sa puna in pericol chiar existenta pe mai departe a civilizatiei noastre umane.
Drept multumire si recunostinta pentru sacrificiile si jertfele umane facute de o tara mica precum Romania pentru ca astazi lumea sa fie libera si democrata, fara comunisti si fara nazisti, astazi Romania se afla intr-o situatie economica jalnica, iar nivelul de trai al populatiei este scazut si pentru foarte multe familii de romani el se situeza sub pragul de subzistenta.
Tot ce am scris in acest rezumat este doar un punct de vedere.
Comentariile va apartin, insa in conformitate cu principiile democratice va rog sa comentati ideile si sa nu atacati persoana care le-a promovat!
Justinian Ion Cioroianu
Nota:
http://www.technorati.ro/dezvaluiri-socante-din-culisele-istoriei  , notificare: proprietatea intelectuala este protejata, drepturile de autor pentru publicarea online de carte, de lucrari de Arta Grafica si de materale multimedia precum videoclipuri muzicale,filme, fotografii, denumiri, cat si textele scrise pe website-uri si bloguri, de catre Justinian Ion Cioroianu sunt rezervate de acesta. Informatiile de pe Website-urile si Blogurile sale pot fi folosite si copiate gratuit in scopuri necomerciale, cu conditia ca sursa sa fie indicata.
webmaster: Justinian Ion Cioroianu
   
Blog: Technorati World | Technorati Blog | Harta Online | Galati International | Bancuri Online | Sejur Vacante | Blog Start | Vise | Horoscop | Bani pe Net | Oferte litoral
Parteneri: Reformas en Barcelona | Anunturi Auto | Referate | AutoNews Romania | Matrimoniale | AutoNews Specifications | Forum Italia | Locuri de munca | Oferte Grecia
Newsgroups: Deutsche Newsgroups | Newsgroups Italiani | Newsgroups Françaises | English newsgroups | Newsgroups Españoles | Deutschland Gruppen

URL sursă: http://www.technorati.ro/dezvaluiri-socante-din-culisele-istoriei 
Publicat la Technorati Romania (http://www.technorati.ro )


Romania Valea Plangerii!
De Justinian Cioroianu
Creat 14 Oct 2009 - 16:49
Romania-Valea Plangerii!
Dupa al doilea razboi mondial Romania a traversat o perioada de foamete, de instabilitate politica si de convulsii sociale generate de imixtiunile lui Stalin in treburile interne ale tarii noastre, care a decis in numele poporului roman si a dat ordin cine si cum sa conduca Romania, o perioada in care s-a preluat cu forta puterea politica si administrativa de catre comunisti cu nume de trista amintire precum Ana Pauker sau Teohari Georgescu, perioada de persecutii, arestari, condamnari si executii politice, perioada in care in timp de 20 de ani s-au succedat la conducerea tarii Dr. Petru Groza si Gheorghe Gheorghiu Dej, ultimul avand un rol important in iesirea tarii noastre de sub ocupatia sovietica, prin faptul ca a solicitat Moscovei sa-si retraga trupele din Romania si prin taierea conductei de petrol prin care URSS sugea in continuare rezervele Romaniei de petrol drept despagubire de razboi cu toate ca se depasise cu mult peste pretentiile pe care le formulase Stalin ca datorie de razboi a Romaniei.
Dupa unii autori se spune ca Ghe. Ghe. Dej a scos pantoful si a lovit cu el in masa la o intrunire tovaraseasca de la Moscova si a spus: "gata, de ajuns, pana aici a fost, va tai conduca de petrol!"
Gurile rele spun ca de la Moscova i s-a tras moartea lui Dej, pentru ca a fost iradiat de sovietici, eu nu stiu daca este adevarat sau nu, asa ca ii las sa cerceteze mai departe pe cei care sunt interesti sa afle adevarul.
Dupa moartea lui Dej a urmat la conducerea Romaniei Nicolae Ceausescu, care s-a autoproclamat Presedintele Romaniei si a instituit in tara dictatura comunista.
-In cca. 20 de ani intre 1965-1985, in anii de dictatura comunista numiti si anii "epocii de aur", Romania a cunoscut o perioada de avant economic si de dezvoltare, in care noi toti oamenii muncii din Romania am creat prin munca, renuntarile si sacrificiile noastre o tara cu o industrie, agricultura, turism si comert exterior, eficiente si care aduceau multa valuta in Romania; s-au platit datoriile externe ale tarii si s-au adunat cca. 4 miliarde de $ in bancile din Elvetia si in plus trebuie sa mai tinem cont de multe alte miliarde de $ pe care Romania urma sa-i incaseze in baza contractelor externe perfectate cu parteneri straini si existente in derulare dupa anul 1989.
Insa in anii de trista amintire s-a creat "omul nou", hot, lacom, mincinos, parsiv si fara de Dumnezeu.
Omul nou este o consecinta a influentei sovietice si a sistemului politic instituit de URSS in Romania si are un profil moral sub orice critica.
Cam tot in 20 de ani intre 1989-2009, in anii de tranzitie, acest om nou a distrus industria, agricultura, turismul si comertul exterior, adica cam tot ce avea Romania bun si a lasat tara fara locuri de munca, oamenii muritori de foame si tineretul fara nici o perspectiva de viitor.
Hotararile luate in MALTA si care vizau destabilizarea politica si distrugerea economica a Romaniei s-au aplicat aici in tara prin intermediul omul nou avar si lacom dupa bani incasati sub forma de comisioane pentru serviciile prestate.
Motivele pentru care s-a hotarat la Malta schimbarea sistemului politic de la Bucuresti si distrugerea Romaniei:
1-Motiv economic, pentru ca Romania facea concurenta neloiala multor firme occidentale si vindea pe piata, in intreaga lume, produse de calitate la pret de damping, fapt care a deranjat in mod special unele tari din Europa centrala si de vest,
2-Motiv politic, pentru ca Ceausescu tindea sa devina un lider comunist mondial, fapt care a deranjat peste masura Moscova.
3-Motiv financiar, pentru ca Ceausescu planuia sa faca in Romania o banca mondiala a lumii a-III-a, fapt care a deranjat in mod special Banca mondiala, FMI, BIRD, Federal Reserve Banks of the United States.
4-Motiv militar strategic, pentru ca Ceausescu vindea armament in orientul mijlociu, unde se implica cu tehnica si echipamente de lupta, cat si cu tehnicieni si cu logistica militara, deasemenea s-au creat baze de antrenament pentru trupe speciale arabe pe teritoriul tarii noastre, fapt care a deranjat in mod special USA.
-Scenariul dupa care s-a distrus economia Romaniei dupa anul 1989 arata cam asa:
1-nu s-au mai perfectat contracte cu partenerii straini traditionali care erau multumiti de produsele romanesti si care oricum aveau mare nevoie de piese de schimb pentru utilajele si masinile importate de la noi, apoi s-a redus si numarul contractelor interne, etc.
2-s-a micsorat voit productia si neavand desfacere si ca atare nici incasari suficiente fabricile au inceput sa disponibilizeze muncitorii pe de o parte, cu „ordonanta”, adica platindu-i 12 luni doar sa stea acasa si sa nu faca nimic, iar pe de alta parte au inceput sa ia credite de la Banci pentru plata salariilor personalului ramas incadrat, indatorandu-se astfel pana la falimentarea fabricii, cand s-a vandut pe 1$ ,numai sa se preia si sa se achite datoriile acestora la Banci, asta este la vedere...iar ce nu s-a vazut au fost comisioanele grele incasate de „cozile de topor”.
3-S-au demolat fabrici cu traditie dupa ce s-au vandut utilaje bune in stare de functionare la fier vechi, iar apoi s-a vandut terenul pe bani grei si uite asa in locul fabricilor care erau obiective productive care dadeau bani la oameni s-au construit supermarketuri care iau banii oamenilor.
4-In acest mod potentialul industrial al Romaniei a fost distrus si dintr-o tara exportatoare de bunuri a devenit o piata de desfacere pentru produsele altor tari, produse care in marea lor majoritate sunt de calitate proasta.
In aceasta situatie deoarece avem o productie industriala modesta Produsul Intern Brut lasa de dorit si pentru ca valoarea exporturilor este cu mult mai mica decat cea a importurilor moneda nationala se depreciaza de la o luna la alta, iar nivelul de trai pentru multi dintre cetatenii Romaniei este sub pragul subzistentei.
Acesta este drumul spre distrugerea statului Roman, spre saracie lucie si spre inrobirea noastra ca popor.
-In tot acest timp pe perioada de tranzitie Romania a inregistrat pierderi umane de cca. 27 milioane de oameni, din care cca. 20 milioane de avorturi ( cca. 1 milion/an) cauzate de conditiile execrabile de trai, cca. 4 milioane de decese ( multi morti tineri in special barbati, de suparare, din cauza imbolnavirilor pe fondul lipsurilor si neajunsurilor, sinucideri in lant, etc si cca. 3 milioane plecati la munca in strainatate sau emigrati in America, Australia ori in Europa de vest.
In perioada de dictatura ceausista omul a fost neglijat in favoarea productiei, a comertului exterior si a constructiei socialismului, iar dupa decembrie 1989 acel om neglijat de Ceausescu a distrus toate acestea.
Astazi omului i se acorda o si mai mica atentie, pentru ca eforturile multor romani situati la varful societatii sunt indreptate spre acumularea de cat mai multi bani si averi fabuloase. Omul neglijat le va distruge intr-o zi si pe acestea.
Trebuie retinut aspectul ca daca apare un conflict de interese intre omul de rand si o anumita grupare sociala sau politica, care va conduce la neglijarea omului in favoarea unor idei, principii sau mentalitati gresite, atunci omul neglijat, sau supus la rele tratamente va distruge cauza suferintei sale, sau altfel spus nu poti sa cladesti ceva doar in folosul tau si in detrimentul celorlalti, adica pe suferinta generala a comunitatii sociale din care faci parte.
Nu poti sa te ridici singur cu mult deasupra celorlalti si sa fii bogat intre saraci pentru ca te prada hotii. Este indicat sa te ridici impreuna cu toti ceilalti si atunci va fi pace si buna intelegere.
Mentalitatea actuala de a pune banul mai presus de spirit este total gresita, pentru ca omul face banul si nu banul pe om, spiritul-resursele umane creaza si nu masina sau resursele solului ori ale subsolului.
Omul traieste rau datorita omului, adica datorita mentalitatii sale gresite.
Aici este un cerc vicios si anume din randul oamenilor sunt ridicati conducatorii tarii, care sunt asemenea majoritatii cetatenilor acelei tari, buni sau rai, cu aceleasi calitati sau mentalitati, vicii si defecte.
Se spune ca la un anumit moment istoric un popor are conducatorul care il merita pentru ceea ce este el ca popor, pentru mentalitatea nationala si pentru nivelul de civilizatie pe care il are, pentru educatia si pentru maniera in care-si descopera, cultiva si promoveaza valorile sale nationale.
Concluzia este ca omul face si tot omul desface, omul creaza si tot el distruge in functie de valoarea, intentiile si motivatia sa!
Iar daca la noi nu merge ceva bine, atunci e clar ca omul este de vina si ca atara el trebuie schimbat!
Daca oamenii de rand au o mentalitate gresita atunci ei traiesc rau si aceasta situatie se datoreaza faptului ca au conducatori asemenea lor cu aceeasi mentalitate gresita.
O comunitate sociala trebuie sa aleaga din mijlocul ei pe cei mai buni oameni, cu spirite elevate, cinstiti, corecti, patrioti, capabili si buni gospodari si sa-i promoveze ca sa le reprezinte drepturile si comunitatea lor sociala, iar apoi acestia prin normele sociale si legile pe care le vor promulga sa educe, sa civilizeze, sa ridice nivelul de instruire, sa ofere oportunitati si conditii bune de munca si de trai tuturor membrilor comunitatii, cat si mai ales sa creeze relatii internationale bune, atat politice cat si comerciale.
V-am prezentat aici adevarul despre situatia noastra sociala, cat si ce trebuie sa facem cat mai repede noi romanii.
De multe ori adevarul deranjeaza si sunt convins ca nu toata lumea va fi de acord cu ceea ce am scris eu aici, insa acesta este punctul meu de vedere vis-a-vis de situatia actuala a Romaniei.
Pana una alta, pana vom deveni un popor european civilizat, se pare ca la noi si acum in secolul XXI, la fel ca si in trecutul nostru nu merge cu Parlamentul, caci daca se aduna doi sau trei romani la un loc si discuta despre politica, economie, fotbal, femei, sau despre orice alt subiect nu ajung la un consens niciodata pentru ca sunt prea patimasi si pe deasupra fiecare in parte este cel mai mare invatat si cel mai destept; asa ca romanii sunt o natie aparte-speciala de oameni, ei nu stiu decat de frica lui VODA, adica de DICTATURA!
De la Decebal, insirand nume precum Basarab I, Mircea cel Batran, Vlad Tepes, Mihai Viteazul, Constantin Brancoveanu, Stefan cel Mare, Petru Rares, Iancu de Hunedoara, Matei Corvin si pana la Ceausescu- figura de trista amintire, toti au fost dictatori si singurii romani sub conducerea carora s-a realizat cate ceva pe meleagurile astea.
Romani, cautati-va repede un voda, pe cel mai bun si mai capabil dintre voi, nu pe cel mai parsiv si mai hot!
Acum tara are mii de VODA care vin slabi la putere, apoi sug la mama Romania 4-5 ani si dupa aia pleaca grasi si imbuibati si in marinimia lor lasa apoi si pe alti frati ai lor sa faca un tur cu Romania la muls!
Romania este tara noastra a tuturor, ea nu este vaca voastra buna de muls, a celor fara de lege!
E de preferat ca doar unul sa conduca si acesta sa fie modest, cinstit, corect, patriot si bun gospodar, dar mai ales sa nu fie lacom la supt, iar restul populatiei sa mearga la munca!
Comentariile va apartin, insa in conformitate cu principiile democratice va rog sa comentati ideile si sa nu atacati persoana care le-a promovat!
Justinian Ion Cioroianu
Nota: http://www.technorati.ro/romania-valea-plangerii  , notificare: proprietatea   intelectuala este protejata, drepturile de autor pentru publicarea online de carte, de lucrari de Arta Grafica si de materale multimedia precum videoclipuri muzicale, filme, fotografii, denumiri, cat si textele scrise pe website-uri si bloguri, de catre Justinian Ion Cioroianu sunt rezervate de acesta.
Informatiile de pe Website-urile si Blogurile sale pot fi folosite si copiate gratuit in scopuri necomerciale, cu conditia ca sursa sa fie indicata.
webmaster: Justinian Ion Cioroianu
   
Blog: Technorati World | Technorati Blog | Harta Online | Galati International | Bancuri Online | Sejur Vacante | Blog Start | Vise | Horoscop | Bani pe Net | Oferte litoral
Parteneri: Reformas en Barcelona | Anunturi Auto | Referate | AutoNews Romania | Matrimoniale | AutoNews Specifications | Forum Italia | Locuri de munca | Oferte Grecia
Newsgroups: Deutsche Newsgroups | Newsgroups Italiani | Newsgroups Françaises | English newsgroups | Newsgroups Españoles | Deutschland Gruppen

URL sursă: http://www.technorati.ro/romania-valea-plangeriiPublicat la Technorati Romania (http://www.technorati.ro)
AcasăJurnaleAcasă > Justinian Cioroianu's blogAcasă >  >

Un adevar socant, nu suntem singuri pe Terra!
De Justinian Cioroianu
Creat 15 Oct 2009 - 22:16
UN ADEVAR SOCANT
Un adevar socant,nu suntem singuri pe Terra | Publicata de justiniancioroianu
Category: Life
CE-I DE FACUT?
EXTRATERESTII SI OAMENII CONVIETUIESC DE MILENII IMPREUNA PE TERRA.
UN ADEVAR SOCANT SI UN REMEDIU PENTRU SITUATIA EXISTENTA.
Stiu ca este foarte greu ca sa fiu crezut in cele ce voi afirma, insa imi asum toate riscurile,cat si responsabilitatea, iar ca atare va voi spune totul pe sleau,fara ocolisuri.
Tin sa precizez ca in cele ce voi scrie mai jos nu voi avea drept scop sa jignesc sau sa critic pe cineva, ci doar sa-mi aduc si eu un aport modest pentru trezirea romanilor la realitate, pentru schimbarea actualei mentalitati umane in sensul ca sa se constientizeze odata pentru totdeauna ca sunt imperios necesare educarea si instruirea polulatiei pentru a se obtine o cat mai buna comunicare si conlucrare intre oameni, cat si mai ales un comportament uman civilizat si adecvat dezvoltarii industriale a Romaniei, pentru prosperitate economica generala nu doar a unora si pentru progres social.
Subliniez deasemenea faptul de loc de neglijat si anume intrucat femeia este stalpul societatii trebuie ca emanciparea femeii sa devina alaturi de educarea si instruirea populatiei o politica importanta de stat.
Rog sa se retina un adevar de necontestat si anume faptul ca in situatia in care femeia este negativa, needucata corespunzator si neemancipata, societatea in care traim va deveni decadenta si corupta!
-De ce?
-pentru ca femeia da nastere la copii si tot ea ii educa dupa mentalitatea ei.
Precizez ca toti oamenii sunt buni prin definitie insa doar dracul este rau pentru ca le sufla la ureche ca sa faca toate matrapaslacurile pe care le vedem zilnic,iar femeia care a fost facuta din coasta de drac a lui Adam de abia asteapta ca sa aibe cate o idee traznita si sa o puna apoi imediat in aplicare.
Barbatul este cruce intreaga prin faptul ca el rezista mai bine la stimulii externi negativi si aduce in societate cat de cat un echilibru,caci altfel nu s-ar mai gasi in magazine cercei, margele, cristale swarosvki, zorzoane bune de impodobit lustrele din casa,sau pomul de Craciun,cat si multe alte bazaconii inutile si bune doar pentru fudulie.
Snobismul este cultivat in vremurile noastre si ridicat la rang de virtute, iar saraca modestie rugineste pe undeva prin colturi.
Se spune ca prostul daca nu-i fudul parca nu e prost destul,sau tara arde si baba se piaptana!, asa ca barbatul este cel care discerne esentialul in viata spre deosebire de femeie careia ii ia dracul mintile mai usor prin stimulii electrici negativi pe care-i induce pe scoarta cerebrala a acesteia care apoi casuna, tabara fara zabava pe saracul barbat ca sa-i puna imediat aspiratiile fierbinti in aplicare.
Ce am scris pana acum este doar un preludiu,incalzirea pentru ceea ce va urma, asa ca asezati-va bine in scaun ca avem ceva de lucru,iar persoanelor care sufera de incontinenta urinara le recomand sa mearga mai intai la baie pentru pi-pi.
Prin acest proiect imi propun doar sa dau o mana de ajutor la schimbarea "omului nou" creat de sistemul comunist-ceausist,"om nou" care este hot,mincinos, lacom,parsiv si fara frica de Dumnezeu, pentru ca doar schimband acest om,adica calitatea sa umana vom schimba actuala societate, caci o sociatate progresista se bazeaza pe valorile sale umane si nu pe cele materiale.
In alta ordine de idei,eu respect si apreciez orice comentariu, insa pe toate persoanele care vor dori sa se repeada ca sa ma spulbere si sa ma faca praf cu contraargumente, le rog doar sa se documenteze mai intai bine si abia dupa aceea sa purceada la atac si mai ales le rog insistent sa atace ideea si nu persoana!
Asa ca hai sa nu mai pierdem timpul, gata cu introducerea si sa ma apuc de treaba caci "time is money!"
+++
Stiut fiind faptul ca nimeni nu stapaneste la data prezentei aici pe pamant adevarul absolut, nici eu nu am pretentia asta si de aceea in ceea ce voi prezenta mai jos va fi doar un punct de vedere, cat si un crez personal.
Trebuie sa precizez insa faptul ca nu sunt singurul om care are acest punct de vedere vis-a-vis de tematica respectiva si ca exista biblioteci intregi pline cu carti care sustin sub diferite forme exact acelasi lucru.
Din istoria noastra cunoastem cu totii foarte bine ca in epocile istorice anterioare, inceputul sfarsitului unui imperiu sau epoci a fost marcat de transformarea unei sociatati bine organizate si prospere intr-o societate decadenta, haotica si caracterizata de recesiunea economica, cat si mai ales de coruptie, in care dezbinarea, minciuna, intrigile, locomia, talhariile si jaful la drumul mare au fost singurele reguli sociale stabile si care se aplicau in practica de zi cu zi.
Am sa va aduc aminte de o anecdota veche,dar buna:
"-Un cetatean se plimba pe strada cu o punga in mana,pe care o agita periodic.
Un alt trecator l-a urmarit un timp curios,iar apoi s-a apropiat de acesta mirat si l-a intrebat:
-domnule nu te supara,ai un tic nervos,de ce tot agiti punga aceea din mana?
iar persoana cu punga i-a replicat:
-nu domnule,nu este un tic nervos ci doar un interes personal ca sa ajung cu ea intacta la serviciu.
-pai !!!!
-Vezi dumneata in punga am soricei si daca ii agit se iau la bataie intre ei si uite asa eu sunt linistit si am sanse mari sa ajung cu ei la laborator,caci in caz contrar,daca nu agit punga atunci soriceii care nu sunt prosti de loc,se vor intelege repede intre ei,vor roade punga si vor evada,iar eu ii voi pierde din gestiune".
La fel suntem si noi oamenii ca acesti soricei,cineva de undeva ne monitorizeaza permanent si ne agita periodic,ne dezbina si ne incaiera intre noi pentru ca sa poata sa-si vada linistit de interesele sale,care contravin dezvoltarii tehnologice a omenirii si mai ales armoniei si bunei intelegeri intre oameni..., sau poate ca asa arata programa scolara in care suntem incadrati cu totii aici pe Terra, caci in definitiv Terra nu este nimic altceva decat o scoala dura in care spiritul din noi care este de natura extraterestra,deoarece apartine altei dimensiuni si anume "Planului Spiritual Superior Divin", traieste o experienta umana aici pe Terra in dimensiunea materiala si evolueaza ciclic prin trairi succesive si repetate dar si simultane, in cele doua dimensiuni,vizibila si invizibila,materiala si spirituala.
Cu tot respectul si consideratia pe care le port cititorilor mei, trebuie sa le fac o dezvaluire socanta si anume ca dupa umila mea parere noi oamenii nu suntem singuri aici pe planeta Terra si in afara noastra a oamenilor mai sunt si altii care nu au sentimente si cu atat mai mult nu au sub nici o forma iubire, pentru ca sunt entitati nonumane, adica doar niste simpli executanti la care primeaza doar obiectivul si interesul.
Cine sunt ei?
-ei sunt ceilalti, le putem spune: ingeri cazuti, atlanti, zei, entitatile din Shambala-Regatul Inteleptilor, zmei, draci sau extraterestri, caci tot una sunt.
Atat noi cat si ei suntem creatia Divinitatii Absolute din Planul Spiritual Superior, Stapanul Universului Unic.
Ei sunt aici din vremurile stravechi si au ca sarcina reformarea fiintei umane,ei sunt profesorii nostri care prin lectiile dure de viata si prin suferintele provocate ne determina sa gandim si sa evoluam.Este stiut ca drumul Golgotei,al suferintei este calea spre intelepciune!
Este posibil ca pe langa aceasta sarcina sa mai existe si niste interese obscure drept pentru care ne-au dezbinat pe noi oamenii pe tot parcursul istoriei noastre,ca sa ne poata domina si tine-n frau pentru ca sa nu ne bagam nasul acolo unde nu ne fierbe oala,ori din alte motive lesne de inteles daca ne gandim putin si la urmatorul aspect si anume la acela ca nu este de loc de neglijat faptul ca dupa unii autori ingerii cazuti au fost incarcerati sub pamant doar pentru 70 de generatii si nu mai este mult pana vor iesi de acolo la lumina zilei,iar in acel moment dupa umila mea parere nu vor fi deloc incantati sa gaseasca aici la suprafata o civilizatie umana supra dezvoltata din punct de vedere tehnic si industrial sau mult evoluata din punct de vedere spiritual, asa ca nu trebuie sa ne miram de ce evolutia si dezvoltarea omenirii a fost mult incetinita de episoade gen inchizitia spaniola,crize economice,crize politice,sau calamnitati asa zise naturale,etc,caci toate au avut doar un scop foarte clar si precis:- incetinirea dezvoltarii si evolutiei noastre.
-Cum este posibil?
-Telepatic!,
caci inspiratia,impulsurile si ideile care ne vin, de fapt nu sunt ale noastre, pentru ca ele nu ne apartin noua ci lor, noua ne apartine doar decizia.
-In ce au constat dezbinarile pe parcursul timpului?
-in urmatoarele:
1-negativarea femeii,care astfel negativa fiind sa-i tulbure linistea barbatului si sa-l manipuleaze ca sa faca toate rele din lume pentru ca sa-i satisfaca ei toate poftele, de regula ffff. multe, costisitoare si cat mai traznite,
In spatele a mai toate conflictele, de la bloc pana la Parlament, NATO sau ONU, sta de regula o femeie negativa.
Asa ca in linii mari cam tot raul in lumea asta pleaca de la rautatea,egoismul,lacomia si ambitiile exagerate ale femeilor negative, care ii aduc pe barbati la disperare si ii pun sa fure sau chiar sa ucida, chipurile pentru familie si copii.
Mentiune: nu toate femeile sunt negative doar unele...,negativismul lor este dictat de slabiciunea lor de a nu se putea opune tentatiilor,caci nu degeaba sunt numite sexul slab in pofida faptului ca multe dintre ele sunt cu mult mai puternice si mai bine echilibrate din punct de vedere psihic decat multi barbati care se dau super bazati. Sunt si femei de nota 10, foarte inteligente si unele dintre ele deosebit de frumoase pe deasupra, acestea sperie de regula barbatii care insa au noroc cu carul deoarece sub forma aceasta de manifestare femeile sunt pe cale de disparitie si ar trebui sa fie declarate monumente ale naturii si ocrotite prin lege!
Femeia il ridica pe barbat si tot ea il coboara,dupa cum este aceasta, pozitiva sau negativa!
luam o scurta pauza pentru o noua anecdota.
"Bula il intreba pe tatal sau:
-tata de ce sunt femeile atat de frumoase?
acesta ii raspunde:
-pentru ca sa le iubim noi barbatii!
Bula intreaba iar
-bine,bine dar de ce sunt atunci atat de proaste?
raspuns:
-ca sa ne iubeasca pe noi!
Nota: persoanele cu un coeficient mic de inteligenta sar intotdeauna la scandal pentru ca nu au argumente logice cu care sa combata o idee care nu le convine, asa ca nu sariti la scandal, pentru ca normal sunt si exceptii!...
As ruga femeile care citesc aceste randuri pe care unele le vor cataloga ca fiind fara de respect si pline de necuviinta, sa nu ma considere un misogin,un dispretuitor al femeilor,caci nu este de loc asa, deoarece mama mea care mi-a dat viata este femeie,tovarasa de viata la fel si pe deasupra mai am si doua fete si doua nepoate, am trait toata viata mea intre femei si pot sa spun ca le respect si le iubesc pe toate femeile din lume,pentru ca doar ele sunt cele care dau viata,cresc si educa copiii, insa acest lucru nu le poate face pe unele dintre ele mai pozitive decat sunt de la mama natura.
Si apoi tare mult le rog pe cele care se simt ofensate sa gandeasca acum pe loc la rece si sa recunoasca in sinea lor cam de cate ori au zis pline de naduf:
-"mamaaaa ce proasta am fost, oare unde mi-a fost capul cand m-am lasat imbrobodita si m-am incurcat cu animalul de XXL, (Giorgica,Mitica,Aurica,etc...),...e sigur ca am fost in saptamana oarba !"
Gata cu recreatia,a sunat clopotelul...,hai sa continuam:
2-ambitia si perseverenta multor barbati infatuati si slabi la minte, dar cu functii mari de conducere in diferite state si asta in diferite perioade ale istoriei noastre, de a asigura pacea lumii prin razboi! Acestia au dorit sa aseze fericirea lumii pe suferinta, pe o balta imensa de sange si pe o gramada de morminte pline cu oseminte... ,acesta este marele paradox istoric!,....pentru ca bunul simt spune ca o pace durabila se asigura prin dialog si prin corectitudinea deciziilor luate!
3-aparitia raselor umane diferite,diferentiate prin culoare si a discriminarilor si conflictelor rasiale, incepute cu mult inainte de Martin Luther King si orice s-ar spune neterminate nici la venirea lui Barack Husein Obama,
4-incurcarea limbilor la Turnul lui Babel, aparitia etniilor si a nationalitatilor diferite si a conflictelor intre ele; de multe ori e greu sa comunici si sa te intelegi in limba ta materna,darmite atunci cand trebuie sa o dai pe limbi straine!!!...
5-dezbinarea intre bogati si saraci si lupta pentru hrana; cum a fost odinioara stim unii din cartea de istorie, insa cum este azi vedem cu totii zilnic la televizor cum se incaiera intre ei multi domni cu burta plina si sa ne imaginam cum decurg lucrurile pe burta goala!,..."PARTIEEE ca vine CRIZAAAA!"...
6-aparitia neincrederii,mandriei,intrigilor, minciunii, lacomiei,hotiei si a disputelor intre membrii apartinand unei aceleasi comunitati sau grupari sociale; din comuna primitiva si pana azi batalia pentru ciolanul gras a fost acerba!
7-aparitia formatiunilor statale si a natiunilor diferite si a luptelor intre ele dictate de interesele de stat,adica tot materiale; inca de la inceputuri statul a dorit sa ia de la toti si sa nu dea nimic la nimeni !
8-aparitia banului ca moneda de schimb si a luptei disperate pentru a acumula cat mai multa avere; in toata viata mea am gasit doar o singura persoana fericita,care spunea mereu razand „ce-i in lada si pe mine!”(se referea la saraca lada de zestre),iar in carti am citit ca a mai existat si unul Seneca, mare intelept care spunea "Omnia mea,mecum porto!" (tot ce-i al meu port cu mine!....adica in cap),asa ca daca ai avere multa ai si bataie de cap si griji multe, insa ceea ce ai in cap se fura mai greu pentru ca proprietatea intelectuala mai este inca protejata de legea drepturilor de autor.
-Oare cum o fi mai bine?,
"-sarac si curat?!"... la buzunar sau la minte? , caci "fericiti sunt cei saraci cu duhul!"...de unde concluzia ca banii nu aduc fericirea ci doar numarul lor!...oare?...
9-aparitia mai multor confesiuni religioase si a luptelor intre membrii acestora; vezi Cruciadele si razboaiele purtate in numele credintei ,dar care aveau de fapt un scop de pradare a bogatiilor din tarile musulmane, episodul Belfast din Irlanda de Nord, actiunile criminale teroriste ale fanaticilor religiosi musulmani,etc.Toate au insa un scop si o cauza,...BANUL!
10-dezbinarea intre oraseni si sateni,agravata de prapastia creata de conditiile grele de munca si de trai,atat la tara cat si la oras,
11-aparitia partidelor politice si luptelor intre politicieni; inca de la aparitia partidelor politice din trecutul indepartat, comunitatile sociale au fost pe loc dezbinate si zdruncinate de dese confruntari sangeroase,mai ales in perioada campaniilor electorale si a alegerilor,
12-negativarea copiilor,care au devenit neascultatori, nerespectosi; se tavalesc pe jos ca sa li se faca toate poftele, iar ei in schimb fac numai rele, caci cine a mai vazut baba frumoasa si copil cuminte?
pauza pentru o anecdota:
"un drac a umblat peste tot prin toata lumea si pe unde ajungea facea numai rele de-i incaiera si-i innebunea pe toti de cap si uite asa se face ca intr-o zi a ajuns impielitatul la o manastire unde si-a pus pe loc in cap sa-i duca pe toti calugarii in ispita,sa-i zminteasca si sa-si bata astfel joc de ei,cand a pasit insa pe poarta manastirii a zarit in curte un copilas dragalas care se juca si cum l-a vazut s-a si pus pe ras, a intors spatele si a plecat spunand:
-daca esti tu aici eu nu mai am ce sa fac,caci o sa faci tu toata treba in locul meu!..."
mergem mai departe:
13-dezbinarea si lupta pentru aur si pietre pretioase, sa ne amintim ca pentru a jefui de aur lumea noua a Indiilor (America de sud) conquistadorii spanioli condusi de Hernando Cortes pe anii 1520 in numele credintei si pentru a crestina chipurile bastinasii din aceasta lume nou descoperita, au exterminat populatia de amerindieni a unui continent intreg distrugand imperiul aztec al imparatului Montezuma. Toate marile imperii au cucerit teritorii si au ucis multi oameni din populatia autohtona a patru continente in goana dupa inavutire,aur si pietre pretioase,iar lupta continua si azi,
14-dezbinarea si lupta pentru petrol,gaze naturale si zone de influenta militara si politica,al doilea razboi mondial s-a dezlantuit si desfasurat pentru rezervele petroliere ale lumii si pentru impartirea teritoriilor bogate in zacaminte de petrol. Astfel Germania nazista a atacat URSS din dorinta de a ajunge cat mai repede printr-un razboi planificat sa se desfasoare ultra-rapid, la campurile petroliere de la Baku,pentru a pune stapanire pe acestea si intrucat situatia din teren nu a fast in concordanta cu strategia militara elaborata in Cancelaria Generala al celui de-al treilea Reich, Hitler a pierdut mai intai batalia pentru Africa din lipsa de carburant la Panzerele(tancurile) feldmaresalului Rommel si apoi razboiul. Care este astazi situatia nu este cazul sa mai spun ceva noutati, pentru ca voi toti cunoasteti la fel de bine ca si mine acest lucru,
15-lipsa credintei=dezbinarea intre om si Dumnezeu;In lumea noastra sunt multi oameni care l-au uitat pe Dumnezeu si se inchina la idoli,adica la bani. Acestia pun banul mai presus de spirit si asa se face ca a aparut un fenomen social general,care ne determina sa asistam neputinciosi la „dezumanizarea individului in goana dupa inavutirea cu orice pret,chiar si cu acela de a calca peste cadavre!”. Banul este insa ochiul dracului, si astfel se face ca din banii munciti jumatate ii ia diavolul, iar pe cei nemunciti ii ia pe toti! . Cunoastem cu totii multe situatii in care cel ce face bani peste noapte, tot peste noapte ii si pierde!
16-dezbinarea intre simpatizantii diferitelor echipe de fotbal;adevarate razboaie intre microbisti,
-oare care sa fie cauza?
-caci suporterii sunt poate vecini,sa nu zic prieteni,rude,sau membrii ai aceleasi familii care tin cu echipe diferite; fotbalul este doar o confruntare sportiva pe teren si nu trebuie sa genereze violente in tribune sau in afara stadioanelor si in definitiv daca ne gandim noi bine, fotbalul de astazi nici nu mai este un sport ci o afacere din care atat jucatorii cat si conducerile cluburilor castiga bani fara numar din incasarile pe biletele vandute,din vanzarea catre un canal de televiziune a drepturilor de a transmite in exclusivitate meciurile, din vanzarea de jucatori,sau din publicitate,blaturi,etc.
Spectatorii dau bani pe bilete si nu castiga nici un ban oricare ar fi rezultatul meciului,asa ca nu vad de ce ar trebui sa se mai si bata cu atat de multa furie cand multe meciuri sunt trucate,
raspuns:-doar daca nu si-a bagat cumva dracul coada!...,
asa ca pana una alta teoria mea cu dezbinarea sta fff. bine in picioare si la capitolul asta,
17-dezbinarea intre parinti si copii,oare cate violente, batai si chiar crime nu s-au produs intre acestia,de ce?
18-dezbinarea intre frati si surori, no comment!...
19-dezbinarea intre toti oamenii.....,cam asta ar trebui sa fie Apocalipsa! si daca ne uitam bine la ce se intampla in jurul nostru cred ca traim deja vremurile apocaliptice de cca. 19 ani.
Cineva spunea candva-undeva ca in anul 2000 nu va fi sfarsitul lumii,ci doar al omeniei si sanatatii mintale,caci vom fi cu totii nebuni de legat la noi acasa!...
Pe vremuri cand facea cineva o fapta rea toti cunoscutii spuneau:
-era om bun dar i-a luat dracul mintile!
Dracul acesta, adica impulsul si energia negativa,sau altfel spus ispita poate veni sub infatisarea lacomiei, a intrigilor, a curviei, a minciunii, a barfei, a hotiei, a violentei, a dusmaniei, a omuciderii, a bauturii, a drogurilor, etc.
Hai sa continuam, sa vedem cu ce ne confruntam noi aici si sa concluzionam:
Noi oamenii trebuie sa acceptam acest adevar ca impartim planeta cu o civilizatie extraterestra superioara noua atat din punct de vedere tehnologic, cat si din multe alte puncte de vedere si ca atare sa incercam sa ne desavarsim sufleteste, sa evoluam spiritual cat mai repede, sa ne infrumusetam caracterul, sa ne dezvoltam gandirea, sa cream, sa progresam din punct de vedere al cunoasterii si din punct de vedere social, sa fim mai buni, mai iubitori, sa ne ajutam intre noi, adica sa ne facem bine temele si sa promovam cat mai repede cursurile pe care am venit sa le absolvim aici pe Terra si care altfel ar necesita ca sa le absolvim o perioada indelungata de timp pe parcursul a mai multe vieti. Pentru a ne fi mai usor drumul trebuie sa fim uniti si solidari,caci drumul e greu dar nu suntem niciodata singuri,avem oameni dragi langa noi,de regula familia si prietenii,cat si mai ales avem pe Duhul Sfant in inimile noastre, insa sub nici o forma nu trebuie sa avem o atitudine dusmanoasa sau cu caracter militar ofensiva impotriva celorlalti, caci putem sa fim eliminati oricand din aceasta dimensiune a universului.Trebuie sa fim echilibrati si in armonie cu toate cele ce sunt create de Divinitatea Suprema.
Noi avem insa un singur atu fata de ceilalti inaintea Divinitatii Supreme, atu care este cel mai important si cel mai valoros, singurul care le lipseste celorlalti, fapt pentru care noi suntem mai iubiti in fata lui Dumnezeu decat ei si anume SENTIMENTELE POZITIVE SI IN MOD SPECIAL IUBIREA CU TOATE TRAIRILE SI EMOTIILE EI !
Iubirea se refera la Agapa si nu la Eros. Noi prin sentimentele noastre suntem calzi sau chiar fierbinti, iar ei sunt reci ca si gheata!
Trebuie sa retinem insa un lucru si anume ca nu este prost cine cere, ci acela care da!
Asa ca noi cunoscand acest ADEVAR si anume ca nu suntem singuri pe Terra, cat si stiind faptul ca instrumentul dominatiei este Dezbinarea, trebuie sa nu ne mai lasam MANIPULATI si DEZBINATI si sa intelegem odata pentru totdeauna ca Divinitatea Suprema asteapta de la noi sa ne demonstram clasa si superioritatea prin IUBIRE ! ...caci daca Dragoste nu e nimic nu e!....,iar Iubirea este singura noastra arma de aparare a Planetei Albastre.
"Viata este Iubire si doar Iubirea mai poate sa Salveze Civilizatia noastra actuala de la un dezastru global!"
Hai sa cream prin IUBIRE un spirit unic-solidar al comunitatii noastre sociale si atunci vom avea sanse reale sa ne depasim actuala conditie umana jalnica.
Cine are ochi sa vada si urechi sa auda !
Pacea, Iubirea si Lumina Divina sa se manifeste in Viata noastra a tuturor!
Justinian Cioroianu
PS:- in conjunctura actuala sociala interna, internationala noi stam pe un mare butoi de pulbere pentru ca ura, rautatea, lacomia si dezbinarea au pus stapanire pe noi toti oamenii si ca atare daca dorim sa asiguram continuitatea civilizatiei noastre umane trebuie sa nu ne lasam,sa ne schimbam mentalitatea si comportamentul social, sa ne determinam astfel existenta pe mai departe cat si viitorul manifestand un atasament mental pozitiv, sa emanam prin toti porii fiintei noastre iubire si sa traim in prezent cu iubire de semeni, dar mai ales sa practicam determinismul existential prin credinta lucrativa-demonstrata Divinitatii prin faptele noastre bune pe care nu trebuie sa uitam sa le facem chiar azi, pe ascuns si nu spre lauda si fala noastra in fata vecinilor, rudelor si prietenilor, sa ne iubim si sa ne ajutam intre noi si tot asa sa ii educam si pe urmasii nostri sa faca, caci doar prin ei vom avea continuitate pe pamant!
Ne diferentiem de animale prin faptul ca suntem fiinte rationale superioare,dar avem si puterea de a iubi, asa ca totul depinde doar de noi si de capacitatea noastra de a manifesta sentimente puternice,fierbinti de iubire.
Suntem spirit dar suntem si duh-suflet si trebuie sa ne pazim inima cu mintea,caci somnul ratiunii genereaza monstri!
Nota:
http://www.technorati.ro/node/139439  , notificare: proprietatea intelectuala este protejata, drepturile de autor pentru publicarea online de carte, de lucrari de Arta Grafica si de materale multimedia precum videoclipuri muzicale,filme,fotografii,denumiri,cat si textele scrise pe website-uri si bloguri, de catre Justinian Ion Cioroianu sunt rezervate de acesta. Informaţiile de pe Website-urile si Blogurile sale pot fi folosite şi copiate gratuit in scopuri necomerciale, cu condiţia ca sursa să fie indicată.
webmaster: Justinian Ion Cioroianu
    Relatii Sociale
Blog: Technorati World | Technorati Blog | Harta Online | Galati International | Bancuri Online | Sejur Vacante | Blog Start | Vise | Horoscop | Bani pe Net | Oferte litoral
Parteneri: Reformas en Barcelona | Anunturi Auto | Referate | AutoNews Romania | Matrimoniale | AutoNews Specifications | Forum Italia | Locuri de munca | Oferte Grecia
Newsgroups: Deutsche Newsgroups | Newsgroups Italiani | Newsgroups Françaises | English newsgroups | Newsgroups Españoles | Deutschland Gruppen

URL sursă: http://www.technorati.ro/node/139439


Publicat la Technorati Romania (http://www.technorati.ro)
AcasăJurnaleAcasă > Justinian Cioroianu's blogAcasă >  >

Alerta, cod rosu: Omenirea in pericol!
De Justinian Cioroianu
Creat 15 Oct 2009 - 22:53
Blog / Alerta, cod rosu: Omenirea in pericol!
Alerta, cod rosu: Omenirea in pericol!
It is in romanian language because it is for romanians only, sorry!
Ceea ce am sa va relatez acum sunt sigur ca o sa faca pe multi sa zambeasca si sa afirme ca bat campii, sau ca sunt dus rau cu pluta, este insa punctul meu de vedere dupa o perioada indelungata de studiu si de munca.
Fac precizarea ca nu sunt un fanatic religios sau un habotnic, ci sunt inginer energetic de profesie, un om al stiintelor exacte, al gandirii analitice si al calculului matematic, iar in plus am o bogata experienta practica de munca de cca. 35 de ani.
Tot ceea ce va relatez acum este rodul unei perioade indelungate de studiu si de analiza in domeniul metafizicii, religiei si al fenomenelor paranormale, domenii care m-au pasionat de mic copil.
Citind in carti si traind mai multe evenimente ciudate am ajuns la Concluzia ca omenirea este subjugata de o entitate extraterestra.
Noi toti oamenii suntem de mii de ani dominati si monitorizati de o entitate cosmica care traieste alaturi de noi pe Terra in locatii subterane si subacvatice si care se pare ca este un gen de vampir energetic care se hraneste cu energia spiritelor si a sufletelor noastre.
Din acest motiv ne dirijaza si ne manipuleaza telepatic pentru ca sa ne stoarca astfel de energie, facandu-ne sa ne certam intre noi caci doar atunci cand ne enervam ne pierdem benevol energia, sau mai rau determindu-ne sa ne ucidem intre noi pentru ca atunci poate sa ne ia in totalitatea ei acea energie a spiritului si a sufletului nostru, caci aceasta entitatea nu ne poate ucide ci doar ne influenteaza telepatic starile sufletesti, atitudinea si comportamentul.
Aceasta entitate prin atitudinea ei fata de noi este un spirit anti-iubire este non-iubire.
Va rog sa urmariti cu mare atentie urmatorul rationament:
-Cine a adus Legea Iubirii pe pamant, cine este Iubirea?
-raspuns: Iisus Hristos! , El a adus iubirea si ca atare El este insasi Spiritul Iubirii.
Iisus Hristos este pentru noi crestinii Capul bisericii noastre, el ca si Fiu al Lui Dumnezeu Tatal este o entitate divina care ni s-a prezentat intr-o dubla ipostaza si anume aceea de Dumnezeu si de Om, in el regasindu-se astfel dualitatea OM-Dumnezeu si facand parte din trinitatea Dumnezeu Tatal, Fiul si Duhul Sfant l-a introdus pe Om in sfera Divina, astfel incat Dumnezeu manifestandu-se in tot ceea ce este, El este si in Om si Omul este in Dumnezeu, asa ca cele doua si anume entitatea Divina si fiinta umana sunt doar una si aceeasi in doua forme de manifestare diferite, spirituala si materiala.
Dimensiunea nostra materiala fiind rezultata din condensarea energiei spirituale purtatoare de constiinta a Planul Spiritual Superior Divin este in stransa legatura cu acesta si tot ceea ce se petrece intr-unul din acestea doua planuri are consecinte imediate in planul celalalt cu efect de feedback amplificat.
Aici pe Terra Spiritul traieste o experienta umana pentru ca sa evolueze.
Iar daca:
Iisus Hristos a spus: Eu sunt Calea, Adevarul, Viata!,
atunci:
1)-VIATA; Iisus Hristos reprezinta Viata.
Iisus Hristos-Iubirea este o energie pozitiva divina benefica Vietii pe pamant.
Iubirea inseamna Viata, iar non-iubirea inseamna moarte.
Iisus Hristos a venit ca sa plineasca Legea veche "Decalogul", cu "Legea noua a Iubirii".
Asadar El este Spiritul Iubirii, iar Iubirea este Spirit, Duh sau Suflare.
Daca Iubirea este a Lui Iisus atunci putem sa-i spunem Iubirea Lui Iisus, Spiritul Lui Iisus, Duhul Lui Iisus, sau Suflarea Lui Iisus!
Rezulta ca: Suflarea Lui Iisus=Iubirea.
Entitatea care este impotriva Iubirii lui Iisus este non-iubire, anti-iubire, adica anti-Iisus sau altfel spus antihrist.
Antihristul este o entitate nu un om, este o energie negativa care este impotriva energiei pozitive de Iubire a Lui Iisus Hristos.
Aceasta entitate prin energia ei negativa si malefica se manifesta zilnic in noi toti oamenii prin toate atitudinile, comportamentele si actiunile noastre negative pe care le indreptam impotriva aproapelui-semenilor nostri, caci Iisus a spus: "tot ceea ce-i faceti aproapelui vostru mie imi faceti!", bine sau rau si ca atare actiunile noastre dusmanoase, pline de ura, incarcate de non-iubire sunt cu adevarat indreptate impotriva Iubirii Divine, impotriva Lui Iisus Hristos.
Trebuie sa retinem faptul ca duhul negativ si malefic al lui antihrist este in noi.
Multe rele se fac in lumea asta pornind de la nerespectarea Legii celei vechi din Decalog si a Legii celei noi a Iubirii, adusa de Iisus Hristos, cat si de la lacomie, de la ura si de la bani, caci este stiut ca banul este ochiul dracului.
Asa ca trebuie sa ne schimbam rapid actuala mentalitate care situeaza banul mai presus de spirit, mentalitate care determina pe multi dintre noi in goana lor dupa imbogatirea cu orice pret sa calce peste cadavre.
Trebuie sa retinem ca ceea ce trimitem semenilor nostri, aceea primim prin efectul de feedback insa amplificat de 10 ori, asa ca daca trimitem non-iubire, vom primi non-iubire amplificata, iar daca trimitem Iubire, vom primi Iubire amplificata!
Consider ca a sosit timpul ca sa ne intrecem in a face doar fapte bune si acte de caritate si de a indrepta catre semenii nostri numai energii benefice izvorate din iubire, pentru ca acestia sa se incarce cu o energie pozitiva de la noi si sa-l primeasca astfel in dar pe Iisus Hristos, iar in acelasi timp sa ne incarcam si noi de Iubirea Divina si sa-l primim astfel pe Iisus care bate la usa noastra si asteapta sa-i deschidem, adica sa ne deschidem sufletele noastre in fata Lui si sa primim in inimile noastre Iubirea care vine la noi prin reactia de intoarcere si de amplificare a iubirii emanate de noi in jurul nostru.
Universul este unic si este format din energie purtatoare de constiinta, astfel intreg Universul atat cel spiritual cat si cel material sunt energie in doua forme diferite de manifestare, energie care are diferite vibratii.
In Univers totul este vibratie, viata si moartea insasi inseamna o anumita vibratie, astfel viata este o vibratie de inalta frecventa, iar moartea este o vibratie de joasa frecventa si ca sa primim o vibratie inalta-pozitiva de Iubire sau joasa-negativa de non-iubire trebuie sa o generam mai intai si sa o expediem catre semenii nostri, pentru ca apoi ea sa se intoarca la noi amplificata de forta Universului.
Daca facem rau semenilor nostri, acestia vor primi de la noi o energie negativa-malefica, izvorata din non-iubire si il vom trimite astfel la ei pe antihrist in dar, care va fi in acest fel promovat si amplificat din om in om la scara planetara, iar acest antihrist intarindu-se din punct de vedere energetic va putea la un moment dat sa aibe capacitatea si puterea de a pune in pericol insasi existenta pe mai departe a civilizatiei noastre umane actuale.
Antihristul este non-Iubire, este lacomie, rautate, ura si poate sa genereze crize social-politice si financiare, conflicte armate sangeroase pe intreaga planeta, sau razboaie mondiale, care in situatia actuala in care multe statele puternic militarizate dispun de arma nucleara, pot sa distruga orice urma de viata de pe planeta noastra.
Antihristul reprezinta moartea.
2)-ADEVARUL; Iisus Hristos este Adevarul , iar Adevarul este ca El-Iisus Hristos este Iubirea!
In Apocalipsa dupa Ioan se spune ca antihristul va fi ucis de "Suflarea" Lui Iisus Hristos si asa dupa cum am aratat mai sus ca Suflarea Lui Iisus insemna Iubirea, non-iubirea=antihristul va fi ucis de Iubirea Lui Iisus Hristos, adica non-iubirea=antihristul din noi va fi ucis de Iubirea din noi.
SUFLAREA LUI IISUS IL VA UCIDE PE ANTIHRIST, sau IUBIREA VA UCIDE NON-IUBIREA,
In concluzie adevarul este ca IUBIREA IL VA UCIDE PE ANTIHRIST!
La prima sa venire Hristosul a venit in Spirit, Duh, Suflare care s-a manifestat in lumea acelei vremuri prin fiul lui Iosif tamplarul din Nazaret si din acest motiv nu l-a recunoscut poporul lui Israel.
La a doua venire Iisus Hristos va veni tot in Spirit, Duh, Suflare dar nu se va mai manifesta printr-un singur om ci va intra in noi toti oamenii, de aceea se spune ca la a doua sa venire va veni pe norii cerului si va fi vazut de toata lumea.
Aici cand se spune norii cerului se refera la necazurile acumulate in sufletele noastre, la norii de pe cerul inimilor noastre.
Deci el va veni pe norii din inimile noastre ca sa-i alunge.
Tot Iisus spune: ”Eu stau la usa ta si bat!” si ca atare El-Iubirea asteapta sa-l primim in inimile noastre, asta trebuie interpretata astfel: Iubirea asteapta sa o primim in camara secreta a inimilor noastre ca sa alunge non-iubirea, pe antihrist si astfel Suflarea Lui Iisus sa-l ucida pe antihrist!
3)-CALEA; Iisus Hristos este Calea , adica Iisus-Iubirea este Calea de a-l invinge pe antihrist=non-iubirea si moartea.
Nu-l asteptati pe Iisus sa vina gata intrupat caci El este Spirit, Duh, Suflare si daca ne gandim bine o sa ne dam seama ca El este aici dintotdeauna si asteapta sa-l primim in inimile noastre ca sa se poata manifesta simultan in trupurile, mintea si inimile noastre ale tuturor oamenilor de pe planeta Terra.
Hai sa-l primim pe Iisus, hai sa primim Iubirea Divina si sa lasam Suflarea Lui Iisus sa-l ucida pe antihristul din noi si non-iubirea din noi manifestata fata de de semenii nostri!
Decizia ne apartine.
I.H.:- Iubiti-va aproapele!
Iubirea nu trebuie inteleasa ca activitate sexuala ci ca un ajutor dezinteresat si plin de sentimente si de energii pozitive dat aproapelui nostru ca sa aibe conditii bune pentru munca cinstita si ca atare conditii decente si demne de viata aici la noi acasa.
Iubirea inseamna ca, atunci cand suntem la locul nostru de munca, sau acasa, ori in alta parte, sa avem grije permanenta de aproapele nostru si sa nu-i aducem prejudicii morale ori materiale ci din contra sa-l ajutam ca pe un frate bun sa depaseasca greutatile vietii.
Prin aproape trebuie inteles semenii nostri, nu doar familia, rudele, prietenii si gruparea de interese din care facem parte.
Viata inseamna Iubire si doar Iubirea mai poate sa Salveaze Lumea noastra actuala de la un dezastru planetar!
Salvati Planeta Albastra!
Comentariile va apartin.
Justinian Ion Cioroianu
Nota:
http://www.technorati.ro/node/139441 , notificare: proprietatea intelectuala este protejata, drepturile de autor pentru publicarea online de carte, de lucrari de Arta Grafica si de materale multimedia precum videoclipuri muzicale,filme,fotografii,denumiri,cat si textele scrise pe website-uri si bloguri, de catre Justinian Ion Cioroianu sunt rezervate de acesta. Informaţiile de pe Website-urile si Blogurile sale pot fi folosite şi copiate gratuit in scopuri necomerciale, cu condiţia ca sursa să fie indicată.
webmaster: Justinian Ion Cioroianu
    Relatii Sociale
Blog: Technorati World | Technorati Blog | Harta Online | Galati International | Bancuri Online | Sejur Vacante | Blog Start | Vise | Horoscop | Bani pe Net | Oferte litoral
Parteneri: Reformas en Barcelona | Anunturi Auto | Referate | AutoNews Romania | Matrimoniale | AutoNews Specifications | Forum Italia | Locuri de munca | Oferte Grecia
Newsgroups: Deutsche Newsgroups | Newsgroups Italiani | Newsgroups Françaises | English newsgroups | Newsgroups Españoles | Deutschland Gruppen

URL sursă: http://www.technorati.ro/node/139441

Publicat la Technorati Romania (http://www.technorati.ro)
Acasă > Jurnale > Justinian Cioroianu's blog > SALVATI PLANETA!, DOAR CREDINTA SI IUBIREA MAI POT SALVA CIVILIZATIA NOASTRA ACTUALA DE LA AUTODISTRUGERE!

SALVATI PLANETA!, DOAR CREDINTA SI IUBIREA MAI POT SALVA CIVILIZATIA NOASTRA ACTUALA DE LA AUTODISTRUGERE!
De Justinian Cioroianu
Creat 15 Oct 2009 - 23:29
Wednesday, June 27, 2007
SALVATI PLANETA!
DOAR CREDINTA SI IUBIREA MAI POT SALVA CIVILIZATIA NOASTRA ACTUALA DE LA AUTODISTRUGERE!
Stimate cititorule, eu sunt doar un om mic in lumea aceasta atat de mare, insa mi-ar place sa aduc si eu o contributie modesta la salvarea lumii noastre de la un dezastru planetar.Sunt inginer de profesie si am o bogata experienta practica de munca in domenii diferite cat si de viata spirituala.
Ma numesc Justinian Cioroianu, traiesc in Uniunea Europeana, in Romania si iubesc :viata, lumea si natura, muzica, familia mea, prietenii si munca mea.
Dumnezeu a facut o lume minunata, insa oamenii distrug mediul inconjurator si lumea sa.
Divinitatea este in toate si toate sunt in Divinitate.
Iubesc pe Dumnezeu deasemenea!, El este dragoste, viata, muzica, lumina si imagini.
Viata este iubire, iar moartea este ura din sufletele noastre.
Am un studio dotat cu aparatura necesara pentru audiovizual si lucrez zilnic foarte mult doar in scopul de a transmite lumii intregi urmatorul mesaj:
-CREDINTA SI DRAGOSTEA SALVEAZA LUMEA!
Noi stim cu totii realitatea si anume ca lumea noastra e plina de nebuni care nu-l iubesc pe Dumnezeu, care nu-i iubesc pe semenii lor, deoarece ei iubesc doar banii, deoarece doresc doar bogatie si sa adune cat mai multa avere doar pentru ei si familiile lor.
Am studiat natura si societatea umana si am descoperit urmatorii flageli sociali -patologici generati de absenta iubirii si a credintei:
-hotia, minciuna, lacomia, necredinta, somajul, coruptia si birocratia, saracia, drogurile, alcoolismul, prostitutia si proxenetismul, violenta, criminalitatea crescuta, terorismul, insecuritatea personala, slaba instruire, insolenta si neascultarea tinerilor de parintii lor, bolile, numarul mare de avorturi, abandonarea batranilor, precum si asistenta sociala si medicala necorespunzatoare.
Am descoperit deasemenea si faptul ca in prezent omenirea traverseaza cea mai mare criza tehnologica din istoria ei, deoarece oamenii distrug planeta prin poluarea mediului inconjurator,cauzata de tehnologiile utilizate.
Eu vreau sa incerc prin intermediul muzicii si al muncii mele sa schimb mentalitatea umana cu intentia de a schimba in final lumea noastra in bine, insa pentru a obtine acest deziderat eu stiu ca este necesar sa incep cu mine si sa ma schimb pe mine insumi in bine si abia dupa aceea eu imi voi putea permite sa recomand si celorlalti din jurul meu sa-mi urmeze exemplul, deoarece stim cu totii ca exemplul personal este acceptat mai usor decat consultanta gratuita oferita cu de-a sila, adica sfaturile.
Omul care doreste sa fie mai bogat sau doreste sa schimbe lumea in avantajul sau personal este necesar sa se schimbe doar pe el insusi, sa-l iubeasca pe Dumnezeu si lumea sa.
Aceasta batalie este prea mare pentru un singur om, insa impreuna cu totii , noi vom avea un real succes la construirea unei lumi noi :
-fara terorism, fara razboaie, fara goana dupa bogatii si dupa agonisirea de avere,caci aceasta atitudine egoista distruge natura si lumea noastra.
Aici pe planeta Terra este o scoala a iubirii, unde spiritul traieste o experienta umana si se intelpteste .
Noim toti ar trebui sa fim preocupati doar de:
-desavarsirea sufleteasca,
-evolutia spirituala,
-infrumusetarea caracterului
si sa ne intrecem intre noi ca sa facem cat mai multe fapte bune,deoarece atunci cand parasim aceasta lume nu luam cu noi decat o singura bogatie si anume energia faptelor noastre bune.
Toate legile actuale se rezuma de fapt doar la trei legi:
1-iubeste-l pe Dumnezeu,
2-iubeste-ti semenii,
3-ce tie nu-ti place altuia nu-i face!
caci DACA DRAGOSTE NU E NIMIC NU E!
-Toti oamenii din lume se pot stradui sa schimbe impreuna mentalitatea umana actuala in scopul de a crea o fiinta umana mai buna cat si o lume mai buna in care sa traim cu totii o viata decenta.
-Toti oamenii din lume pot sa conlucreze intre ei deasemenea , pentru un mediu inconjurator curat.
-Resursele umane sunt cele mai importante din lume, iar aptitudinile acestora trebuie descoperite, dezvoltate si valorificate pentru dezvoltare, prosperitate si progres social.
-Resursele umane nu trebuie ucise in razboaie pentru acapararea de resurse naturale sau pentru ocuparea unor zone de influenta.
-Aspiratiile umane trebuie sa aibe un bun suport legal si financiar pentru aplicarea lor rapida in practica,
deoarece visele sunt cele care dezolta si infrumuseteaza sociatatea umana.
-Domnul sa ne aiba in paza!
poti sa vezi videoclipurile mele pe site-ul:
http://www.YouTube.com/justiniancioroianu
adresa mea de e-mail:justinian_cioroianu@yahoo.com
TRIMITE MESAJUL MEU TUTUROR PRIETENILOR TAI!
28.06.2007 Justinian Cioroianu
Nota: http://www.technorati.ro/node/139444  , notificare: proprietatea intelectuala este protejata, drepturile de autor pentru publicarea online de carte, de lucrari de Arta Grafica si de materale multimedia precum videoclipuri muzicale, filme, fotografii, denumiri, cat si textele scrise pe website-uri si bloguri, de catre Justinian Ion Cioroianu sunt rezervate de acesta.
Informatiile de pe Website-urile si Blogurile sale pot fi folosite si copiate gratuit in scopuri necomerciale, cu conditia ca sursa sa fie indicata.
webmaster: Justinian Ion Cioroianu
    Relatii Sociale
Blog: Technorati World | Technorati Blog | Harta Online | Galati International | Bancuri Online | Sejur Vacante | Blog Start | Vise | Horoscop | Bani pe Net | Oferte litoral
Parteneri: Reformas en Barcelona | Anunturi Auto | Referate | AutoNews Romania | Matrimoniale | AutoNews Specifications | Forum Italia | Locuri de munca | Oferte Grecia
Newsgroups: Deutsche Newsgroups | Newsgroups Italiani | Newsgroups Françaises | English newsgroups | Newsgroups Españoles | Deutschland Gruppen

URL sursă: http://www.technorati.ro/node/139444

Publicat la Technorati Romania (http://www.technorati.ro)
AcasăJurnaleAcasă > Justinian Cioroianu's blogAcasă >  >
Romania sau Dacia?
De Justinian Cioroianu
Creat 15 Oct 2009 - 22:30
Tuesday, April 21, 2009
Romania sau Dacia?
Category: News and Politics
ROMANIA SAU DACIA?
Eu consider ca in mod normal fiecare om trebuie sa-si iubeasca tinuturile natale, precum tara in care s-a nascut si in care s-a format ca OM,ori in care munceste si traieste si in pamantul careia isi are ingropati mosii si stramosii sai.Insa sunt si multe exceptii de la normalitate si pentru aceia care s-au nascut aici si cu toate acestea nu pot sa iubeasca tara asta, subliniez faptul ca toti aceia care traiesc printre noi si muncesc aici pe aceste meleaguri, chiar daca au nemultumiri personale legate de anumite guvernari, de anumite partide politice, de modul in care lucreaza justitia pe la noi, ori alte autoritati ale statului, sau nu au agreat anumiti conducatori de stat, ori au nemultumiri bine justificate de situatia lor sociala,profesionala si materiala necorespunzatoare aspiratiilor lor, sau au nemultumiri legate de lipsa oportunitatilor de munca sau a perspectivelor pentru viitor, pentru toti acestia afirm ca doar pentru simplul motiv ca aceasta tara creaza un cadru istoric, geografic, economic si spiritual in care sa se poata dezvolta comunitatea sociala din care fac parte si ei, sau pentru motivele ca aici isi au radacinile si traditiile culturale, pentru ca Romania ii hraneste din bucatele ei, pentru ca respira aerul acestei tari, pentru ca beau apa din izvoarele ei, personal consider ca este realmente o problema elementara de bun simt ca sa respecte Romania ca tara si chiar mai mult in situatia in care sunt cu totul si cu totul nemultumiti de ceea ce le ofera viata pe aceste plaiuri, cu atat mai mult trebuie sa se straduiasca sa schimbe actuala mentalitate umana care situeaza banul deasupra spiritului,iar resursele solului si ale subsolului deasupra resurselor umane, conducand astfel la dezumanizarea individului in goana sa dupa imbogatirea cu orice pret,chiar si cu acela de a calca peste cadavre,cat si mai ales la ura,dusmanie si la dezbinarea intre oameni. Consider deasemenea ca fiecare dintre noi trebuie sa-si aduca aportul personal pentru crearea unor conditii mai bune de munca si de viata. Doar impreuna cu totii putem sa schimbam situatia actuala si sa cream un cadru social,legal si financiar care sa fie in sprijinul fiecarui cetatean roman pentru ca sa-l educe, sa-l instruiasca si sa-l pregateasca din punct de vedere profesional corespunzator cu aptitudinile sale, sa-i dezvolte aptitudinile si personalitatea si sa-i utilizeze capacitatea de munca la un nivel superior, pentru ca astfel sa-si realizeze toate aspiratiile sale si sa devina util societatii, cat si mai ales pentru ca sa aibe un trai decent aici la noi acasa!
-Hai sa fim SOLIDARI si sa cantam impreuna imnul nostru national,poate ii intelegem pana la urma mesajul:
"DESTEAPTA-TE ROMANE!"
si sa traim bine,insa cu totii nu doar unii!
Nota: ROMANIA SAU DACIA?
-eu personal sunt foarte nemultumit de faptul ca aceasta tara se numeste Romania, luandu-si numele de la Roma, cand de fapt ea a fost,este si va fi intotdeauna Dacia, pentru ca populatia ei este majoritar formata din urmasii dacilor si nu ai romanilor. Un lucru este foarte clar si anume acela ca imperiul roman nu a exterminat populatiile autohtone in nici un colt al imperiului roman si ca atare nici in Dacia si asta din motive economice, politice si militare, caci aveau nevoie de oameni vii care sa munceasca pentru Roma, cat si de soldati pentru legiunile romane. Un alt aspect de loc de neglijat este acela ca, daca este stiut faptul ca romanii nu au ocupat toata Dacia ci doar partial sudul, sud-estul si centrul ei, adica doar in proportie de 14%, atunci cum se explica faptul ca intotdeauna pe teritoriul acestei tari, deci si in nord si in est s-a vorbit mereu aceeasi limba de origine latina? Legiunile romane care au stationat in provincia romana Dacia, erau formate din soldati care nu erau vorbitori de limba latina pentru motivul ca erau adusi din toate colturile imperiului roman si atunci se pune intrebarea fireasca:-cum a fost posibil ca acesti soldati sa invete si sa forteze atat pe dacii ocupati, cat si pe dacii liberi in doar 165 de ani de ocupatie, de la anul 106 si pana la anul 271,sa vorbeasca limba latina? Concluzia este ca dacii vorbeau o limba asemanatoare sau chiar inrudita cu limba latina, iar daca noi suntem un popor latin doar pentru ca vorbim o limba latina, asta nu inseamna ca suntem urmasii Romei. Noi am fost si suntem daci! Sunt convins ca nu mai este mult timp pana cand se va repara aceasta mare eroare de catalogare etnica a noastra,a populatiei autohtone, etnic majoritara, vorbitoare de limba latina de pe teritoriul Daciei. Din motive politice lesne de inteles, din anumite cercuri straine noua, care au avut si inca mai au mari interese economice pe aceste tinuturi ale noastre, cineva-candva a profitat de naivitatea, mandria si astfel de placerea unor personalitati politice locale si a unor cercuri sus puse din spatiul dunareano-carpatin,de a se da mari si li s-a inoculat treptat ideea ca acest popor de la Roma se trage si uite asa s-a cladit o tara pe o minciuna! Asa ca Romania si poporul roman stau pe o minciuna gogonata fabricata cu rea intentie la adresa noastra ca tara si ca natiune si pe un mare neadevar istoric, pentru ca acest popor nu a descalecat de la Roma, ci a fost aici dintotdeauna. Tot ceea ce se cladeste pe minciuna se transforma in fum. Nu trebuie sa ne fie rusine cu stramosii nostri daci,ci din contra trebuie sa ne mandrim cu ei,iar cine nu ma crede sa le studieze istoria si spiritualitatea, sau sa viziteze complexul Babele si Sfinxul din Bucegi, locas spiritual de necontestat, care se pare ca reprezinta leaganul civilizatiei europene!
Noi suntem urmasii dacilor nu ai romanilor si dovada cea mai graitoare este aceea ca noi suntem o natie aparte care nu stie de senat asa cum stiau romanii, noi stim doar de un brat de otel precum al lui Decebal, Stefan, Iancu, Mircea sau Mihai.
In continuare fac o supozitie:-Este posibil ca locuitorii din vechime ai acestor meleaguri, cand erau intrebati:-de unde sunteti voi? sa fi raspuns: -"DA'CI" DINTOTDEAUNA si astfel au fost numiti daci! Fata de aceasta precizare a pozitiei mele vis-a-vis de nationalitatea romana, nu ma poate invinui nimeni ca sunt un NATIONALIST ROMAN!
In incheiere vreau sa remarc urmatoarele aspecte:
-Atat in afara cat si in interiorul granitelor tarii exista o miscare tot mai puternica impotriva noastra ca popor,de denigrare a noastra si de minimalizare a realizarilor si valorilor noastre nationale.
Astfel vedem zilnic la televizor cum sunt invinuiti in strainatate atat romanii din afara ca fiind hoti, cersetori, violatori si criminali, cat si cei din tara ca fiind handicapati, hoti, cersetori si copii ai strazii, precum si cum sunt laudate realizarile strainilor,dintre care cele cu adevarat mari sunt numite MEGASTRUCTURI, iar despre CASA POPORULUI din BUCURESTI care este ca marime a doua cladire in lume dupa Pentagon, se afirma ca este MEGALOMANIE!!!
-Despre marele nostru poet Mihai Eminescu ni s-a spus ca ar fi murit de sifilis!!
Insa nu ne spune nimeni adevarul si anume ca de fapt gazda lui Eminescu, care era de o alta etnie decat a noastra, i-a inoculat lui Titu Maiorescu ideea ca poetul este rau bolnav si periculos, iar Maiorescu fara sa stea prea mult pe ganduri, din anumite interese pur personale l-a internat fortat si in mod abuziv la balamuc cu diagnosticul de sifilis in ultima faza.
-Din interiorul tarii am fost mereu si suntem in continuare blocati de aceleasi forte obscure pentru ca sa nu putem sa ne dezvoltam din punct de vedere economic, ca sa putem fi astfel dominati si ca sa ajungem sa cersim la porti straine precum facem deja acum in aceste vremuri de recesiune economica, iar in acest scop s-a facut tot posibilul ca sa fim incapabili sa ne descoperim si sa ne promovam valorile autentice nationale, singurele capabile sa conduca la dezvoltarea tehnico-industriala a tarii, la prosperitate economica generala si la progres social. Si uite asa prezentam astazi unei lumi intregi valori ca "sexi Braileanca", sau "piticul porno" si suntem cunoscuti peste tot in lume ca hoti, violatori, criminali si ca un popor de handicapati.
-Aceasta miscare nu este recenta ci din contra, pot sa afirm ca cele mai multe dintre marile noastre valori nationale nu au putut sa se afirme pe teritoriul Romaniei, ci in afara granitelor ei.
Iar noi toti facem haz de necaz, ne complacem in aceasta situatie si ne zicem in sinea noastra ca suntem bazati si superdotati si destepti de nu ne mai incapem in piele si nu bagam de seama ca de fapt incet-incet nu mai avem dupa ce bea apa!
-Unii au acumulat averi mari, sunt fericiti si nu baga de seama la cum a sfarsit Erbasu, Anghelescu regele tutunului, sau altii si cred in naivitatea lor ca nu le va veni si lor randul intr-o zi, pe drumul pe care l-au apucat. Bogatilor nu le pasa de tara sau de cei saraci, ci doar de propria lor punga, insa averea stransa pe suferinta semenilor lor se va risipi in vant! Cei care au azi puterea politica si economica sunt atat de orbiti incat cred ca vor trai vesnic, sau ca-si vor lua averile cu ei cand vor pleca de aici in lumea cealalta, sau altceva decat energia faptelor lor, bune sau rele!
Mostenirile se pot pierde insa faima si bunul renume nu, asa ca decat sa fii bogat in tara suferintei este de preferat sa fii om de rand in tara fericirii!
-Am pierdut cu totii 19 ani din viata noastra, din decembrie 1989 incoace, iar mai nou vom fi datori vanduti la FMI in urma imprumutului pe care urmeaza sa-l primim si nu vom putea sa aratam nici o alta realizare a noastra in afara de uraciunea pustiirii, precum se scrie in profetiile apocaliptice ale lui Ion.
-Tot in 19 ani dar intre anii 1965 si 1984 poporul acesta prin munca, sacrificiile si suferintele sale a creat o mare industrie, o agricultura care dadea productii record, un turism eficient si un comert exterior, care astazi nu mai sunt, dar care au adus atunci cu toate la un loc foarte multa valuta in tara. Una peste alta s-au platit toate datoriile externe si s-au acumulat in plus 4 miliarde de $ pana in 1990 si alte miliarde in plus care au intrat in tara dupa 1990 pentru livrarile la export efectuate in baza contractelor economice pe care le avea perfectate Romania la vremea respectiva. Erau locuri de munca si nu somaj, se construiau locuinte intr-un ritm infernal, toata tara era un santier, asistenta medicala era gratuita, toata lumea mergea in concedii la munte si la mare, aveam cu totii bani nu erau restantieri la intretinere si nu existau droguri, violuri si crime la tot pasul, siguranta cetateanului era garantata, nu aveam libertatea de exprimare si de miscare; acum am obtinut-o,dar cu ce pret!
Si ar mai fi o intrebare care-si asteapta raspunsul:
-de ce oare odata s-a putut construi o tara cu o economie eficienta si acum nu putem decat sa distrugem aproape tot ce s-a construit atunci, fara a pune nimic in locul golurilor create?
Pescarii au renumele de mincinosi, dar cred totusi ca au dreptate cand spun ca pestele de la cap se impute!
Putem sa renastem precum pasarea Phoenix din propria cenusa, dar trebuie sa si vrem!
Tara are nevoie de legi pentru dezvoltarea economica si de oameni bine pregatiti profesional, muncitori, modesti, cinstiti, care sa respecte legile statului si ale moralei cetatenesti,patrioti si mai ales gospodari, are nevoie de oameni valorosi, pe care trebuie sa-i descoperim impreuna si sa-i promovam daca dorim cu adevarat sa avem pace, liniste si un trai decent aici la noi acasa.
Atat am avut de spus si va multumesc pentru faptul ca ati citit cu rabdare mesajul meu!
Hai sa auzim numai de bine!
Justinian Cioroianu
Nota:
http://www.technorati.ro/node/139440, notificare: proprietatea intelectuala este protejata, drepturile de autor pentru publicarea online de carte, de lucrari de Arta Grafica si de materale multimedia precum videoclipuri muzicale,filme,fotografii,denumiri,cat si textele scrise pe website-uri si bloguri, de catre Justinian Ion Cioroianu sunt rezervate de acesta. Informaţiile de pe Website-urile si Blogurile sale pot fi folosite şi copiate gratuit in scopuri necomerciale, cu condiţia ca sursa să fie indicată.
webmaster: Justinian Ion Cioroianu
    Politica
Blog: Technorati World | Technorati Blog | Harta Online | Galati International | Bancuri Online | Sejur Vacante | Blog Start | Vise | Horoscop | Bani pe Net | Oferte litoral
Parteneri: Reformas en Barcelona | Anunturi Auto | Referate | AutoNews Romania | Matrimoniale | AutoNews Specifications | Forum Italia | Locuri de munca | Oferte Grecia
Newsgroups: Deutsche Newsgroups | Newsgroups Italiani | Newsgroups Françaises | English newsgroups | Newsgroups Españoles | Deutschland Gruppen

URL sursă: http://www.technorati.ro/node/139440

Publicat la Technorati Romania (http://www.technorati.roPublicat la Technorati Romania ()Publicat la Technorati Romania (
AcasăJurnaleAcasă > Justinian Cioroianu's blogAcasă >  >

Desteapta-te romane!
De Justinian Cioroianu
Creat 12 Oct 2009 - 21:40
Sunt un om obisnuit, inginer de profesie care pentru Romania mi-am sacrificat tineretea, sanatatea si familia muncind pe santierele energetice nationale ale Romaniei, pentru ca tara avea nevoie de energie; actualmente nu am vila, yaht sau masina si nu-mi permit sa-mi petrec vacantele prin tari straine, nici macar la noi la munte sau la mare, am doar boala si saracia acumulata in timp.
In vremurile actualei democratii "salbatice" eu si batrana mea mama care este si mai bolnava ca mine, asteptam de 8 ani ca sa primim in conformitate cu Legea 10/2001 masuri reparatorii in echivalent si despagubiri banesti pentru un imobil ( teren= 207 mp + casa) care a fost proprietatea parintilor mei si care a fost preluat in mod abuziv de stat in timpul regimului Ghe. Ghe. Dej.
Mentionez ca am fost scosi din casa cu procuratura in anul 1965.
In anul 2001 am solicitat in temeiul Legii 10/2001 masuri reparatorii in echivalent pentru imobilele respective, prin doua notificari transmise la PMB.
Fostul Primar General al municipiului Bucuresti, Traian Basescu membru de frunte in PD-L, nu a respectat prevederile Legii 10/2001 si ca atare nu am fost pusi in posesia drepturilor noastre legitime.
Adrian Videanu la fel nu a vrut sa stie de legile din Romania si am crezut atunci ca acesta este stilul celor de la PD-L, dar m-am inselat, caci a venit la conducerea PMB un independent ( PSD ) si cu toate ca mi-am pus mari sperante in Dr. Sorin Oprescu, crezand ca in calitatea sa de Primar General ne va repune in drepturile noastre legitime, am constata ca nici Primarul General Sorin Oprescu nu are obiceiul sa respecte prevederile legislatiei din Romania si mai mult nici sentinta civila ramasa definitiva si irevocabila data in urma actionarii PMB in instanta judecatoreacsca, sentinta care prevedea ca PMB sa ne atribuie dispozitia motivata in conformitate cu Legea 10/2001 pentru a primi masurile reparatorii in echivalent si despagubirile.
Am apelat la un executor judecatoresc autorizat care a somat PMB sa dea dispozitia motivata, insa tot degeaba, caci Primarul General Sorin Oprescu nu-si pierde timpul cu respectarea legislatiei Romaniei sau cu respectarea drepturilor omului la proprietate.
Daca acum nu vrea sa stie de lege, dar cand va ajunge Presedintele tarii crede cineva ca va mai avea timp de legislatie si de drepturile cetatenilor-alegatorilor-contribuabililor?
La mai mare domnule Sorin Oprescu!
Dragi concetateni, credeti ca este bine sa votati in continuare sa va reprezinte oameni care nu respecta legea si cu atat mai putin drepturile voastre la proprietate consfintite prin Constitutia Romaniei.
-Dar ce este aia Lege sau Constitutie in tara lui "Papura Voda"?
Asa ca, daca chiar vreti cu adevarat sa traiti bine aveti grije pe cine votati!
-Dar chiar asa, noi pe cine votam?
Sunt multi candidati, dar... este pe aici pe undeva un mare semn de intrebare?
Romania are nevoie de conducatori cu pregatire si cu caracter integru care sa respecte si sa aplice legea, care sa promoveze valorile autentice nationale, sa redefineasca bunul simt, sa reinvie spiritualitatea poporului roman si sa-i redea acestuia demnitatea nationala, care sa-si puna activitatea in slujba tuturor concetatenilor lor, a Romaniei: pentru dezvoltare industriala, prosperitate economica generala si pentru progres social.
Oare mai exista astfel de oameni in tara asta?
Se spune ca un popor are la un moment dat conducatorii pe care ii merita in functie de educatia, mentalitatea si atitudinea sa, cat si mai ales in functie de valorile pe care le-a promovat.
Noi suntem astazi atat de prost vazuti in toata lumea pentru motivul ca avem o mentalitate total gresita si anume aceea de a pune banul mai presus de spirit si astfel multi dintre noi in goana lor dupa inavutirea cu orice pret calca peste cadavre.
Hai sa traim bine, dar cu totii nu doar unii si grupurile lor de interese si sa avem un trai decent aici la noi acasa!
Sa auzim de romani patrioti, cinstiti si gospodari!
Justinian Cioroianu
PS: ar mai fi inca ceva, dar mai bine viziteaza blogul ca sa te lamuresti singur despre ce este vorba si poate o sa gasesti pe acolo lucruri interesante:
http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendId=419351808&blogId=511544903
Nota: http://www.technorati.ro/desteaptate-romane ,notificare: proprietatea intelectuala este protejata, drepturile de autor pentru publicarea online de carte, de lucrari de Arta Grafica si de materale multimedia precum videoclipuri muzicale, filme, fotografii, denumiri, cat si textele scrise pe website-uri si bloguri, de catre Justinian Ion Cioroianu sunt rezervate de acesta.
Informatiile de pe Website-urile si Blogurile sale pot fi folosite si copiate gratuit in scopuri necomerciale, cu conditia ca sursa sa fie indicata.
webmaster: Justinian Ion Cioroianu
•    Politica
Blog: Technorati World | Technorati Blog | Harta Online | Galati International | Bancuri Online | Sejur Vacante | Blog Start | Vise | Horoscop | Bani pe Net | Oferte litoral
Parteneri: Reformas en Barcelona | Anunturi Auto | Referate | AutoNews Romania | Matrimoniale | AutoNews Specifications | Forum Italia | Locuri de munca | Oferte Grecia
Newsgroups: Deutsche Newsgroups | Newsgroups Italiani | Newsgroups Françaises | English newsgroups | Newsgroups Españoles | Deutschland Gruppen

URL sursă: http://www.technorati.ro/desteaptate-romane
Publicat la Technorati Romania (http://www.technorati.ro)
Acasă > Jurnale > Justinian Cioroianu's blog > Schimbarea in bine si la noi acasa:-"Hai Romania ca se poate!"

Schimbarea in bine si la noi acasa:-"Hai Romania ca se poate!"
De Justinian Cioroianu
Creat 15 Oct 2009 - 23:06
Friday, January 23, 2009
Schimbarea in bine si la noi acasa:-"Hai Romania ca se poate!"
Category: Life
Schimbarea in bine si la noi acasa.
Intrebare:-Care este primul pas pe care trebuie sa-l facem pentru ca sa se produca efectiv o schimbare in bine in comunitatea noastra sociala?
Raspuns:-primul pas este "SA NE ADUNAM CAT MAI MULTI LA UN LOC SI SA REALIZAM SOLIDARITATEA ROMANILOR",acest pas este esential deoarece fara solidaritate nu exista eficienta si doar pe aceasta cale vom forma o comunitate sociala puternica cu o unitate de actiune care va fi capabila sa aduca schimbarea aceea in bine care se lasa asteptata de 19 ani.
DACA DORIM SA SCHIMBAM ROMANIA SE IMPUNE CA ABSOLUT NECESAR SA SCHIMBAM OMUL,ADICA CALITATEA UMANA!
-Nu este nevoie de inca o revolutie in strada, sau de convulsii sociale, ci doar de o revolutie spirituala, in mintea si inimile oamenilor pentru schimbarea actualei mentalitati invechite, pentru eliminarea unor racile social-economice precum birocratia, dezbinarea, coruptia si ineficienta economica ,cat si pentru promovarea noului si a valorilor nationale autentice!
In anii de dictatura noi toti oamenii muncii,prin munca,eforturile si sacrificiile noastre am construit o tara cu o economie nationala eficienta, cu o industrie, agricultura, turism si cu un comert exterior bine pus la punct, care au reusit impreuna sa aduca multa valuta in tara, economie care a fost capabila sa achite datoriile externe foarte mari si sa acumuleze un plus de 4 miliarde $, la care trebuie sa mai adaugam sume foarte mari de bani pe care partenerii nostri straini de afaceri trebuia sa-i achite Romaniei pentru livrarile facute in baza contractelor economice in derulare in anul 1990, insa sistemul acela a creat "omul nou":
-hot, mincinos, lacom, parsiv si fara frica de Dumnezeu, iar acel „om nou” a purtat Romania pe calea actuala.
Pentru a schimba lumea noastra trebuie sa schimbam doar acel om si pentru o eficienta marita ar fi foarte indicat sa ne straduim din rasputeri sa ne schimbam fiecare pe noi insine in bine si astfel sa ne impunem ca o regula stricta de viata sa respectam trei legi,usor de tinut minte:
1-sa-l iubim pe Dumnezeu,
2-sa ne iubim si sa ne ajutam semenii,
3-sa ne tinem de principiul "ce tie nu-ti place,altuia nu-i face!
iar rezultalul ar fi deosebit de spectaculos:
-SE VA NASTE O NOUA ROMANIE PESTE NOAPTE, PENTRU CA ESTE BINE CUNOSCUT FAPTUL CA O TARA SE CLADESTE SI IN ACELASI TIMP ESTE CARACTERIZATA DE MENTALITATEA SI SPIRITUALITATEA OAMENILOR CARE TRAIESC PE TERITORIUL EI , SAU ALTFEL SPUS DEZVOLTAREA UNEI TARI ESTE O CONSECINTA A CALTATII UMANE SI NU A NUMARULUI POPULATIEI SALE!
Nu este lucru usor deoarece fiecare se vede pe el perfect si pe ceilalti niste oameni plini de defecte,insa aceasta mentalitate este gresita si trebuie schimbata,schimbarea omului nu presupune schimbarea conducatorilor, pana una alta defilam cu ce avem, caci oricine ar fi in varful piramidei tot la fel ca si cei de pana acum ar proceda, pentru ca suntem cu totii inca un produs al sistemului comunist-ceausist si nu se poate construi capitalismul cu mintea doldora de mentalitati invechite si de ideologie comunista indoctrinata de sistemul ceausist!
La vremuri noi trebuie oameni noi cu mentalitati noi!
Normal ca exista si exceptii si multi romani sunt pe drumul cel bun al schimbarii mentalitatii si al evolutiei spirituale.
Primul semn al acestei schimbari este acceptarea faptului ca ai defecte care trebuie corijate,cat si a faptului ca ai nevoie de ajutor pentru a evolua din punct de vedere spiritual.
In concluzie doar actionand cu totii impreuna, prin unirea intregii natiuni romane in spirit si in suflet, animata de interese majore precum:
-dezvoltare tehnico-industriala,
-prosperitate economica generala si
-progres social,
vom putea sa construim o tara noua care sa se integreze armonios in Uniunea Europeana.
Schimbarea mentalitatii umane este posibila si drept exemplu putem sa luam U.S.A. care are acum in fruntea ei ca Presedinte un cetatean de culoare,pe Barack Hussein Obama.
Acest lucru a fost posibil sa se produca in anul 2008 deoarece mentalitatea americanului din anii 1960,cand in U.S.A. se faceau discriminari rasiale care culminau frecvent cu varsari de sange,s-a schimbat radical si astfel a fost posibil ca acum populatia Statelor Unite ale Americii sa aleaga ca Presedinte un cetatean de culoare,optiune care ar fi reprezentat o bariera imposibil de depasit pentru mentalitatea americana a anilor 1960.
Hai Romania, ca se poate!
Romanii pot sa munceasca cinstit si sa traiasca decent la ei acasa,trebuie doar sa se schimbe in bine pe ei insisi!
Romania are tot ce-i trebuie si poate deveni in scurt timp o tara a tuturor posibilitatilor,in care resursele umane sa fie situate deasupra celor ale solului si ale subsolului,in care sa se acorde o deosebita importanta descoperirii si dezvoltarii aptitudinilor oamenilor,pentru ca acestea sa fie utilizate la un nivel superior si fiecare om sa-si gaseasca locul potrivit in societate.
Romania poate deveni o tara in care valorile umane autentice sa fie descoperite,cultivate si promovate pe o scara sociala echitabila.
Romania poate deveni o tara in care toti oamenii sa-si poata indeplini aspiratiile lor,caci doar visele sunt cele care ne infrumuseteaza si dau substanta vietii noastre,doar spiritul din mintea si iubirea din inimile noastre sunt cele care cladesc o societate umana prospera!
Fac precizarea ca in cele ce am scris nu am dorit sa critic pe nimeni,ci doar am cautat sa dau o solutie viabila pentru schimbarea in bine a Romaniei din punct de vedere social-economic,care sa actioneze asupra unor cauze reale nu asupra unor efecte mai mult sau mai putin vizibile.
Eu personal doresc sa-mi ajut semenii, sa aduc la Clubul Solidaritatea Romanilor pe toti romanasii nostri de bine din tara si de afara,pentru ca sa realizam impreuna mai intai acea schimbare spirituala si apoi schimbarea social-economica,insa singur nu pot sa fac acest lucru,asa ca apelez la voi pentru urmatoarele:
-Dati la toti prietenii vostri de pe MySpace,cat si de pe alte portaluri, URL-ul Clubului Solidaritatea Romanilor: http://www.myspace.com/clubsolidaritateromanilor
-HELP, ajutati-ma sa ma schimb in bine, sunt si eu doar un om, plin de defecte!
-Va rog sa-mi urmati exemplul si sa cereti si sa acordati ajutor si voi la randul vostru!
Va asteptam cu drag, pe toti cei cu inima romana, la Clubul Solidaritatea Romanilor!
Pace,Iubire si Lumina!
Mult succes si sa auzim numai de bine!
Sa fim cu totii Sanatosi,Bogati si Fericiti la noi acasa!
Justinian Cioroianu
Nota: http://www.technorati.ro/node/139442 , notificare: proprietatea intelectuala este protejata, drepturile de autor pentru publicarea online de carte, de lucrari de Arta Grafica si de materale multimedia precum videoclipuri muzicale, filme, fotografii, denumiri, cat si textele scrise pe website-uri si bloguri, de catre Justinian Ion Cioroianu sunt rezervate de acesta.
Informatiile de pe Website-urile si Blogurile sale pot fi folosite si copiate gratuit in scopuri necomerciale, cu conditia ca sursa sa fie indicata.
webmaster: Justinian Ion Cioroianu
Blog: Technorati World | Technorati Blog | Harta Online | Galati International | Bancuri Online | Sejur Vacante | Blog Start | Vise | Horoscop | Bani pe Net | Oferte litoral
Parteneri: Reformas en Barcelona | Anunturi Auto | Referate | AutoNews Romania | Matrimoniale | AutoNews Specifications | Forum Italia | Locuri de munca | Oferte Grecia
Newsgroups: Deutsche Newsgroups | Newsgroups Italiani | Newsgroups Françaises | English newsgroups | Newsgroups Españoles | Deutschland Gruppen

URL sursă: http://www.technorati.ro/node/139442
Publicat la Technorati Romania (http://www.technorati.ro)
Acasă > Jurnale > Justinian Cioroianu's blog > Romania tara noastra!

Romania tara noastra!
De Justinian Cioroianu
Creat 15 Oct 2009 - 23:13
Romania tara noastra!
September 1, 2009 — justinian3 | Edit
S.O.S., Salvati Romania!
Decizia ne apartine!
It is in romanian language because it is for romanians only, sorry!
Alegerea este a noastra si numai a noastra!
Romania este a noastra a tuturor si ea este asa cum o meritam.
Traim asa cum vrem in tara noastra, decizia ne apartine, modul nostru de viata si de munca ne caracterizeaza, ne reprezinta si arata cat se poate de clar nivelul nostru de civilizatie, cat si mai ales calitatea umana.
Trebuie sa supunem la vot si sa ne hotaram cat mai repede cu putinta daca:
1)-dorim sa muncim cinstit si sa traim cu demnitate o viata decenta aici la noi acasa pentru ca sa avem o activitate economica eficienta, un nivel de trai ridicat, legi egale pentru toata lumea, cat si orase si sosele europene si in consecinta sa fim acceptati si catalogati ca atare de comunitatea europeana careia ii apartinem si in care trebuie sa ne integram in mod armonios, sau daca
2)-dorim sa traim mai departe in minciuna si hotie intr-o lume mafiota cu o economie subterana si sa ne asumam astfel riscurile de rigoare si sa acceptam sa suportam in continuare toate consecintele negative generate de atitudinea noastra, atat pe plan intern cat si mai ales pe plan extern.
Daca dorim sa traim cu totii bine, intr-o tara prospera din punct de vedere economic si in care toate lucrurile sa fie bine puse la punct, nu este necesara inca o revolutie in strada, ci doar o revolutie in interiorul omului de pe plaiurile mioritice, om care trebuie schimbat in mod radical.
Schimbarea in bine a Romaniei presupune imbunatatierea calitatii umane prin infrumusetarea caracterului fiecarui individ in parte si in mod special schimbarea actualei mentalitati umane care situeaza banul mai presus de spirit si non-valoarea deasupra valorilor autentice nationale!
Astfel eu daca doresc sa schimb Romania in bine trebuie sa incep imediat sa-mi fixez atentia asupra propriei mele persoane, sa ma pun sub lupa, sa ma axez astfel pe auto-analiza si auto-cunoastere si sa ma preocup in mod permanent si cat se poate de serios doar de schimbarea mea individuala in bine, gandind pozitiv la realizarea obiectivului final pe care mi l-am propus si astfel sa-mi infrumusetez caracterul, sa ma ocup de dezvoltarea mea persoanala, sa-mi imbunatatesc comportamentul social si modul de comunicare, cat si mai ales sa-mi imbunatatesc radical atitudinea actuala de indolenta, iar dupa aceea daca efectele vor fi evident pozitive toti ceilalti imi vor urma mie, pentru ca sfatul nu este acceptat ci doar exemplul personal este urmat, iar procesul de inoire social-umana va urma un traseu riguros ascendent, de la particular la general, benefic pentru individ si societate.
Asa ca, daca fiecare roman se va hotara ca incepand chiar de maine sa fie alt om, mai bun, mai iubitor, mai altruist, mai cinstit, mai corect, mai muncitor, atunci chiar de maine Romania se va schimba in bine si va fi alta, mult mai productiva din punct de vedere economic.
Acest lucru este insa destul de greu de realizat practic, pentru ca fiecare om in parte tinde sa vada “paiul din ochiul vecinului, nu si barna din propriul ochi” si ca atare atitudinea generala va fi aceea ca fiecare va dori sa-i schimbe pe toti ceilalti, numai pe el nu pentru ca el este PERFECT !
Eu mi-am stabilit acest obiectiv in urma cu multi ani si inca mai lupt cu mine insumi ca sa mai schimb cate ceva la atitudine, insa un lucru pot sa afirm cu tarie si anume ca de cca. 15 ani am experimentat sa traiesc asa cum ne recomanda in Noul Testament mantuitorul nostru Iisus Hristos:
-”fiti precum pasarile cerului si sa nu va ingrijiti de ziua de maine!” , iar in consecinta de tot atatia ani nu am venituri lunare constante si multumesc Bunului Dumnezeu ca am ramas OM si nici de foame nu am murit.
Toti aceeia care doresc decenta si demnitate nationala este imperios necesar sa se solidarizeze si sa se implice efectiv in miscarea progresista de imbunatatire a calitatii umane.
Romania are si valori autentice nu doar non-valori, trebuie doar sa fie gasite si utilizate pentru binele general al societatii noastre umane.
Societatea noastra este insa rau bolnava pentru faptul ca regimul Ceausescu a creat un “OM NOU”: -HOT, LACOM, MINCINOS, PARSIV SI FARA DUMNEZEU, iar acest om nou a distrus Romania in ultimii 20 de ani!
Orice boala isi are leacul, trebuie doar sa vrem sa o vindecam.
Imaginea unei tari este ca si un brand care poate fi de succes sau nu, ea este aceea care vinde sau nu produsele autohtone la export si care stabileste natura relatiilor economice cu restul lumii, ea asigura in final bunastarea sau starea de saracie nationala.
Imaginea unei tari este precum o oglinda care reflecta in afara granitelor sale spiritualitatea, calitatea umana si valorile sale nationale.
Cred ca a sosit timpul sa intelegem mesajul imnului nostru national:
“-Desteapta-te romane!”
Vezi subiectul dezvoltat pe larg, deschide linkul:
http://justinian3.wordpress.com/2009/08/22/sos-salvati-romania/
Justinian Ion Cioroianu
Nota:
http://www.technorati.ro/node/139443  , notificare: proprietatea intelectuala este protejata, drepturile de autor pentru publicarea online de carte, de lucrari de Arta Grafica si de materale multimedia precum videoclipuri muzicale,filme,fotografii,denumiri,cat si textele scrise pe website-uri si bloguri, de catre Justinian Ion Cioroianu sunt rezervate de acesta. Informaţiile de pe Website-urile si Blogurile sale pot fi folosite şi copiate gratuit in scopuri necomerciale, cu condiţia ca sursa să fie indicată.
    Politica
Blog: Technorati World | Technorati Blog | Harta Online | Galati International | Bancuri Online | Sejur Vacante | Blog Start | Vise | Horoscop | Bani pe Net | Oferte litoral
Parteneri: Reformas en Barcelona | Anunturi Auto | Referate | AutoNews Romania | Matrimoniale | AutoNews Specifications | Forum Italia | Locuri de munca | Oferte Grecia
Newsgroups: Deutsche Newsgroups | Newsgroups Italiani | Newsgroups Françaises | English newsgroups | Newsgroups Españoles | Deutschland Gruppen

URL sursă: http://www.technorati.ro/node/139443
Webmaster: Justinian Cioroianu

 
Prezentul articol face parte din blogul "EVADARE DIN MATRICE, Pasi spre Infinitul Absolut-Lumina Vie; de Justinian Cioroianu
06. FELICITARE SI DIPLOMA DE LA BLOGSPOT - Jun 7, 2017 6:43:00 PM
Am fost felicitat de "International Directory Blogspot" pentru articolul meu "Romania sub ocupatie, condamnata la pieire", postat pe unul dintre blogurile mele "Trairi si Cugetari" si am mai primit si o Diploma.


Diploma de la  "International Directory Blogspot"Vezi Diploma virtuala online, deschide linkul:
Http://nsm08.casimages.com/img/2015/04/22//15042212171618874513195366.png


Felicitare si Diploma de la "International Directory Blogspot"

International Directory BlogspotFebruary 1, 2017 at 12:26 PMHello !
Welcome to the "Directory Blogspot"
We have the pleasure to accept your blog in the division: ROMANIA
With number: 287
We hope you will make our site known to friends,
Invite your friends by offering them the "directory award"
This is the only way to expand the site.
The activity is only friendly
Important! Do not forget to follow our blog. thank you
Have a great day
Friendly
Chris
For other bloggers who are reading this text just register
Http://world-directory-sweetmelody.blogspot.fr/search/label/Europe%20Romania___________287%20Members
Imperative to follow our blog to validate your registration
Thank you for your understanding
++++
Get a special price "directory award" for your blog! With compliments
Best Regards
Chris
A pleasure to offer you a Diploma for your site
Http://nsm08.casimages.com/img/2015/04/22//15042212171618874513195366.png

Invite your friends to join us! Thank you
+++++++
Buna ziua!
Bine ați venit la "Directory blogspot"
Suntem încântați să accepte blog-ul dvs. în Divizie: ROMÂNIA
cu numărul: 287
Sperăm că veți ști site-ul nostru de la voi prieteni,
Invita-ti prietenii, oferindu-le "premiul Directory"
Aceasta este singura modalitate de a extinde site.
Activitatea este doar prietenos
Important! Nu uitați să urmați blog-ul nostru. mulțumesc
Au o zi mare
prietenos
Chris
Pentru alți bloggeri care citesc acest text vin-registru
http://world-directory-sweetmelody.blogspot.fr/search/label/Europe%20Romania___________287%20Members
Să urmeze blog-ul imperativa nostru pentru a valida înregistrarea
Va multumim pentru intelegere
++++
Obține o apreciere speciala "premiul director", pentru blog! cu complimente
Toate cele bune
Chris
Avem plăcerea să vă oferim o Diploma pentru site-ul dvs.
http://nsm08.casimages.com/img/2015/04/22//15042212171618874513195366.png

Invită-ți prietenii să ni se alăture! mulțumesc
Vezi aici comentariul la articolul meu de pe blog:
http://trairisicugetari.blogspot.ro/2017/01/romania-sub-ocupatie-condamnata-la.html?showComment=1485980783883#c8556909128733166150

Aici sunt mai multe comentarii:

https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=7880013207180107012#publishedcomments

Vezi Diploma:

http://nsm08.casimages.com/img/2015/04/22//15042212171618874513195366.png

World-directory-sweetmelody.blogspot.ro:

http://world-directory-sweetmelody.blogspot.ro/search/label/Europe%20Romania___________287%20Members

 Webmaster: Justinian CioroianuPrezentul articol face parte din blogul "EVADARE DIN MATRICE, Pasi spre Infinitul Absolut-Lumina Vie; de Justinian Cioroianu

07. THE ENERGY EFFICIENCY OF THE HOUSING, EFICIENTIZAREA ENERGETICA A LOCUINTELOR - Jun 7, 2017 6:42:00 PM
Intra pe blog, fa click pe titlul de mai jos:
THE ENERGY EFFICIENCY OF THE HOUSING, EFICIENTIZAREA ENERGETICA A LOCUINTELOR


     Webmaster: Justinian Ion Cioroianu Prezentul articol face parte din blogul "EVADARE DIN MATRICE, Pasi spre Infinitul Absolut-Lumina Vie; de Justinian Cioroianu 
08. ARTICOLE PUBLICATE PE WORDPRESS - Jun 7, 2017 5:42:00 PMCa sa vizitezi pagina mea, deschide linkul:

https://justinian3.wordpress.com/-Justinian Cioroianu, “LIFE IS LOVE!”
http://justinian3.wordpress.com/2010/01/28/life-is-love-justinian-cioroianu/ 

-Justinian Cioroianu: Curriculum Vitae
 http://justinian3.wordpress.com/2010/01/13/justinian-cioroianu-curriculum-vitae/


-Romania incotro?, jurnal profesional, autor Justinian Ion Cioroianu:
http://justinian3.wordpress.com/2009/07/29/romania-incotro-jurnal-profesional-autor-justinian-ion-cioroianu/
 
-All my activities:

https://justinian3.wordpress.com/2010/06/07/all-my-activities-online/


Toate blogurile mele:
https://justinian3.wordpress.com/2009/10/27/justinian-cioroianu-bloguri/

Webmaster : Justinian Cioroianu
Prezentul articol face parte din blogul "EVADARE DIN MATRICE, Pasi spre Infinitul Absolut-Lumina Vie; de Justinian Cioroianu

09. CLUBURI - Jun 7, 2017 5:39:00 PM
1-Facebook: 
ROMANIA-PORTAL CLUB
http://romaniaportalclub.blogspot.ro/ 

NATIONAL CLUB DE LA BUCURESTI-ROMANIA
https://www.facebook.com/National-CLUB-de-la-Bucuresti-Romania-960554370652445/

INTERNATIONAL SOLIDARITY CLUB-Justinian Cioroianu
https://www.facebook.com/groups/140343156013377/

ICH-International Center "Humanity"
https://www.facebook.com/pages/ICH-International-Center-Humanity/308842962637298?ref=hl

HS CLUB
https://www.facebook.com/HumanitarianSociety?ref=hl

Prosperity CLUB
https://www.facebook.com/pages/Prosperity-CLUB/600668640044242?ref=hl

THE PROGRESSIVE HUMANITARIAN SOCIETY
https://www.facebook.com/groups/702121859887213/

Let's save the Earth and our human civilization
https://www.facebook.com/JustinianCioroianu?ref=hl

2-My Space:

INTERNATIONAL SOLIDARITY CLUB:
https://myspace.com/clubsolidaritateromanilor

3-Google-Blogger:

3- CLUBUL SOLIDARITATEA ROMANILOR:
https://www.blogger.com/profile/05699690624197022394 

Webmaster: Justinian Cioroianu 
Prezentul articol face parte din blogul "EVADARE DIN MATRICE, Pasi spre Infinitul Absolut-Lumina Vie; de Justinian Cioroianu


10. GRUPURI - Jun 7, 2017 4:24:00 PM

1-YAHOO:

Grupul Proprietarilor din Romania
"Grupul on line al Asociatiilor Proprietarilor de Locuinte din Romania"
https://groups.yahoo.com/neo/groups/GrupulProprietarilordinRomania/info

https://groups.yahoo.com/neo/groups/GrupulProprietarilordinRomania/conversations/messages

GRUPUL SOLIDARITATEA ROMANILOR !
https://groups.yahoo.com/neo/groups/justiniancio/info

https://groups.yahoo.com/neo/groups/justiniancio/conversations/messages

The middle of the world
https://groups.yahoo.com/neo/groups/Themiddleoftheworldmultimedia_group/info

https://groups.yahoo.com/neo/groups/Themiddleoftheworldmultimedia_group/conversations/messages

2-FACEBOOK:
GRUPUL DE LA BUCURESTI
https://www.facebook.com/groups/1471672553136310/Webmaster: Justinian Cioroianu

 Prezentul articol face parte din blogul "EVADARE DIN MATRICE, Pasi spre Infinitul Absolut-Lumina Vie; de Justinian Cioroianu

11. ACTIVITATEA PUBLICISTICA, ARTICOLE SI COMENTARII LA ZIARE - Jun 7, 2017 3:41:00 PM

ZIARE.COM:
  
Profilul meu:
http://comunitate.ziare.com/profile/Justinian+Cioroianu

Aici sunt comentariile si articolele mele: 

NOUL MEU BLOG publicat la ziare. com: http://comunitate.ziare.com/members/home , care contine multe lucruri interesante si utile, pe el sunt toate articolele mele postate in ultimii 10 ani pe diferite bloguri.
Te invit sa vizitezi blogul, EVADARE din MATRICE, Pasi spre Infinitul Absolut-Lumina Vie, ca sa te convingi!
http://evadaredinmatricepasispreinfinit.blogspot.ro/ 
 

http://comunitate.ziare.com/profile/532  

http://comunitate.ziare.com/comments/532?page=2

http://comunitate.ziare.com/comments/532?page=3

http://comunitate.ziare.com/members/home

 

ZIARUL ADEVARUL:

Pagina mea:
http://adevarul.ro/profil/justinian.cioroianu

http://adevarul.ro/profil/justinian.cioroianu?n#editp
 
http://adevarul.ro/international/europa/formularile-putea-exploda-europa-douasaptamani-1_58c620285ab6550cb845eea9/index.html

http://adevarul.ro/international/europa/

Am comentat si am pus link-ul blogul meu Evadare din Matrice, vezi aici:
http://adevarul.ro/tech/internet/cele-mai-citite-bloguri-romania-afli-cele-mai-interesante-opinii-1_55926f0bcfbe376e35b797a2/index.html

http://adevarul.ro/tech/internet/cele-mai-citite-bloguri-romania-afli-cele-mai-interesante-opinii-1_55926f0bcfbe376e35b797a2/index.html#tab-comentarii

Permalink la comentariul meu cu link-ul blogului Evadare din Matrice:
http://adevarul.ro/tech/internet/cele-mai-citite-bloguri-romania-afli-cele-mai-interesante-opinii-1_55926f0bcfbe376e35b797a2/comment/1725362.html

 
Am comentat pe pag.:
http://adevarul.ro/economie/stiri-economice/romania-inceput-2017-exporturi-crestere-136-importuri-mai-mari-174-1_58c64c725ab6550cb8470aeb/index.html#tab-comentarii

Permalink:
http://adevarul.ro/economie/stiri-economice/romania-inceput-2017-exporturi-crestere-136-importuri-mai-mari-174-1_58c64c725ab6550cb8470aeb/comment/1648371.html
 
Am comentat si pe pag:
http://adevarul.ro/news/societate/romaniacriticata-ultimul-raport-departamentului-destat-coruptia-problema-majora-1_58bea77b5ab6550cb81a73d2/index.html#tab-comentarii

Pentru tine Romania, permalink:
http://adevarul.ro/news/societate/romaniacriticata-ultimul-raport-departamentului-destat-coruptia-problema-majora-1_58bea77b5ab6550cb81a73d2/comment/1648412.html
 
Am comentat din nou tot aici:
http://adevarul.ro/news/societate/romaniacriticata-ultimul-raport-departamentului-destat-coruptia-problema-majora-1_58bea77b5ab6550cb81a73d2/index.html#tab-comentarii

Hai Romania ca se poate, permalink:
http://adevarul.ro/news/societate/romaniacriticata-ultimul-raport-departamentului-destat-coruptia-problema-majora-1_58bea77b5ab6550cb81a73d2/comment/1648444.html

Am comentat si aici:
http://adevarul.ro/news/societate/departamentul-american-drepturile-omului-statul-roman-campion-coruptie-discriminare-acceptarea-violentei-inchisori-supraaglomerate-1_58ba87095ab6550cb8048074/index.html#tab-comentarii

Permalink:
http://adevarul.ro/news/societate/departamentul-american-drepturile-omului-statul-roman-campion-coruptie-discriminare-acceptarea-violentei-inchisori-supraaglomerate-1_58ba87095ab6550cb8048074/comment/1649033.html
 
Am comentat si aici:
http://adevarul.ro/news/societate/patriarhia-marsul-viata-25-martie-desfasura-285-localitati-romania-republica-moldova-1_58cc19385ab6550cb86d3fad/index.html#tab-comentarii

Permalink:
http://adevarul.ro/news/societate/patriarhia-marsul-viata-25-martie-desfasura-285-localitati-romania-republica-moldova-1_58cc19385ab6550cb86d3fad/comment/1650103.htmlPublicatia 9 AM:

Pagina mea:
http://www.9am.ro/comunitate/Justinian_Cioroianu
  
Am pe pagina mea 3 topicuri ale altor useri cu 3 comentarii de ale mele si unul al meu "SOS-Romania!, Banul si atitudinea, politica contra intereselor nationale, solutii!", cu mai multe comentarii de ale mele:

http://www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/24333/SOS-Romania-Banul-si-atitudinea-politica-contra-intereselor-nationale-solutii/1.html

http://www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/24333/SOS-Romania-Banul-si-atitudinea-politica-contra-intereselor-nationale-solutii/SOS-Romania-Banul-si-atitudinea-politica-contra-intereselor-nationale-solutii-pagina-2.htmlVezi si ultimul meu topic creat pe forum la publicatia online 9AM  "Sa utilizam internetul ca si o platforma de informare, comunicare si mobilizare pentru ca sa ne cream conditii mai bune de viata" si articolul publicat pe el:
http://www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/35883.html
 
Te invit sa vizitezi noul meu blog, "EVADARE din MATRICE, Pasi spre Infinitul Absolut-Lumina Vie" care contine multe informatii interesante si utile. dar si solutii tehnico-organizatorice pentru o viata mai buna, pe el sunt toate articolele mele postate in ultimii 10 ani pe internet, deschide linkul:
evadaredinmatricepasispreinfinit.blogspot.ro/


Webmaster: Justinian Cioroianu Prezentul articol face parte din blogul "EVADARE DIN MATRICE, Pasi spre Infinitul Absolut-Lumina Vie; de Justinian Cioroianu
12. ART GALLERY PASTEL - Jun 7, 2017 3:01:00 PM
Expozant: Justinian Ion CioroianuPrin arta mea militez activ pentru protejarea mediului inconjurator, pentru reechilibrarea ecologica a planetei ca sa avem o clima sanatoasa, pentru sanatatea oamenilor, militez deasemenea si pentru drepturile tuturor oamenilor fara discriminari sau favoritisme, iar mesajele mele de intampinare sunt:
-SAVE THE BLUE PLANET!
si 
-LIFE IS LOVE AND LOVE SAVES THE WORLD!
Ca sa vizitezi blogul, deschide linkul: http://justiniancioroianugraphicarts.blogspot.ro/Webmaster: Justinian Cioroianu Prezentul articol face parte din blogul "EVADARE DIN MATRICE, Pasi spre Infinitul Absolut-Lumina Vie; de Justinian Cioroianu

13. JUSTINIAN ION CIOROIANU - Jun 7, 2017 1:05:00 PM

Webmaster, an active online militant for Peace, Life & Love in all the world and for the Environmental Protection for all the people's health.
 
 
Ca sa vizitezi blogul deschide linkul:

http://justinian-cioroianu.blogspot.ro/


Webmaster: Justinian Cioroianu


Prezentul articol face parte din blogul "EVADARE DIN MATRICE, Pasi spre Infinitul Absolut-Lumina Vie; de Justinian Cioroianu


14. PENTRU SANATATE-DIN TAINELE MICRO SI MACRO UNIVERSULUI NOSTRU - Jun 7, 2017 1:02:00 PM
PLANETA TERRA - SCOALA VIETII!
CINE DORESTE SA FIE SANATOS SI FERICIT IN VIATA SA, TREBUIE DOAR SA SE CUNOASCA PE SINE, CA SA AFLE CINE ESTE.  
ABIA ATUNCI VA STI CE ESTE DE FACUT!

VIATA ESTE O SCOALA GREA!

Suntem ca si SCANTEILE din STELE, apartinem marelui UNIVERS suntem SPIRITE care vin pe pamant ca niste picaturi de apa din marele ocean SPIRITUAL-DIVIN, ne integram in natura si ne urmam cursul alcatuind suvoaiele de apa care curg la vale si se intorc de unde au venit, iar cand vor ajunge la destinatie nu vor mai recunoaste locurile, pentru ca acestea deja vor fi evoluat si se vor fi modificat intre timp. 
In MARELE UNIVERS din care face parte si planeta Terra toate si totul sunt intr-o continua schimbare si transformare. 

Aici pe pamant SPIRITUL care vine in lumea asta materiala din PLANUL SPIRITUAL SUPERIOR-DIVIN traieste o experienta umana si EVOLUEAZA.  Ca sa vizitezi blogul deschide linkul :
http://sugestiipenrucatevaproblemedesanatate.blogspot.ro/


Viziteaza si CLINICA HOLISTICA

Fa click pe titlul de mai sus ori deschide linkul de mai jos:
http://trairisicugetari.blogspot.com/2018/08/clinica-holistica-pentru-recuperarea.html

Vezi si aici:
https://www.facebook.com/groups/276178846544266/?source=unknown

Webmaster: Justinian CioroianuPrezentul articol face parte din blogul "EVADARE DIN MATRICE, Pasi spre Infinitul Absolut-Lumina Vie; de Justinian Cioroianu

 
15. WIKIPEDIA, USER: CIOROIANU JUSTINIAN - Jun 7, 2017 1:00:00 PM
Wikipedia, vezi aici pagina mea, deschide linkul:
https://en.wikipedia.org/wiki/User:Cioroianu_Justinian


Webmaster: Justinian CioroianuPrezentul articol face parte din blogul "EVADARE DIN MATRICE, Pasi spre Infinitul Absolut-Lumina Vie; de Justinian Cioroianu

16. ARBORELE GENEALOGIC, JUSTINIAN CIOROIANU - Jun 7, 2017 12:57:00 PM

Ca sa vizitezi blogul cu ARBORELE GENEALOGIC al meu, deschide linkul:
http://arboregenealogicdinu-cioroianu.blogspot.ro/
Webmaster: Justinian Cioroianu


Prezentul articol face parte din blogul "EVADARE DIN MATRICE, Pasi spre Infinitul Absolut-Lumina Vie; de Justinian Cioroianu

17. MY CAUZE-OBIECTIVUL MEU SI ACTIVITATEA MEA - Jun 7, 2017 12:49:00 PM
My Cause:
Protejarea mediului inconjurator, sanatatea oamenilor, reforma social-economica, pace in lume, buna cooperare intre natiuni, respect, ajutor reciproc si buna intelegere intre oameni ca sa avem cu totii conditii mai bune de munca si de trai.
Protecting the environment, people's health, social and economic reform, peace in the world, good cooperation among nations, respect, mutual help and good understanding among people for that we all to have better conditions of work and life.
Desfasor de peste 35 de ani o activitate de cercetare pe cont propriu atat pentru elaborarea si implementarea de tehnologii nepoluante care sa utilizeze surse primare regenerabile de energie, pentru protejarea mediului inconjurator, ca sa avem o planeta mai curata, mai frumoasa, mai primitoare si oameni mai sanatosi, cat si pentru avansarea de propuneri de proiecte pentru o reforma social-economica eficienta-futurista si revolutionara, pentru dezvoltare tehnica, prosperitate economica generala si progres social.
I have of over 35 years a research activity on my own both to develop and implement clean technologies that use primary renewable energy sources, to protect the environment to have a cleaner, more beautiful, more welcoming planet and healthier people, and to advance project proposals for effective-futuristic and revolutionary socio-economic reform, for technical development, general economic prosperity and social progress.
Deschide linkul/open the link:
https://pentruviitorulomenirii.blogspot.com/2019/05/my-cause-in-romanian-and-english.html
Prezentul articol apartine de blogul "EVADARE DIN MATRICE, Pasi spre Infinitul Absolut-Lumina Vie; de Justinian Cioroianu:
http://evadaredinmatricepasispreinfinit.blogspot.ro/https://evadaredinmatricepasispreinfinit.blogspot.com/2017/06/blog-in-lucru-6.html
notificare: proprietatea intelectuala este protejata, drepturile de autor pentru publicarea online de carte, de lucrari de Arta Grafica si de materale multimedia precum videoclipuri muzicale, filme, fotografii, denumiri, cat si textele scrise pe website-uri si bloguri, de catre Justinian Ion Cioroianu sunt rezervate de acesta. Informaţiile de pe Website-urile si Blogurile sale pot fi folosite şi copiate gratuit in scopuri necomerciale, cu condiţia ca sursa să fie indicată.

                          Va urez tuturor sa aveti multa sanatate!
Webmaster: Justinian Ion Cioroianu
                                                       18. SCRIBD, ROMANIA INCOTRO?, jurnal profesional; autor Justinian Ion Cioroianu - Jun 7, 2017 12:48:00 PMdocument


Ca sa citesti, deschide linkul:

https://www.scribd.com/user/8554349/Justinian-Ion-Cioroianu
Webmaster: Justinian CioroianuPrezentul articol face parte din blogul "EVADARE DIN MATRICE, Pasi spre Infinitul Absolut-Lumina Vie; de Justinian Cioroianu


19. MY WEBSITES - Jun 7, 2017 12:43:00 PM
Profilul meu pe Facebook:SITE-uri:

1-YouTube
http://www.youtube.com/justiniancioroianu
2-Facebook
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000479434897&ref=tn_tnmn
Sondaj: "Propunere de revenire la numele de DACIA pentru teritoriul carpato-dunarean."
http://www.petitieonline.ro/sondaj/propunere_de_revenire_la_numele_de_dacia_pentru_teritoriul_carpato_dunarean_-s11461043.html 
3-Twiteer
https://twitter.com/justinian1948
4-MySpace
http://www.myspace.com/justiniancioroianu
http://www.myspace.com/justinianioncioroianu
http://www.myspace.com/clubsolidaritateromanilor
http://www.myspace.com/488838489
5-LinkedIn
http://www.linkedin.com/pub/justinian-cioroianu/14/126/783
6-Plaxo
http://pulse.plaxo.com/pulse/profile/show/60135685040?pk=7c674d54a11d24c8993c3d8a8e74875658d4c5ae
7-HI5
http://justiniancioroianu.hi5.com/friend/p156967947--justinian_cioroianu--html;jsessionid=E1B6D115C2B91B4ED4197B5B95942E14
8-Netlog
http://ro.netlog.com/justiniancioroianu
9-Neogen
http://profil.neogen.ro/justiniancioroianu
10-PerfSpot
http://www.perfspot.com/justinian
11-Tagged
http://www.tagged.com/justiniancioroianu
12-Reteaua Literara 
http://reteaualiterara.ning.com/profile/JustinianCioroianu?xg_source=msg_wel_network  
13-Toate bolgurile

http://toateblogurile.ro/bloggeri/justiniancioroianu/14-Odeo
http://odeo.com/profile/JustinianCioroianu
15-Acasa
http://video.acasa.ro/profil-utilizator/justiniancioroianu
http://www.acasa.ro/
16-Del.icio
http://del.icio.us/justiniancioroianu
17-Google plus
https://plus.google.com/?hl=en
https://docs.google.com/document/d/1qdmV9lK_Zq2OkjNoaLsv43I5T_Zm54SFKrtoYc0oR8g/edit?hl=en_US&pli=1
18-Dada
http://www.dada.net/justiniancioroianu
19-4VIP
http://www.4vip.ro/profil.php?utilizator=114172
20-Digg 
http://digg.com/justiniancio
21-viadeo
http://www.viadeo.com/en/profile/justinian.cioroianu
22-Fan Box
http://profile.fanbox.com/Profile/NewCustomProfile.aspx
http://www.FanBox.com/justinian_cioroianu
23-Picasa
http://picasaweb.google.com/justinian.cioroianu
24-Flick
http://www.flickr.com/account
http://www.flickr.com/photos/friends/
http://www.flickr.com/people/justiniancioroianu/
http://blog.flickr.net/en
http://www.flickr.com/
25-Flixter
http://www.flixster.com/user/justiniancioroianu
26-Friend Jungle
http://www.friendjungle.com/
27-Friendster
http://profiles.friendster.com/49193071
28-Bebo 
http://justinianc.bebo.com
29-Sibir
http://www.sibir.ro/index.php?page=preview&aid=9221
30-Stickam
http://www.stickam.com/profile/justinian_cioroianu
31-Star Pulse
http://www.starpulse.com/members/profile.html?UID=43519
32-Trilulilu
http://www.trilulilu.ro/justinian
33-GrindSpace
http://www.grindspace.com./profilefamily.php?familyname=grindspace&id=grindspace/justiniancioroianu
34-Ibibo
http://www.ibibo.com/justiniancioroianu
35-Trusted Opinion
http://www.trustedopinion.com/people/justinian-cioroianu
36-ImageShack
http://profile.imageshack.us/user/justiniancioroia/
37-Meme
http://www.meme.ro/profil-17907.meme
38-Metacafe
http://www.metacafe.com/channels/justiniancioroianu
39-Swom
http://swom.com/people/109424-justinian-cioroianu
40-Wayn 
http://www.wayn.com/profiles/justiniancioroi
41-Forbes
 http://www.forbes.com/profile/following
42-Picture Trail
http://www.picturetrail.com/homepage/justiniancioroianu
43-Scribd
http://www.scribd.com/Justinian%20Cioroianu
44-SlideShow
http://www.slide.com/r/QLLZMAYB6T9ogELfJpsSJjGFo2fHlnRr
45-Bizzo
http://www.bizoo.ro/login.php
46-CruchBaze
http://www.crunchbase.com/user/justiniancioroianu
http://www.crunchbase.com/financial-organizations
47-ecademy
http://www.ecademy.com/account.php?op=settings
48-Tubley
http://profilespace.tubely.com/profile.php?p_id=1707881
49-Trendzone 
http://trendzone.ro/user/profile/?id=2849&profile_type=feedback
50-Vecini.acasa
 http://vecini.acasa.ro/
51-Reddit
http://www.reddit.com/user/justiniancioroianu/
52-OpenEco
https://www.openeco.org/user/profile?acton=modifyUser&user_id=1988
53-Naymz
http://www.naymz.com/justiniancioroianu3452505
54-Multiply
http://justiniancioroianu.multiply.com/
55-Mashabe 
http://mashable.com/2011/05/06/facebookfacebook-10-cents-ads/
56-Hotnews
http://www.hotnews.ro/
57-Eventful
http://eventful.com/users/justiniancioroianu
58-FileBox
http://www.filebox.ro/options.php
59-FeedBlitz
http://www.feedblitz.com/f/f.fbz
60-Global Oness Comunity
http://www.experiencefestival.com/
61-Brizy 
http://www.brizy.com/profile.php
62-9AM
http://www.9am.ro/comentarii/articol/163996/Razboiul-din-Coreea-poate-sa-constituie-o-amorsa-pentru-un-nou-razboi-mondial.html
http://www.9am.ro/comentarii/articol/88047/greva-bugetarilor.html
http://www.9am.ro/comentarii/articol/88119/spagarii-societatii.html
http://www.9am.ro/comentarii/articol/87809/PRESEDINTE-INDEPENDENT.html
http://www.9am.ro/comentarii/articol/87948/SUNTEM-O-TARA-DE-TAMPITI-BOLNAVI-MINALI-O-TARA-CARE-NU-GANDESTE-NICI-CAT-O-GAINA-HUO-ROMANIA.html
http://www.9am.ro/comunitate/
63-ArtSpace
http://www.artspace.ro/
64-Asculta.ma
http://asculta.ma/intrebari/
65-about.me
http://about.me/justiniancioroianu
66-BizOppers
http://bizoppers.com/users/109424-justinian-cioroianu
67-Bubles
http://www.123bubbles.com/
68-Colegii mei.ro 
http://www.colegiimei.ro/
69-DreamsTime
http://www.dreamstime.com/justiniancioroianu_info
70-220.ro
http://www.220.ro/
71-MyDailyFlog
http://www.mydailyflog.com/justincioroianu
72-Gapo
http://www.gapo.ro/forum/index.php?showuser=99992
73-Zidu
http://www.ziddu.com/
74-Clubul Afacerilor
http://www.clubafaceri.ro/activare/justiniancioroianu/070810133811BCLL/
75-Cnet
http://www.cnet.com/profile/?tag=hdr;brandnav&refresh=1324168297679
http://www.cnet.com/profile/JustinianCioroianu/?tag=contentMain;contentBody
76-Photobucket:
http://s945.photobucket.com/profile/justiniancioroianu
http://s945.photobucket.com/home/justiniancioroianu/index
77-White House
http://www.whitehouse.gov/photos-and-video/video/2011/12/17/president-obama-speaks-payroll-tax-cut-extension
http://www.healthreform.gov/reports/women/index.html
http://www.whitehouse.gov/
http://www.whitehouse.gov/privacy#4
http://www.whitehouse.gov/contact/
http://energy.gov/


Webmaster: Justinian CioroianuPrezentul articol face parte din blogul "EVADARE DIN MATRICE, Pasi spre Infinitul Absolut-Lumina Vie; de Justinian Cioroianu20. CORESPONDENTA EXTERNA - Jun 7, 2017 12:41:00 PM
1-CONTACTE INTERNATIONALEAtat pe plan international cat si local am militat online in mod activ pentru protejarea mediului inconjurator, pentru pace intre popoare si buna intelegere si cooperare intre oameni si natiuni, pentru dezvoltare tehnica si industriala bazata pe surse regenerabile-nepoluante de energie ca sa traim cu totii pe o planeta mai frumoasa, mai curata, mai sanatoasa, pentru sanatatea oamenilor, pentru prosperitate economica generala si pentru progres social, pentru deasvarsire sufleteasca, pentru evolutie spirituala si pentru infrumusetarea caracterelor umane, pentru imbunatatirea calitatii factorului uman actual, pentru schimbarea mentalitatii total gresite de a situa banul deasupra SPIRITULUI, pentru crearea de conditii social-economice pentru o mai buna utilizare a resurselor umane, pentru descoperirea, dezvoltarea si intrebuintarea la un nivel superior a valorilor umane in scopul de a fi utile societatii si familiilor lor si pentru implinirea aspiratiilor tuturor oamenilor ca sa traim cu totii mai bine, in buna intelegere, cooperare si armonie, ca sa fim fericiti. 

Vezi blogul, fa click pe titlu: CONTACTE INTERNATIONALE
 
Webmaster: Justinian Cioroianu


Prezentul articol face parte din blogul "EVADARE DIN MATRICE, Pasi spre Infinitul Absolut-Lumina Vie; de Justinian Cioroianu21. CORESPONDENTA INTERNA - Jun 7, 2017 12:39:00 PM
Am propus sa protejam mediul inconjurator utilizand surse regenerabile de energie precum energie eoliana;


2-CONTACTE LOCALE
Pe plan local, ca si simplu cetatean am luat mereu atitudine fata de nereguli si am facut propuneri pentru imbunatatirea situatiei negative existente, unele dintre acestea au contribuit la promulgarea unor legi noi.
Vezi aici raspunsul din partea Primariei Municipiului Bucuresti din care reiese ca o parte dintre propunerile mele urmeaza sa fie inserate pe lista care se va transmite la Guvern pentru efectuarea unor modificari si adaptari legislative:
http://bp1.blogger.com/_MjKVKJ9Bqx4/R4etFHXgy9I/AAAAAAAAARA/DPyJjdHXkf0/s1600-h/raspuns+PMB+la+adresa+pb.gunoaie.bmp
 
Vezi blogul, fa click pe titlu: CONTACTE LOCALE 


Webmaster: Justinian Cioroianu Prezentul articol face parte din blogul "EVADARE DIN MATRICE, Pasi spre Infinitul Absolut-Lumina Vie; de Justinian Cioroianu 
22. ACTIVITATE ONLINE PENTRU PROTEJAREA MEDIULUI INCONJURATOR - Jun 7, 2017 12:39:00 PM
Aici se poate vedea o parte din activitatea mea online de militant voluntar pentru protejarea mediului inconjurator
Here you can see a part of my online volunteer militant work to protect the environment
-Justinian Cioroianu blogger
http://justinian-cioroianu.blogspot.com/
-Art Gallery Pastel
http://justiniancioroianugraphicarts.blogspot.com/
-Save the Blue Planet and Our Civilization!
http://savetheblueplanetandourcivilization.blogspot.com/
-Justinian Cioroianu: Let's Save the Blue Planet!
http://saveourhumancivilization.blogspot.com/
-Justinian Cioroianu: -Save the Blue Planet!
http://savtheblueplanet.blogspot.com/
-RENEWABLE SOURCES OF ENERGY!
http://renewablesourcesofenergy-environment.blogspot.com/2011/12/combat-environmental-pollution-and.html
-Online Alert: View now the strategic partenership!
http://strategicpartnershipsavetheblueplanet.blogspot.com/
-The energy efficiency of the housing, Eficientizarea energetica a locuintelor
http://eficientizareenergeticalocuinte.blogspot.com/
http://eficientizareenergeticalocuinte.blogspot.com/2010/08/energy-efficiency-of-housing.html
http://eficientizareenergeticalocuinte.blogspot.com/2010/08/package-of-technical-solutions-to.html
-Start for better conditions of life!
http://initiativeforbetterlivingconditions.blogspot.com/
-Buna Dimineata, Romania Trezeste-te!
SA LUCRAM IMPREUNA PENTRU UN MEDIU VERDE-CURAT, PENTRU SANATATEA NOASTRA SI A COPIILOR NOSTRI!
https://bunadimineataromaniatrezeste-te.blogspot.com/2011/07/pentru-viitorul-nostru-si-al-copiilor.html 
-SALVATI DE CLOPOTEL
https://trairisicugetari.blogspot.com/2019/06/salvati-de-clopotel.html 
-My Cause
http://evadaredinmatricepasispreinfinit.blogspot.com/2017/06/blog-in-lucru-6.html  
-Intre libertate si constrangere
https://trairisicugetari.blogspot.com/2019/07/intre-libertate-si-constrangere-pausal.html
-ONLINE ALERT, SAVE THE BLUE PLANET!  
https://trairisicugetari.blogspot.com/2019/05/online-alert.html?fbclid=IwAR2mhsAuydpoFwmsNypZIeyEnfjOmhdqeidDCMvb-fSC_rMiBxjYrguQKSY
-A PROPOSAL FOR COOPERATION
http://trairisicugetari.blogspot.com/2018/08/a-proposal-for-cooperation.html
-PROTECTIA MEDIULUI INCONJURATOR
http://evadaredinmatricepasispreinfinit.blogspot.com/2017/05/protectia-mediului-inconjurator.html
-SAVE THE EARTH!
http://justinian-cioroianu-justinian.blogspot.com/2007/09/save-earth.html
-Save the blue planet:
http://savetheblueplanet-justinian-cioroianu.blogspot.com/
-Save the Blue Planet!, author Justinian Cioroianu
http://savetheblueplanet-justinian-cioroianu.blogspot.com/2008/05/save-blue-planet-author-justinian.html
-My message to all friends: Save the blue planet!
http://mymessagetofriendssavetheblueplanet.blogspot.com/
-Save the blue planet, message
http://savetheblueplanetmessage.blogspot.com/
-Save the blue planet!
http://savetheblueplanet-justiniancioroianu.blogspot.com/
-Save the Blue Planet,mx,author Justinian Cioroianu
http://savetheblueplanetmxauthorjustin.blogspot.com/
-Justinian Cioroianu against Global Warming
http://justiniancioroianuagainstglobalwa.blogspot.com/2008/07/justinian-cioroianu-against-global.html
-Salvati planeta!
http://justinian-cioroianu-justinian.blogspot.com/2007/06/salvati-planeta-doar-credinta-si.html
-Justinian Cioroianu + Bill&Melinda Gates Foundation
http://justiniancioroianubillmelindagates.blogspot.com/
-Adresa catre Green Peace International
http://adresacatregreenpeaceinternational.blogspot.com/


-Peace and Love on all the Earth!
http://loveandpeaceonearth.blogspot.com/

Webmaster: Justinian CioroianuPrezentul articol face parte din blogul "EVADARE DIN MATRICE, Pasi spre Infinitul Absolut-Lumina Vie; de Justinian Cioroianu23. CORESPONDENTA INTERNA CU PRESEDINTIA ROMANIEI, CU GUVERNUL, PRIMARIA CAPITALEI SI OAMENI DE AFACERI IMPORTANTI - May 31, 2017 7:40:00 PM

CORESPONDENTA INTERNA-CONTACTELE LOCALE
INTERNAL CORRESPONDENCE-LOCAL CONTACT

Pentru transpunerea in practica a obiectivelor mele energetice si pentru protejarea mediului inconjurator am contactat Presedintia Romaniei si pe Prim-Ministrul Guvernului Romaniei, insa fara rezultate pozitive.
Astfel m-am adresat tuturor Presedintilor Romaniei in exercitiu dupa anul 1990, cat si Guvernului Romaniei, vezi mai jos scrisorile mele si raspunsurile acestora:

In order to put into practice my energy objectives and to protect the environment I contacted the Romanian Presidency and the Prime Minister of the Romanian Government, but without positive results.This is how I addressed all Romanian Presidents in office after 1990, and to the Romanian Government,
see my letters and their answers:
Scrisoare catre Presedintele Romaniei Emil Constantinescu
Letter to the President of Romania Emil Constantinescu

http://bp3.blogger.com/_MjKVKJ9Bqx4/R4e0bnXgzFI/AAAAAAAAARw/ursq7-V3P10/s1600-h/Adresa+catre+Presedintele+Emil+Constantinescu,p1.bmp
http://adresapresedinteleemilconstantinescu1.blogspot.com/http://bp0.blogger.com/_MjKVKJ9Bqx4/R4e2W3XgzHI/AAAAAAAAAR8/RHQS6I51QnM/s1600-h/adresa+catre+Presedintele+Emil+Constantinescu+p+2.bmp
http://adresapresedinteleemilconstantinescu2.blogspot.com/
http://2.bp.blogspot.com/_MjKVKJ9Bqx4/R4e3rHXgzJI/AAAAAAAAASI/gjl8_pCilAw/s1600-h/raspunsul+de+la+Presedintele+Emil+Constantinescu.bmp
http://raspunsulpresedinteluieconstantinescu.blogspot.com/
Scrisoare catre Presedintele Romaniei Ion Iliescu:

Letter to the President of Romania Ion Iliescu:

http://adresacatrepresedinteleioniliescu.blogspot.com/
http://raspunsconsilierpresedinteioniliescu.blogspot.com/

O scrisoare catre Presedintele Romaniei Traian Basescu:

A letter to Romanian President Traian Basescu: 
http://adresacatrepresedinteletraianbasescu.blogspot.com/

Un raspuns de la Presedintia Romaniei:

An answer from the Romanian Presidency:  
https://justinian3.wordpress.com/2010/03/19/raspuns-de-la-presedintia-romaniei/

Scrisoare catre Presedintele Interimar Crin Antonescu:

Letter to the Interim President Crin Antonescu:
https://bunadimineataromaniatrezeste-te.blogspot.com/2019/06/scrisori-adresate-presedintelui.html


SCRISOARE DESCHISA, adresata DOMNULUI PRESEDINTE KLAUS IOHANNIS

OPEN LETTER addressed to KLAUS IOHANNIS, PRESIDENT
http://trairisicugetari.blogspot.ro/2014/12/scrisoare-deschisa-adresata-domnului.htmlhttps://www.facebook.com/klausiohannis/videos/750931241660796/ 

Scrisoare catre Prim-Ministrul Adrian Nastase:

Letter to Prime Minister Adrian Nastase:

http://adresameacatreprimministruanastase.blogspot.com/
http://raspunsulguvernuluiromaniei.blogspot.com/Scrisori catre Prim-Ministrul Guvernului Romaniei Calin Popescu Tariceanu:

Letters to the Prime Minister of the Romanian Government Calin Popescu Tariceanu:
https://justinian3.wordpress.com/2010/03/13/scrisori-catre-prim-ministrul-calin-popescu-tarceanu/
Scrisori catre Prim-Ministrul Guvernului Romaniei Emil Boc:

Letters to the Prime Minister of the Romanian Government Emil Boc:
https://justinian3.wordpress.com/2010/03/13/scrisori-1-2-catre-prim-ministrul-emil-boc/
https://justinian3.wordpress.com/2010/03/13/scrisorile-3-5-catre-prim-ministrul-emil-boc/ 
https://justinian3.wordpress.com/2010/03/13/scrisorile-6-7-adresate-prim-ministruului-emil-boc/  
https://justinian3.wordpress.com/2010/03/13/scrisoarea-nr-8-adresata-prim-ministrului-emil-boc/
https://justinian3.wordpress.com/2019/05/23/scrisoare-catre-prim-ministrul-emil-boc/
Scrisoare catre Prim-Ministrul Mihai Tudose:

Letter to Prime Minister Mihai Tudose:

https://justinian3.wordpress.com/2017/12/14/scrisoare-adresata-prim-ministrului-guvernului-romaniei-domnul-mihai-tudose/

Am mai multe sugestii si propuneri de proiecte adresate Primariei Municipiului Bucuresti, vezi si raspunsurile de la PMB, viziteaza:

I have several suggestions and proposals for projects addressed to the City Hall of Bucharest, see also the answers from PMB, visit:
http://bp1.blogger.com/_MjKVKJ9Bqx4/R4ehTHXgytI/AAAAAAAAAPg/wZ4STSr-izE/s1600-h/adresa+Primariei+Municipiului+Bucuresti+,nr.1.bmp
http://bp3.blogger.com/_MjKVKJ9Bqx4/R4ejOnXgyvI/AAAAAAAAAPs/R_ely_Rf5oE/s1600-h/Adresa+Primariei+Municipiului+Bucuresti+nr.2.bmp
http://bp3.blogger.com/_MjKVKJ9Bqx4/R4epXnXgy5I/AAAAAAAAAQo/8Otn-aL90U4/s1600-h/raspuns+PMB+la+adresa+nr1.bmp

Vezi aici raspunsul din partea PMB din care reiese ca o parte dintre propunerile mele urmeaza sa fie inserate pe lista care se va transmite la Guvern pentru efectuarea unor modificari si adaptari legislative:

See here the answer from PMB that some of my proposals are going to be put on the list that will be submitted to the Government for making some legislative changes and adaptations:
http://bp1.blogger.com/_MjKVKJ9Bqx4/R4etFHXgy9I/AAAAAAAAARA/DPyJjdHXkf0/s1600-h/raspuns+PMB+la+adresa+pb.gunoaie.bmp

Am trimis o noua scrisoare catre PMB in data de 30.08.2018 inregistrata cu nr. 1655855, deschide linkul:
I sent a new letter to PMB on 30.08.2018 registered with no. 1655855, open the link:

http://trairisicugetari.blogspot.com/2018/08/scrisoare-catre-primaria-municipiului.html

Vezi aici toata corespondenta cu Primariile din Municipiul Bucuresti:
https://evadaredinmatricepasispreinfinit.blogspot.com/2017/05/corespondenta-cu-primariile.html

Pentru transformare si dezvoltare socio-urbana si economica, cat si pentru protectia mediului inconjurator am contactat potentiali sponsori autohtoni, pe Ion Tiriac si pe Dinu Patriciu:

For transformation and socio-urban and economic development, as well as for environmental protection we contacted potential local sponsors as Ion Tiriac and Dinu Patriciu:
http://bp1.blogger.com/_MjKVKJ9Bqx4/R4euOHXgy_I/AAAAAAAAARM/gZli8Ei3t_0/s1600-h/adresa+catre+Ion+Tiriac+p.1.bmp
http://adresacatreiontiriacpag1.blogspot.com/
http://bp0.blogger.com/_MjKVKJ9Bqx4/R4ewV3XgzBI/AAAAAAAAARY/cjP63t1cHPg/s1600-h/adresa+catre+Ion+Tiriac+p.2.bmp
http://adresameacatreiontiriacpag2.blogspot.com/
http://bp2.blogger.com/_MjKVKJ9Bqx4/R4ex3XXgzDI/AAAAAAAAARk/ewOSQnk-D54/s1600-h/adresa+catre+Ion+Tiriac+p3.bmp
http://adresameacatreiontiriacpag3.blogspot.com/


FOARTE IMPORTANT!
Vezi aici centralizate pe blog majoritatea demersurilor pe care le-am facut pe plan intern, precum propuneri de proiecte si de reforme social-economice eficiente si activitatea mea pentru protejarea mediului inconjurator.
Am avut o activitate intensa online si ca atare am expediat o multime de mesaje pe internet, atat de buna intelegere, prietenie, cooperare si ajutor intre oameni, cat si pentru protejarea mediului inconjurator, vezi maniera in care m-am implicat aici in aceste pagini, deschide linkul:
https://bunadimineataromaniatrezeste-te.blogspot.com/

Contactele locale le poti vedea pe scurt si aici:
http://sistemulpopulardaciaphoenix.blogspot.com/2015/12/contacte-locale.html


VERY IMPORTANT!
See here centralized on blogs, the most of my externally steps that effective social and economic proposals of projects and for reforms and my activity for the environmental protection.
I have had an intense online activity and as such I have sent a lot of messages on the internet, both for the good understanding, friendship, cooperation and help among people and for protecting the environment, see the manner in which I got involved here in this pages, open the link
https://bunadimineataromaniatrezeste-te.blogspot.com/
 
Webmaster: Justinian Cioroianu

Prezentul articol face parte din blogul:
"EVADARE DIN MATRICE, Pasi spre Infinitul Absolut-Lumina Vie; de Justinian Cioroianu24. CORESPONDENTA CU PRIMARIILE - May 31, 2017 7:38:00 PM
-Primaria sect.5 contactata de Justinian Cioroianu


 Am contactat Primaria sectorului 5 cu mai multe de propuneri menite sa rezolve o serie de probleme sociale cu care se confrunta aceasta in activitatea sa zilnica.

Ca sa vizitezi blogul deschide linkul:
http://primarias5contactatadejcioroianu.blogspot.ro/


-Adresa catre Primaria sectorului 6
Amtransmis la Primaria sectorului 6 o adresa care contine mai multe masuri cu caracter social.

Ca sa vizitezi blogul deschide linkul:
http://adresacatreprimariasectorului6.blogspot.ro/


-Adresa catre Primaria sect.6
Am transmis o adresa de cooperare pentru rezolvarea unor probleme cu caracter social si economic catre Primaria sect.6 ,insa nu am fost agreat.

Ca sa vizitezi blogul deschide linkul:
http://adresacatreprimariasect6bucuresti.blogspot.ro/


-Primaria sector6 contactata de Justinian Cioroianu
Am contactat Primaria sectorului 6 cu mai multe propuneri pentru lucrari care trebuie sa se execute pentru schimbarea in bine a conditiilor de trai ale cetatenilor care locuiesc in acest sector al municipiului Bucurasti.

Ca sa vizitezi blogul deschide linkul:
http://primariasect6contactatadejcioroianu.blogspot.ro/


-Adresa Primariei Municipiului Bucuresti nr.1
Am transmis la PMB o adresa in care am facut propuneri pentru reducerea poluarii provocate de arderea gunoaielor si deseurilor in spatii deschise intre blocuri.

Ca sa vizitezi blogul deschide linkul:
http://bp1.blogger.com/_MjKVKJ9Bqx4/R4ehTHXgytI/AAAAAAAAAPg/wZ4STSr-izE/s1600-h/adresa+Primariei+Municipiului+Bucuresti+,nr.1.bmp

http://adresaprimarieimunicipiuluibuc1.blogspot.ro/

-Adresa Primariei Municipiului Bucuresti nr2
Am transmis la PMB o adresa in care am facut diferite propuneri pentru protejarea mediului inconjurator.

Ca sa vizitezi blogul deschide linkul:
http://bp3.blogger.com/_MjKVKJ9Bqx4/R4ejOnXgyvI/AAAAAAAAAPs/R_ely_Rf5oE/s1600-h/Adresa+Primariei+Municipiului+Bucuresti+nr.2.bmp

http://adresaprimarieimunicipiuluibuc2.blogspot.ro/


-Adresa catre PMB pag.1
Am transmis la PMB o propunere de Proiect pentru transformarea Municipiului Bucuresti intr-o capitala europeana moderna si prospera.

Ca sa vizitezi blogul deschide linkul:
http://adresacatrepmbpag1.blogspot.ro/

-Adresa catre PMB pag.2
Am transmis la PMB o propunere de transformare a municipiului Bucuresti intr-o capitala europeana moderna si prospera.

Ca sa vizitezi blogul deschide linkul:
http://adresacatrepmbpag2.blogspot.ro/-Raspuns PMB la propunerea de Proiect,ptr.Bucuresti
Am primit de la PMB un raspuns evaziv la propunerea mea de Proiect ptr. dezvoltarea municipiului Bucuresti.

Ca sa vizitezi blogul deschide linkul:
http://bp3.blogger.com/_MjKVKJ9Bqx4/R4epXnXgy5I/AAAAAAAAAQo/8Otn-aL90U4/s1600-h/raspuns+PMB+la+adresa+nr1.bmp

http://raspunspmblapropunereadeproiect.blogspot.ro/-Adresa catre PMB referitor la problema gunoaielor
Am transmis la PMB o adresa prin care am propus o serie de masuri pentru eliminarea problemei gunoaielor in municipiul Bucuresti.


Ca sa vizitezi blogul deschide linkul:
http://bp0.blogger.com/_MjKVKJ9Bqx4/R4eqi3Xgy7I/AAAAAAAAAQ0/Wnh7jghrh9w/s1600-h/adresa+catre+PMB+pb.gunoaie.bmp
 
http://adresacatrepmbproblemagunoaielor.blogspot.ro/


-raspuns PMB la adresa mea referitoare la gunoaie
PMB a raspuns la adresa mea referitoare la masuri pentru eliminarea gunoaielor urbane, dar nu s-a aratat disponibila de cooperare cu mine pentru rezolvarea problemelor pe care le are municipiul Bucuresti.

Ca sa vizitezi blogul deschide linkul:
http://bp1.blogger.com/_MjKVKJ9Bqx4/R4etFHXgy9I/AAAAAAAAARA/DPyJjdHXkf0/s1600-h/raspuns+PMB+la+adresa+pb.gunoaie.bmp
 
http://raspunspmblaadresacugunoaiele.blogspot.ro/-Masardare terase blocuri din Bucuresti
Am transmis o adresa Primariei sect.5 ,insa raspuns la aceasta nu am mai primit...

Ca sa vizitezi blogul deschide linkul:
http://mansardareteraseblocuridinbucuresti.blogspot.ro/


-Adresa catre PMB, Cimitir Particular, solicitare Acord de Mediu, Justinian Cioroianu
Am transmis la Primaria Municipiului Bucuresti o adresa prin care solicit acordul de mediu pentru construirea unui cimitir particular in municipiul Bucuresti.

Ca sa vizitezi blogul deschide linkul:
http://bp1.blogger.com/_MjKVKJ9Bqx4/SGuvPFzkJFI/AAAAAAAAAno/628JTMEHVxo/s1600-h/Cimitir+particular.jpg

http://adrepmbcimitirparticularexpjcioroianu.blogspot.ro/


Webmaster: Justinian CioroianuPrezentul articol face parte din blogul "EVADARE DIN MATRICE, Pasi spre Infinitul Absolut-Lumina Vie; de Justinian Cioroianu

25. MUZICA - May 31, 2017 7:36:00 PM
Justinian Cioroianu, Poster Artistic:


Ca sa vezi si alt poster deschide linkul:
http://justiniancioroianuposterartistic.blogspot.ro/

Am aparatura pentru un studio de inregistrari audio-video si sunt inca in cautare de asociati, vezi aici dotarile:Justinian Ion Cioroianu este membru deponent in UNIUNEA COMPOZITORILOR SI MUZICOLOGILOR DIN ROMANIA, UCMR-ADA, din data de 06.09.2006.

Vezi mandatul de gestiune UCMR-ADA
UCMR-Ada, are mandat de gestiune de la mine.Ca sa vizitezi blogul deschide linkul:
http://mandatdegestiuneucmr.blogspot.ro/

Declaratia operei muzicale, Romanta de iubire
Romanta de iubire este a doua mea compozitie muzicala.Ca sa vizitezi blogul deschide linkul:
http://opereimuzicaleromantadeiubire.blogspot.ro/ 

ROMANTA DE IUBIRE, autor si interpret Justinian Cioroianu:
 


Declaratia operei muzicale Flori de camp
Prima mea compozitie muzicala a fost Flori de camp.Ca sa vizitezi blogul deschide linkul:
http://declaratiaopereimuzicalefloridecamp.blogspot.ro/

FLORI DE CAMP, autor si interpret Justinian Cioroianu:Am fost impresar artistic ptr. solistul bulgar Valentin Vladev.
Am fost solicitat si imputernicit prin procura notariala sa fiu impresarul pentru activitatea artistica a solistului bulgar de muzica usoara, Valentin Vladev.

Ca sa vizitezi blogul deschide linkul:
http://mpresarptrvalentinvladevjcioroianu.blogspot.ro/


Muzica, hituri internationale:
http://hituriinternationale.blogspot.ro/ 


Terapie prin muzica, muzica clasica:
http://agendaculturalamuzicala.blogspot.ro/


Webmaster: Justinian Ion Cioroianu
Prezentul articol face parte din blogul "EVADARE DIN MATRICE, Pasi spre Infinitul Absolut-Lumina Vie; de Justinian Cioroianu